Τηλεόραση για κρεβατοκάμαρα (φτηνή)

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα, μιας και η παλιά παρέδωσε πνεύμα.

Τα requirements είναι
  1. 32"
  2. Να υποστηρίζει DVB-T2
  3. Netflix (για να βλέπει η γυναίκα)
  4. < 180€
Ποιότητα εικόνας δεν με απασχολεί πολύ αλλά να μην είναι και τελείως μάπα.

Έχω βρει 2 μοντέλα στην τιμή που θέλω και θα ήθελα την γνώμη σας. Τα μοντέλα είναι
  1. Hitachi 32HB4T61
  2. Turbo-X LED TV TXV-3250FSMT
Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ.

Reaction score
80
να πάρεις μια που να έχει αποκωδικοποιητή DVB-T2 HEVC αλλιώς με την αλλαγή σήματος θα ψάχνεις για εξωτερικό.
πχ αυτή
Το αναφέρει στα specs σαν HD αλλά είναι το ίδιο. Μπορεί η τιμή να είναι υψηλότερη αλλά θα πιάσουν τόπο τα χρήματα σου.

Reaction score
2
Αυτή με την μεγαλύτερη εγγύηση.
Η Hitachi έχει σίγουρα 2 χρόνια, για την Turbo-X νομίζω το ίδιο αλλά θα ρωτήσω.

Τούρμποξ; :o
:( Το ξέρω, αλλά δεν παίζουν λεφτά για κάτι άλλο.

να πάρεις μια που να έχει αποκωδικοποιητή DVB-T2 HEVC αλλιώς με την αλλαγή σήματος θα ψάχνεις για εξωτερικό.
πχ αυτή
Το αναφέρει στα specs σαν HD αλλά είναι το ίδιο. Μπορεί η τιμή να είναι υψηλότερη αλλά θα πιάσουν τόπο τα χρήματα σου.
Ώπα, γιατί εδώ υπάρχει θέμα. Και οι δύο αναφέρουν DVB-T2 (και το έψαξα γιατί ήθελα να είμαι έτοιμος για την αλλαγή) αλλά μου λες ότι δεν είναι το ίδιο με το νέο σήμα; Θα θέλω αποκωδικοποιητή δηλαδή; Πρέπει να ψάχνω για DVB-T2 HD; Πολύ ωραία η Philips αλλά δεν θέλω να ξεφύγω στην τιμή τόσο, άντε να ανέβω στα 200€ (και ελπίζω να μην πέσει παντόφλα :punish:)

Αν κατέβω σε μέγεθος (πχ 28") θα βρω κάτι λέτε;

Reaction score
80
Άλλο το DVB-T2 και άλλο το DVB-T2 Hevc ή HD ή Η.265 Ακούγεται ότι θα εφαρμοστεί το δεύτερο οπότε όσοι έχουν το απλό DVB-T2 πάνε για αποκωδικοποιητή. Καλύτερα γαιδουρόδενε λοιπόν όπως λέγανε οι παλιοί παρά γαιδουρογύρευε. Για 20€ διαφορά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα παντόφλας, άσε που η philips είναι και Full HD και γενικά έχει πολυ καλές προδιαγραφές. Στο λέω από 1ο χέρι γιατί την έχω αγοράσει. Α και είναι προέλευσης EU (slovakia αν θυμάμαι καλά) και όχι τουρκίας όπως κάτι f&u, sharp, hitachi κλπ. Για κάποιους παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Καλό θα ήταν τα δύσκολα βγαλμένα χρήματα μας να μην τροφοδοτούν τα εξοπλιστικά των "φίλων" μας τούρκων.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Η Hitachi 32HB4T61 πάντως υποστηρίζει σίγουρα T2 HEVC H.265 :drinks:
(Και η ανωτέρω PHILIPS...)

Hitachi:
SMART LED, 81cm, HD Ready, 400 BPI, Direct LED, Picture Master, DVB-T2 / C, H.265 / HEVC, 2x HDMI, VGA, CI +, LAN, HbbTV, NETFLIX, hotel mode, Sound Master, DTS HD, VESA, 2x6W,
A +

Είναι όμως HD ready...
Και την πουλάνε οι όξω από δώ...

Βέβαια, η Vestel, είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πάνελ της γηραιάς ηπείρου,
και έτσι κι αλλιώς, έχουνε πελάτες όλη την πρώην Ανατολική Ευρώπη, όλα τα χχχ-στάν, τας Ινδίας και δε συμμαζεύεται... Δε θα χάσουν.
Εσύ όμως πάρε μια Full HD τουλάχιστον... Με T2 HEVC, S2 HEVC, κλπ.

Αν δεις κάτι που σ' αρέσει, ψάχτο στο skroutz. :)

Reaction score
2
Η Hitachi 32HB4T61 πάντως υποστηρίζει σίγουρα T2 HEVC H.265 :drinks:
(Και η ανωτέρω PHILIPS...)

Hitachi:
SMART LED, 81cm, HD Ready, 400 BPI, Direct LED, Picture Master, DVB-T2 / C, H.265 / HEVC, 2x HDMI, VGA, CI +, LAN, HbbTV, NETFLIX, hotel mode, Sound Master, DTS HD, VESA, 2x6W,
A +

Είναι όμως HD ready...
Και την πουλάνε οι όξω από δώ...

Βέβαια, η Vestel, είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πάνελ της γηραιάς ηπείρου,
και έτσι κι αλλιώς, έχουνε πελάτες όλη την πρώην Ανατολική Ευρώπη, όλα τα χχχ-στάν, τας Ινδίας και δε συμμαζεύεται... Δε θα χάσουν.
Εσύ όμως πάρε μια Full HD τουλάχιστον... Με T2 HEVC, S2 HEVC, κλπ.

Αν δεις κάτι που σ' αρέσει, ψάχτο στο skroutz. :)
Αυτή τη Hitachi κοίταγα και εγώ εχτές αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν υποστηρίζει HEVC. Μάλλον εκεί θα πάω λόγω Netflix και το HD Ready δεν είναι αποτρεπτικό. Σαφώς η Philips είναι καλύτερη αλλά η γυναίκα θέλει Netflix ;)

Σας ευχαριστώ όλους

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29