Ενώ οι άλλοι ακούνε.....?Άσχιετο αλλά λέτε γι' αυτό μερικοί να μην ακούν σωστά τα χαλιεντάδικα μηχανήματά τους;.....
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ενώ οι άλλοι ακούνε.....?Άσχιετο αλλά λέτε γι' αυτό μερικοί να μην ακούν σωστά τα χαλιεντάδικα μηχανήματά τους;.....
Το Venus δεν το ξέρω, ο κοσμοναύτης δεν θα τον έλεγα υπερτιμημένο αλλά rda που θα πρέπει να έχει στη συλλογή του όποιος γουστάρει το σταξιμο.για τον λόγο ότι είναι υπερτιμημένος και για μένα είναι μια σκάλα κάτω σε γεύση από τον venus (αριστερά από την φώτο)
Σαν το μέλος @kefalas μιλάς!Ενώ οι άλλοι ακούνε.....?
τώρα με πρόσβαλες.....
no mercy...
Σαν το μέλος @kefalas μιλάς!
ε βεβαια ...εσυ εισαι χειροτεροςτώρα με πρόσβαλες.....
Σε ψηφίζω για αγωνιστικούς και μόνο λόγους.no mercy...
Σε θέλω Μαχητή τώρα 1.2.3 ΜΗΗΗ..Survivor.έχεις κάνει κλίκα (με διοίκηση κλπ) εδώ μέσα.....
Ότι μπορώ κάνω, τα τσουζω που και που...βρε συ.....μηπως το πινεις αντι να το ατμιζεις ;
Βασικά το σπλιτ μπακ δεν με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα που η γεύση απογειώνεται, όσο για τις 5 σπείρες Ναι έχεις δίκιο αλλά στο flat sixty 21G άμα βάλω 5 σπείρες θα φάω την μπαταρία στα μούτρα, κατεβαίνει πάρα πολύ χαμηλά 0.05 δλδ.Όταν "πλημμυρίζεις" τον ντρίπερ (= δηλ. κάτι σαν υπερτροφοδοσία) και ειδικά στους postless deck, δημιουργεί spitback = στα ελληνικά καψούλια και σπρέι / σταγονίδια....
Edit: η γνώμη μου είναι στα μηχανικά να μην βάζεις περισσότερες από 5 σπείρες, γιατί θα έχει ποιο "αργό" άρπαγμα!
Bcv Αιγάλεω & vape stories κορυδαλλόςΠου το βρίσκουμε αυτό το σύρμα??