Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.013
Σπακανόριζο (Σε κάποια ελληνική σειρά το έλεγε έτσι μια μαύρη, δεν θυμάμαι όμως)με αυτό το ρύζι, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

20180519_165203.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.013
αν και δεν με απαντησες ποτε στη ερωτηση που σε εκανα για την σαλτσα....:)θα σου δωκω μια συμβουλη.
Τα ξυλινα επιπλα εξωτερικου χωρου ειναι συνηθως κατασκευασμενα απο ακακία, αυτο απο μονο του δεν μπορει να προστατεψει το ξυλο απο τα καιρικά φαινομενα, ως γνωστο τα επιπλα αυτα δεν παθαίνουν τιποτα για πολλα-πολλα χρονια οξω που τα εχουμε......γιατιιιι?
Γιατι ειναι εμποτισμένα με ρητίνη σκετο καρκίνο....οχι λοιπον μαχαιροπιρουνα, ψωμι, επαφη με χερια κλπ. σε αμεσότητα με το ξυλο.
Ενα τραπεζομαντηλο ειναι αρκετο.;)

Reaction score
30.455
Ναι ρε συ αυτή.
Άντε καλή όρεξη με ένα φοβερό σπακανόριζο! View attachment 97038
Ένα από τα 4-5 πιο αγαπημένα μου σπιτικά φαγάκια!
Εγώ βέβαια το θέλω πιο στεγνό από αυτό που έχεις κάνει και λιγότερο κόκκινο.
Αυτά όμως είναι γούστα.
Ααα και που' σαι...το σπακανορυζο θέλει κρασί....πολύ...όχι μπύρα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.013
πήγα και εγω εψές, επειδή όμως οσο μεγαλώνω μεγαλώνει και η αγοραφοβία που είχα απο μικρός, έφυγα πολύ γρήγορα...

Reaction score
17.509
αν και δεν με απαντησες ποτε στη ερωτηση που σε εκανα για την σαλτσα....:)θα σου δωκω μια συμβουλη.
Τα ξυλινα επιπλα εξωτερικου χωρου ειναι συνηθως κατασκευασμενα απο ακακία, αυτο απο μονο του δεν μπορει να προστατεψει το ξυλο απο τα καιρικά φαινομενα, ως γνωστο τα επιπλα αυτα δεν παθαίνουν τιποτα για πολλα-πολλα χρονια οξω που τα εχουμε......γιατιιιι?
Γιατι ειναι εμποτισμένα με ρητίνη σκετο καρκίνο....οχι λοιπον μαχαιροπιρουνα, ψωμι, επαφη με χερια κλπ. σε αμεσότητα με το ξυλο.
Ενα τραπεζομαντηλο ειναι αρκετο.;)
Σ ευχαριστώ για τη συμβουλή σου για κάτι που δεν γνώριζα και θα θα την εφηρμοζα αν τα έπιπλα εξωτερικού χώρου μου ήταν από ξύλο ακακίας.Οταν τα πρωτοαντικρισα και τα ερωτεύτηκα - πριν από 20 χρόνια - ήταν γι αυτόν ακριβώς το λόγο: να τα χαίρομαι διχως τραπεζομάντηλο !

Ειναι της εταιρίας Sieverts Rud
34EBA2B2-A44A-41CA-9F5B-64EC8877082D.jpeg

Και ειναι από ξύλο τικ.Θελουν βέβαια μεγάλη φροντίδα για ν αναδεικνύεται ο χαρακτήρας του ξύλου και το υπέροχο για μένα αυθεντικό χρωμα του,διότι η πολυκαιρια το αλλοιώνει,το γκριζάρει.

Παρακάτω βλέπεις διαφοροποιήσεις του χρώματος ανάλογα με το ποσό καιρό εχω να τα τρίψω και να τα λαδώσω:
65507389-6C5A-479B-8566-5CBBD2D823CE.jpeg
BE9FF9DF-260D-4BD3-824B-DE5718B4C841.jpeg

Συντήρηση Επίπλων Κήπου με Teak Oil

Συνήθως χρησιμοποιώ σου πλα και χαρτοπετσέτες τα οποία λείπουν από τη φωτογράφηση,διότι πεινουσα πολυ!

Η σως ειναι η γνωστή Χολαντεζ με πολυυυυυ βούτυρο,αυγά και λεμόνι. Εχω βάλει και πράσινα μυρωδικα.( Κάποιος με γνώσεις ελληνικής γλώσσας ας μου γράψει παρακαλώ πως λέμε στο σύνολο τους τα μαϊντανό,το δυόσμο,σέλινο κτλ) διότι το εχω ξεχάσει.:) Ευχαριστώ προκαταβολικά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.812
ας μου γράψει παρακαλώ πως λέμε στο σύνολο τους τα μαϊντανό,το δυόσμο,σέλινο κτλ) διότι το εχω ξεχάσει.:) Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Όλα αυτά είναι βότανα ή αλλιώς herbs. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv