- Reaction score
- 15.543
ολο δικαιολογιες εισαι καημενε ...
Εκεί είναι και το vog, αυτό που λέει είναι ότι δεν πας από τα κάτω στα πάνω με τη μία και να περιμένεις να έχεις ομοιόμορφο 3d πεδίο, θέλει το βηματάκι του, 30-40 μοίρες το πολύ. Χώρια που το vog είναι optional.Κόντεψαν να πεισθούν κι οι ίδιοι μ' αυτά που γράφουν. Τόσο που ξέχασαν μέχρι και το VOG...
Είτε η εταιρία πήρε χρήμα που όλοι οι ενισχυτές φορτώθηκαν με το στανιό το ορο θριντί σερτιφικέησο για να το αποκωδικοποιούν και να το αναπαράγουν και κααααααποια στιγμή θα βγάλει και κανά τίτλο στην ΙνδίαΑυτό που προβληματίζει εμένα είναι ο απωθητικός τρόπος προώθησης που επιλέγει η εταιρεία.
Και οι οπαδοί της.
TΤα ''βηματάκια'' σε μοίρες, για να έχεις ομοιόμορφο 3D ήχο! δεν έχω δεί τέτοια σε αίθουσα!τι εννοεις Λιακο μου ;
Αυτό ακριβώς! ποια είναι ''σωστή'' τοποθέτηση; εγώ δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι τα surround δίπλα στα αυτιά των θεατών, ή 10 cm παραπάνω! και δεν πα να λέει όποιος θέλει! όπως στα αυτοκίνητα που βάζουν στην εταζέρα ηχεία και είναι μέσα στα αυτιά σου!!!Σε τι ύψος είναι το αυτί στο σινεμά; Σε τι ύψος τα σαραουντς;