Auro 3D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.522
....το θεμα απο εκει κ περα, αναλογα με το set up κ τον επεξεργαστη, χρειαζομαστε κ τιτλους ταινιων για να απολαυσουμε τα καλα του original atmos/auro 3d/dts-x Κ ΟΧΙ το MIX του ενισχυτη... το auro υστερει πολυ σε αυτον τον τομεα...δεν εχει τιτλους, οπως και το dts x, αν κ καποια βελτιωση εχει γινει τωρα τελευταια....Με διαφορα dolby atmos set up λογω τιτλων μεχρι στιγμης....
Αυτό για αυτούς που αγοράζουν δισκάκια. .
Οι άλλοι που είναι στην π@ρ@νομια όμως ...auro δαγκωτό...
Η παρανομία έχει Auro; Η παρανομία δεν έχει Atmos; :rolleyes::rolleyes:
Ζιζικο μου τα ατμός εκείνης ακούγονται καλύτερα σε οροματικ
Είπε ο άνθρωπος στο πρώτο post για έλλειψη τίτλων σε Auro. Τι σχέση έχουν τα δισκάκια και η παρανομία;

Reaction score
1.390
Χμ... ας γράψουν και κάποιοι τρίτοι που το άκουσαν στο δικό μου στήσιμο και συμφωνούν μαζί μου..
Ίσως αν ακούσεις και συ εδώ θα πεις το ίδιο...
[DOUBLEPOST=1526169929][/DOUBLEPOST]
Είπε ο άνθρωπος στο πρώτο post για έλλειψη τίτλων σε Auro. Τι σχέση έχουν τα δισκάκια και η παρανομία;
Δεν είπε μόνο αυτό..
[DOUBLEPOST=1526170264][/DOUBLEPOST]Είπε και αυτό...
"Κ ΟΧΙτο MIX του ενισχυτη"...
Και γω λέω ότι δίνω πολύ βάση στο οροματικ.. Που κατά τη γνώμη μου και πολλών άλλων Επίσης παίζει τα ατμός καλύτερα από την επιλογή ατμος...

Last edited:

Reaction score
38
Η αποψη μου ειναι οτι η πληροφορια μεσω auro 3d μαλλον ειναι μεγαλυτερη, διαβαζω πολυ καιρο για αυτο το θεμα, το θεμα ειναι οι τιτλοι κ παλι....Η πειρατεια υπαρχει αν υπαρχουν κ επισημες κυκλοφοριες των εργων σε auro 3d...ειτε αγοραζεις ειτε κοπιαρεις...πχ στο hdtorrent site αυτη την στιγμη τα files auro 3d ειναι 4, στο dts-x 114 files, και στο dolby atmos 626 files....Υπαρχει καποιο site που βλεπεις εργα σε format auro 3d? Μακαρι....
[DOUBLEPOST=1526191922][/DOUBLEPOST]
Η αποψη μου ειναι οτι η πληροφορια μεσω auro 3d μαλλον ειναι μεγαλυτερη, διαβαζω πολυ καιρο για αυτο το θεμα, το θεμα ειναι οι τιτλοι κ παλι....Η πειρατεια υπαρχει αν υπαρχουν κ επισημες κυκλοφοριες των εργων σε auro 3d...ειτε αγοραζεις ειτε κοπιαρεις...πχ στο hdtorrent site αυτη την στιγμη τα files auro 3d ειναι 4, στο dts-x 114 files, και στο dolby atmos 626 files....Υπαρχει καποιο site που βλεπεις εργα σε format auro 3d? Μακαρι....
....αν κ στο site auro 3d βλεπω τωρα αρκετους πλεον τιτλους...ωραια..!!!

Reaction score
38
Κοντοζυγωνει η ωρα που θα βγει ο 5200 με auro 3d !
.....οπως και να εχει η ''απο πανω'' πληροφορια ειναι φοβερη....no way back μετα απο atmos/ dts-x/auro 3d σε ταινια...κ μετα το hans zimmer live blu ray dolby atmos τελειωνει κ το live συναυλιας....εισαι μεσα πλεον κ οχι απλως γυρω γυρω...

Reaction score
1.390
.....οπως και να εχει η ''απο πανω'' πληροφορια ειναι φοβερη....no way back μετα απο atmos/ dts-x/auro 3d σε ταινια...κ μετα το hans zimmer live blu ray dolby atmos τελειωνει κ το live συναυλιας....εισαι μεσα πλεον κ οχι απλως γυρω γυρω...
Σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία

Reaction score
15.543
....το θεμα απο εκει κ περα, αναλογα με το set up κ τον επεξεργαστη, χρειαζομαστε κ τιτλους ταινιων για να απολαυσουμε τα καλα του original atmos/auro 3d/dts-x Κ ΟΧΙ το MIX του ενισχυτη... το auro υστερει πολυ σε αυτον τον τομεα...δεν εχει τιτλους, οπως και το dts x, αν κ καποια βελτιωση εχει γινει τωρα τελευταια....Με διαφορα dolby atmos set up λογω τιτλων μεχρι στιγμης....
δεν εχεις διαβασει το θεμα...

η αγαπη εχει γραψει...

Αυτό που δεν νογάνε πολλοί είναι ότι το auro το προτιμάμε για τρεις λόγους, πρώτον διότι έχει τη λιγότερο απαιτητική διάταξη ηχείων, δεύτερον διότι παίζοντας όλα τα υπόλοιπα formats, 3D ή 2D, με auromatic δημιουργεί ένα τέλειο τριδιάστατο πεδίο ήχου για όλα και τρίτον διότι αυτή η (εύκολη στην εγκατάσταση) διάταξη ηχείων αποδίδει ικανοποιητικά και την απευθείας αναπαραγωγή του atmos και dts/x.
Οπότε κατά βάση περιττεύει το αν θα κυκλοφορήσουν πολλές ή λίγες ταινίες με auro3D format, πρακτικά είναι αδιάφορο.
το auro ειναι πρωτοπορο γενικα ...ακομα και στον αριθμο καναλιων που μπορει να παιξει.

20180110_100650.jpg

οσον αφορα τα δισκακια η οτι αλλο θες δεν ενδιαφερει αφου ολα παιζουν με τριασδιαστατο ηχητικο αποτελεσμα...

και φυσικα αν θες παιζεις και οτι original θες ....με το auro setup εισαι οκ για ολα

Reaction score
38
δεν εχεις διαβασει το θεμα...

η αγαπη εχει γραψει...

το auro ειναι πρωτοπορο γενικα ...ακομα και στον αριθμο καναλιων που μπορει να παιξει.

View attachment 96517

οσον αφορα τα δισκακια η οτι αλλο θες δεν ενδιαφερει αφου ολα παιζουν με τριασδιαστατο ηχητικο αποτελεσμα...

και φυσικα αν θες παιζεις και οτι original θες ....με το auro setup εισαι οκ για ολα
......το αν κανει mix o ενισχυτης ειναι αλλο θεμα....επειδη marantz εχω κ εγω ο ενισχυτης βγαζει οποιο φορματ θες dolby atmos, dts-x και auro 3d (πληρωνεις εξτρα)....και την ταινια σου την ακους σε οποιο φορματ εσυ επιλεξεις...Ομως εαν θες να ακουσεις original ηχο με το καλυτερο αποτελεσμα auro 3d / dts-x / dolby atmos ΘΕΣ ταινια που ειναι διαθεσιμη στο φορματ αυτο κ set up αναλογο....Ναι ειναι εντυπωσιακο το upmix του ενισχυτη πχ. σε ταινιες που δεν ειναι dolby atmos,αλλα οταν ολα ειναι πραγματικα auro 3d / dolby atmos / dts-x με το αναλογο set up και διαθεσιμη ταινια στο ιδιο φορματ τοτε τα πραγματα ειναι πολυ πιο μαγικα....πολυ πιο ξεκαθαρος ηχος απο καθε καναλι με μεγαλυτερη ενταση συν διαφανεια ....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
......το αν κανει mix o ενισχυτης ειναι αλλο θεμα....επειδη marantz εχω κ εγω ο ενισχυτης βγαζει οποιο φορματ θες dolby atmos, dts-x και auro 3d (πληρωνεις εξτρα)....και την ταινια σου την ακους σε οποιο φορματ εσυ επιλεξεις...Ομως εαν θες να ακουσεις original ηχο με το καλυτερο αποτελεσμα auro 3d / dts-x / dolby atmos ΘΕΣ ταινια που ειναι διαθεσιμη στο φορματ αυτο κ set up αναλογο....Ναι ειναι εντυπωσιακο το upmix του ενισχυτη πχ. σε ταινιες που δεν ειναι dolby atmos,αλλα οταν ολα ειναι πραγματικα auro 3d / dolby atmos / dts-x με το αναλογο set up και διαθεσιμη ταινια στο ιδιο φορματ τοτε τα πραγματα ειναι πολυ πιο μαγικα....πολυ πιο ξεκαθαρος ηχος απο καθε καναλι με μεγαλυτερη ενταση συν διαφανεια ....
σήμερα δεν θα του πηγαίνει κανένας κόντρα...έχει γενέθλια:D
από αύριο... σε 1 ώρα και 51 λεπτά:roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.905
σε αυτό το συμπέρασμα έχεις καταλήξει ακούγοντας το κάθε φορμάτ με το κατάλληλο κάθε φορά setup ηχείων;

Reaction score
38
ετσι λοιπον ολα ελευθερα ειναι....Για απολυτο quality ομως στον ηχο (auro 3d) θελουμε auro 3d ταινια με download ειτε δισκακι, επιλογη auro 3d στον ενισχυτη και auro 3d set up στα ηχεια με αυστηρη τοποθετηση των ηχειων συμφωνα με τα προτυπα της εταιρειας... πχ η dolby θεωρει ως απολυτη τοποθετηση atmos, ηχεια οροφης κ οχι in wall με σχεδιαγραμμα τοποθετησης Πχ..Τα πισω ηχεια πλεον (4 κ 5 ) ειναι στο πλαι κ οχι πισω, εξω απο την ευθεια των μπροστινων ηχειων (δεξι - αριστερο ηχειο) τα οποια ειναι ευθυγραμισμενα με τα ηχεια οροφης.....

Reaction score
15.543
σήμερα δεν θα του πηγαίνει κανένας κόντρα...έχει γενέθλια:D
από αύριο... σε 1 ώρα και 51 λεπτά:roflmao:
:roflmao::roflmao:

αγαπητε scharax εχεις auro3d για να μπορουμε να συζητησουμε ;
....η απλα γραφεις οπως τα φανταζεσαι ;

Reaction score
38
σε αυτό το συμπέρασμα έχεις καταλήξει ακούγοντας το κάθε φορμάτ με το κατάλληλο κάθε φορά setup ηχείων;
εχω ακουσει atmos και auro .... και βεβαια δεν τα εχω δοκιμασει κ δεν τα ξερω ολα, απο οσα διαβαζω κ διαπιστωσα απο μονος μου οταν ολα ειναι original στην αλυσιδα ολα παιζουν καλυτερα...Την αποψη μου λεω κ αυτα που διαβαζω με ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ θελοντας να ανταλλαξω πληροφοριες κ τιποτε παραπανω...
:roflmao::roflmao:

αγαπητε scharax εχεις auro3d για να μπορουμε να συζητησουμε ;
....η απλα γραφεις οπως τα φανταζεσαι ;
εχω ακουσει original auro 3d κ atmos, μου αρεσε λιγο παραπανω το auro 3d, αυτο που διαβαζω διοτι φυσικα δεν τα ξερω ολα / ακουσει ολα ειναι οτι οταν ολα ειναι auro 3d η dolby atmos ειναι καλυτερα ηχητικα...Αυτο λενε πολυ στο internet που διαβαζω....Μπορει φυσικα κ να κανω λαθος....

Reaction score
15.543
ωραια......εγω λεω να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου και να βαλεις auro αφου εχεις marantz ...
....εννοειτε πως εχεις ενα συστημα μινιμουμ 5.1.4

οι προδιαγραφες του auro δεν λενε αν θα μπουν τα ηχεια σε τοιχο η ταβανι .....σου δινουν ενα ευρος σε μοιρες ωστε να μπορεις να ακους σωστα ....το αν αυτες οι μοιρες οδηγουν σε ταβανι η τοιχο τα ηχεια δεν τους ενδιαφερει......;)

Reaction score
38
ωραια......εγω λεω να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου και να βαλεις auro αφου εχεις marantz ...
....εννοειτε πως εχεις ενα συστημα μινιμουμ 5.1.4

οι προδιαγραφες του auro δεν λενε αν θα μπουν τα ηχεια σε τοιχο η ταβανι .....σου δινουν ενα ευρος σε μοιρες ωστε να μπορεις να ακους σωστα ....το αν αυτες οι μοιρες οδηγουν σε ταβανι η τοιχο τα ηχεια δεν τους ενδιαφερει......;)
σουπερρρ, δηλαδη εαν θα βαλω ενα god speaker κ αγορασω auro 3d θα μπορω να εχω το ιδιο αποτελεσμα? εχω 7.1.4

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.556
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM