stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Μπλουζάκι SVS όμως έχεις;
πω ρε φιλε !
Πιες καμιά ρακή ρε κουμπάρε ,να πάρεις τα πάνω σου!Παω... εχω να πιω το χαμομηλακι μου ...
Ητνα ρακη ... επαε επιζω τρεις μερες με κατι μακαρονακια νεροβραστα - εγλυτωσα τη κοιλη και θσ ποθανω απο ασιτια ...Πιες καμιά ρακή ρε κουμπάρε ,να πάρεις τα πάνω σου!
Τρεις μερες μακαρονια για μια βουβωνοκηλη?Ητνα ρακη ... επαε επιζω τρεις μερες με κατι μακαρονακια νεροβραστα - εγλυτωσα τη κοιλη και θσ ποθανω απο ασιτια ...
Εμ είσαι κι άμαθος. Βινύλια πήγες να σηκώσεις;Βουβωνοκηλη
ελα ντε ... 11 εκατοστα τομη ... "μ' αεροπλανο παντως δε προκειται να ξαναπεταξεις" με δουλευε ο γιατρος προς το τελος και χρατς χρουτς με το συραπτικο ...Με το μαχαιρι του ψωμιού στην κανανε?
μετακινω τσι ηχειαρες μου για να πετυχω το μεγιστο αποτελεσμα κι ειν' ασηκωτα τα μουλαρια ... φαντασου να κανεις μανουβρες μισου εκατοστου γιατι σου φευγει η στερεοφονικη εικονα ...Βινύλια πήγες να σηκώσεις;
τι 80 τερα - επαε 'χω τρια και θαρρω πως εχω ακουσει τα παντα - η αληθεια τα 'χω ψιλοβαρεθει και θ' ανοιξω ενα νημα να μου προτεινετε πραμα καλο στο μελλον ...κανας σέρβερ με καμιά 80ριά τέρα
Καλα, σοβαρα τωρα?ελα ντε ... 11 εκατοστα τομη ... "μ' αεροπλανο παντως δε προκειται να ξαναπεταξεις" με δουλευε ο γιατρος προς το τελος και χρατς χρουτς με το συραπτικο ...
μετακινω τσι ηχειαρες μου για να πετυχω το μεγιστο αποτελεσμα κι ειν' ασηκωτα τα μουλαρια ... φαντασου να κανεις μανουβρες μισου εκατοστου γιατι σου φευγει η στερεοφονικη εικονα ...
τι 80 τερα - επαε 'χω τρια και θαρρω πως εχω ακουσει τα παντα - η αληθεια τα 'χω ψιλοβαρεθει και θ' ανοιξω ενα νημα να μου προτεινετε πραμα καλο στο μελλον ...
Αμα πας να τη φτιαξεις, πες του γιατρου μη σου βαζει πλεγματα, ραμματα και τετοια.Διάβαζα περί κήλης τώρα γιατί εδώ και τρία χρόνια απέκτησα και κοτεύω να πάω η κοτούλα. Το 27% των ανδρών και μόνο 3% των γυναικών παθαίνουν κάποιο είδος κήλης!