bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 54.013
Μακαρόνια ολικής με σάλτσα τόνου και μια πρασινάδα ρόκα , λιαστη ντομάτα και αγγούρι.

Ωραίο ρε συ, αύριο θα σιάξω το ίδιο.
. . . ειδικά στο κατούρημα . . .Τα σπαραγγια παντως δεν του πανε του ελληνα...
αν και δεν με απαντησες ποτε στη ερωτηση που σε εκανα για την σαλτσα....
Σε κάποια ελληνική σειρά το έλεγε έτσι μια μαύρη, δεν θυμάμαι όμως
Ένα από τα 4-5 πιο αγαπημένα μου σπιτικά φαγάκια!Ναι ρε συ αυτή.
Άντε καλή όρεξη με ένα φοβερό σπακανόριζο! View attachment 97038
Μην το μάθει ο Ποπάι κι έχουμε αλλά;Με κρασι εσβησα το σοτάρισμα στο κρεμμυδι, ειναι μικρο μυστικο για το σπακανόριζο αυτο και θα ηθελα να μεινει μεταξύ μας....![]()
Σ ευχαριστώ για τη συμβουλή σου για κάτι που δεν γνώριζα και θα θα την εφηρμοζα αν τα έπιπλα εξωτερικού χώρου μου ήταν από ξύλο ακακίας.Οταν τα πρωτοαντικρισα και τα ερωτεύτηκα - πριν από 20 χρόνια - ήταν γι αυτόν ακριβώς το λόγο: να τα χαίρομαι διχως τραπεζομάντηλο !αν και δεν με απαντησες ποτε στη ερωτηση που σε εκανα για την σαλτσα....θα σου δωκω μια συμβουλη.
Τα ξυλινα επιπλα εξωτερικου χωρου ειναι συνηθως κατασκευασμενα απο ακακία, αυτο απο μονο του δεν μπορει να προστατεψει το ξυλο απο τα καιρικά φαινομενα, ως γνωστο τα επιπλα αυτα δεν παθαίνουν τιποτα για πολλα-πολλα χρονια οξω που τα εχουμε......γιατιιιι?
Γιατι ειναι εμποτισμένα με ρητίνη σκετο καρκίνο....οχι λοιπον μαχαιροπιρουνα, ψωμι, επαφη με χερια κλπ. σε αμεσότητα με το ξυλο.
Ενα τραπεζομαντηλο ειναι αρκετο.![]()
Όλα αυτά είναι βότανα ή αλλιώς herbs.ας μου γράψει παρακαλώ πως λέμε στο σύνολο τους τα μαϊντανό,το δυόσμο,σέλινο κτλ) διότι το εχω ξεχάσει.Ευχαριστώ προκαταβολικά.