Προβλημα με foobar (win 10)

Reaction score
277
Kαλημερα σας,παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα (error800700AA) καταρχην εχω καινουργιο λαπτοπ με windows 10,στο μεταξυ παιζω με dac cambritge 840c kai usb hi face two ,και player fooobar kai wasapi,το αποτελεσμα ειναι το εξης ,παιζει ολα τα flac kai mp3 και μολις βαζω υψηλης αναλυσης 24/96 και πανω ως 192 δεν τα παιζει,ξεκιναει και σε λιγα δευτερα σταματα και βγαζει το λαθος που ανεφερα στην αρχη.Εννοειται στην οθονη του dac φαινεται σωστα η αναλυση του τραγουδιου που παιζει.Μια βοηθειααα!!!Επισης το προβλημα αυτο δεν υπηρχε με το παλιο λαπτοπ(windows 7)

Reaction score
5.588
υπήρχε κάποια περίοδος όπου έπαιζε κανονικά με το παρόν set up; Μήπως το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποιο update των Win 10;
Με τον media player τα παίζει τα αρχεία 24bit; (γιατί τα win10 έχουν την δυνατότητα να παίζουν 24bit αρχεία)

Reaction score
277
υπήρχε κάποια περίοδος όπου έπαιζε κανονικά με το παρόν set up; Μήπως το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποιο update των Win 10;
Με τον media player τα παίζει τα αρχεία 24bit; (γιατί τα win10 έχουν την δυνατότητα να παίζουν 24bit αρχεία)
Oλα αυτα που αναφερω ειναι με τον καινουργιο υπολογιστη που πηρα πριν 15 μερες,Ολα τα αρχεια παιζουν με realtech wasapi στο λαπτοπ.Το προβλημα υπαρχει οταν συνδεω το λαπτοπ στο dac του cdplayer,οπου εκει ΄παιζω με wasapi event m2tech
[DOUBLEPOST=1515765054][/DOUBLEPOST]εχω κανει και απεγκατασταση τους οδηγους του M2tech κανα 2 φορες,τιποτα,καμια ρυθμιση παιζει στα windows;;;;

Reaction score
2.429
Παντως το πιθανοτερο ειναι να φταινε τα 10αρια τα οποια εχουνε ακομη πολλα θεματα.
Με τα 7αρια το m2tech δεν ειχα ποτε κανενα θεμα.

Reaction score
5.588
Γενικά φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν θεματάκια μεταξύ των προ-τελευταίων ενημερώσεων Win 10 και M2Tech hiFace...εγώ χρησιμοποιώ το HiFace Evo 1 που έχει παλιούς οδηγούς.....πριν κανένα μήνα με το update 1709 είχα και εγώ προβλήματα αναπαραγωγής (ενώ γενικά με τα win 10 που χρησιμοποιώ από την έναρξη τους εδώ και 1,5-2 χρόνια περίπου δεν υπήρχε ποτε΄κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής μέσω foobar-HiFace).
Λοιπόν, πριν 1 μήνα με την ενημέρωση 1709 άρχισε να μου κάνει διακοπές ο foobar, να βγαίνουν μπλε οθόνες (πρόβλημα οδηγών) κ.λ.π....τώρα όμως με την πιο πρόσφατη ανανέωση ΚΒ4056892 των Win10, φαίνεται ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα...
Σου προτείνω λοιπόν....κάνε το τελευταίο update των Win10.....διέγραψε τους οδηγούς του HiFace και κάνε απεγκατάσταση στο foobar...και κάνε την διαδικασία εγκατάστασης του και τις ρυθμίσεις από την αρχή και μετά πέρνα ξανά τους οδηγούς του HiFace.....(θα προπονηθείς κιόλας στην εγκατάσταση του foobar χα χα) Βοήθεια εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/117351-Στήσιμο-Foobar

Reaction score
277
Γενικά φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν θεματάκια μεταξύ των προ-τελευταίων ενημερώσεων Win 10 και M2Tech hiFace...εγώ χρησιμοποιώ το HiFace Evo 1 που έχει παλιούς οδηγούς.....πριν κανένα μήνα με το update 1709 είχα και εγώ προβλήματα αναπαραγωγής (ενώ γενικά με τα win 10 που χρησιμοποιώ από την έναρξη τους εδώ και 1,5-2 χρόνια περίπου δεν υπήρχε ποτε΄κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής μέσω foobar-HiFace).
Λοιπόν, πριν 1 μήνα με την ενημέρωση 1709 άρχισε να μου κάνει διακοπές ο foobar, να βγαίνουν μπλε οθόνες (πρόβλημα οδηγών) κ.λ.π....τώρα όμως με την πιο πρόσφατη ανανέωση ΚΒ4056892 των Win10, φαίνεται ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα...
Σου προτείνω λοιπόν....κάνε το τελευταίο update των Win10.....διέγραψε τους οδηγούς του HiFace και κάνε απεγκατάσταση στο foobar...και κάνε την διαδικασία εγκατάστασης του και τις ρυθμίσεις από την αρχή και μετά πέρνα ξανά τους οδηγούς του HiFace.....(θα προπονηθείς κιόλας στην εγκατάσταση του foobar χα χα) Βοήθεια εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/117351-Στήσιμο-Foobar
Ευχαριστω για ολα,αντε να δουμε...Καλα με τον foobar ειμαι απο παλια στα κολπα,στο παλιο λαπτοπ με jriver παιζω πλεον!

Reaction score
5.588
Ευχαριστω για ολα,αντε να δουμε...Καλα με τον foobar ειμαι απο παλια στα κολπα,στο παλιο λαπτοπ με jriver παιζω πλεον!
οκ...εγώ μεταξύ των δύο, μου άρεσε περισσότερο ο foobar2000 και τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά

Reaction score
277
Λοιπόν φιλοι μου επιτέλους έβγαλα άκρη!!!Έχουμε και λέμε,έχω το Hiface Two πηγα στις ιδιότητες του driver και βλέπω revision V2.10 μετά πάτησα στο google firmware for Hiface Two βρίσκω τη σελίδα και βλέπω όλα τα firmware για όλες τις εκδόσεις,βρίσκω το firmware για την έκδοση v2.10 το οποίο είναι το r06.61 το τρέχω και όλα δουλεύουν ρολόι!Προσοχή όλα τα dac και interface usb που έχουν βγει πριν το 2014 θέλουν Firmware update!

Reaction score
1.068
Καλησπέρα σας,
Εχω τον denon avr4100x. αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να παίξω flac 96 khz μεσω foobar (δικτυακά). Εκεί που παίζει και δείχνει 100% αρχίζει η κάθοδος 80,50,30 διακόπτεται για δυο τρια δευτερόλπετα και μετα παίρνει την ανιούσα πάλι. Καμιά φορά το κάνει και στα υπόλοιπα (ακόμα και σε mp3 128 kbbs).

Είναι θέμα δικτύου πιστεύετε; Ο ενισχυτής ειναι εντός ραφιού με το κεραιάκι του κλεισμένο εκει. Λέτε να φταίει αυτό (αν και το ρουτερ ειναι στο διπλανο δωματιο);

Last edited:

Reaction score
6.933
Καλησπέρα σας,
Εχω τον denon avr4100x. αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να παίξω flac 96 khz μεσω foobar (δικτυακά). Εκεί που παίζει και δείχνει 100% αρχίζει η κάθοδος 80,50,30 διακόπτεται για δυο τρια δευτερόλπετα και μετα παίρνει την ανιούσα πάλι. Καμιά φορά το κάνει και στα υπόλοιπα (ακόμα και σε mp3 128 kbbs).

Είναι θέμα δικτύου πιστεύετε; Ο ενισχυτής ειναι εντός ραφιού με το κεραιάκι του κλεισμένο εκει. Λέτε να φταίει αυτό (αν και το ρουτερ ειναι στο διπλανο δωματιο);

δοκιμασε να τον συνδεσεις με το ρουτερ με ethernet ή εστω με powerline (αν εχεις ή αν μπορεις να δανειστεις) και δες αν κανει το ιδιο.Μαλλον δεν θα το κανει.

Reaction score
1.068
Το σύνδεσα με το ρουτερ (ενσύρματα) και όλα ΟΚ. Έχω παραγγείλει ήδη δυο κεραίες απο το ebay, με καλώδιο και ελπίζω ότι αν βγουν έξω απο το ράφι (του wifi και του blutooth) θα λυθεί το πρόβλημα... Εάν όχι, power line...

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.510
Members
38.333
Νεότερο μέλος