- Reaction score
- 98.522
Ναι, αν έχουν βάση/μπράτσο που εκτείνεται.Γίνεται να ισαπέχουν τα επάνω με τα κάτω αν τα επάνω βρίσκονται κοντά στον τοίχο;
Άντε τώρα να δω κάποιον Aurista να το υλοποιεί.
Ναι, αν έχουν βάση/μπράτσο που εκτείνεται.Γίνεται να ισαπέχουν τα επάνω με τα κάτω αν τα επάνω βρίσκονται κοντά στον τοίχο;
Αυτόματα θα εκτείνεται; σαν ρολόι κούκος;Ναι, αν έχουν βάση/μπράτσο που εκτείνεται.
Άντε τώρα να δω κάποιον Aurista να το υλοποιεί.
Ένας κούκος δεν φέρνει το auro.Αυτόματα θα εκτείνεται; σαν ρολόι κούκος;
Δεν είμαι οπαδός καμίας τεχνολογίας, όμως δεν μπορώ να κατανοήσω αυτόν τον ''πόλεμο'', για να δω μια ταινία στο σαλόνι μου! που δεν πρέπει να έχει ούτε κατά διάνοια, τα στοιχεία μιας deticated αίθουσας!Αυτά κατάλαβες από αυτό που διάβασες; ακόμα και η google μετάφραση δεν μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε τέτοιο συμπέρασμα.
"Όσο περισσότερο οι άνθρωποι κατανοούν αυτές τις διαφορές, τόσο περισσότερο κατανοούν τη δύναμη και την επιτυχία της μορφής Auro-3D."
υπάρχει και το ταβάνι...απλά σε πιο γιουζερ φριεντλι διάθεσηΓίνεται να ισαπέχουν τα επάνω με τα κάτω αν τα επάνω βρίσκονται κοντά στον τοίχο;
Τότε είναι Atmos.υπάρχει και το ταβάνι...απλά σε πιο γιουζερ φριεντλι διάθεση
του; βαζεις δυσκολα τωραΤα ηχεια κρέμασμα από το ταβάνι και όχι στήριξη στον τοίχο και λιγο πιο κοντά προς τη mlp.
Μπροστά έχω διαφορά 25-30 cm (πάνω με κάτω) και πίσω 15-20, τις οποίες βέβαια μηδενίζει ο ενισχυτής μετά την ισοσταθμιση.
μην ξεχνας οτι ο yamaha και γενικα με τετοιου ειδους ισοσταθμισεις δεν εχουν δυνατοτητα να κανουν αυτο που κανει ο δικο σου AV σε καναλια υψους.τους βαζεις δυσκολα τωρα
Μπροστά έχω διαφορά ......τις οποίες βέβαια μηδενίζει ο ενισχυτής μετά την ισοσταθμιση.