gonis
Luger
- Reaction score
- 12.058
Όσο ζω ελπίζωΠότε παραλαμβανεις το υπολοιπο ηχειο?
Όσο ζω ελπίζωΠότε παραλαμβανεις το υπολοιπο ηχειο?
Δεν είμαι προκατειλημμένος. Αυτοί που δαιμονοποιούν τα ψηφιακά όμως είναι.Δεν χρειάζεται να είσαι προκατειλημμένος!
TidalΚαι κατι ακόμα: Audirvana έβαλες; Ή παίζεις απο Tidal?
Κακώς έχεις καταλάβει,από το σετ στα χρήματα που είχε όταν το πήρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το εννοώ.Gonis tbh, χωρίς να σε ξέρω και καθαρά αποτι έχω διαβάσει, έχω συμπεράνει και από προηγούμενα ακόμη σχόλια σου ότι κακώς μπλέχτηκες με τα kii. για μένα που ακούω τελείως ψηφιακά είναι ότι πρέπει ένα τέτοιο σύστημα αλλά για σένα...
Μην έχετε αμφιβολίες,πολύ πιθανό να γεράσω με αυτά
Σίγουρα όχι.Τι δεν εχει;Επιπλέον headroom που δεν ξέρω αν θα το επέτρεπε ο χώρος μου.
Νομίζω δικαίως να έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις σε στάθμες από την στιγμή που ο κατασκευαστείς δηλώνειΥπάρχουν ελάχιστες στιγμές που ενεργοποιούνται τα limiter και θα ήθελα κάτι ακόμη.
Βάλε Audirvana. Σήμερα.Tidal
Τα συγκεκριμένα ηχεία ψηφιοποιουν το αναλογικό σήμα που τα ταΐζουμε.Και αν "ξαναχασει" απο το βινυλιο?
Και αν "ξαναχασει" απο το βινυλιο?
Το έγραψα το υπονοούμενο προηγουμένως αλλά πέρασε στα ψιλάΤα συγκεκριμένα ηχεία ψηφιοποιουν το αναλογικό σήμα που τα ταΐζουμε.
Είναι λοιπόν η τρανή απόδειξη αυτού που λέμε τόσα χρόνια εδώ μέσα.... Αν σου άρεσε ποιο πολύ το πικάπ είναι επειδή το μάστερ του είναι διαφορετικό (μονοφωνικό χαμηλά συμπιεσμένο κλπ) καθώς το αγνο αναλογικό σήμα που ακούς έχει ψηφιοποιηθεί.
Κ α τ α ν ο η τ ο;
Ναι είδες, ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε τι μουσική έπρεπε να ακούσουμε και τι όχι.. Όσο για το ποιος κερδίζει, ας κάνω εγω τις μουσικές επιλογές και θα σου πω μετά.
Ελα βαρεθηκα να γυριζω στα αγγλικα.Γραφω και απο κινητο.Οκ gonisΚαμιἀ συγγἐνεια με τα Γκοὐνις ?