- Reaction score
- 1.752
Ἁστα αυτἀ και βἀλε like αλλιὠς συνεχἰζω !
Στα κοιμισμένα Patricia Barber/Krall και το κακό συναπάντημα κάνετε συγκρίσεις;Ναι είδες, ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε τι μουσική έπρεπε να ακούσουμε και τι όχι.
Πας καλά?
Ἁστα αυτἀ και βἀλε like αλλιὠς συνεχἰζω !
Μἠπως εννοεἰς ... δα γκονις, ματσα γκονις,οταν π γκονις
Οκ κερδισεςἉργησες !
Μἠπως εννοεἰς ... δα γκονις, ματσα γκονις,
Gonis tbh, χωρίς να σε ξέρω και καθαρά αποτι έχω διαβάσει, έχω συμπεράνει και από προηγούμενα ακόμη σχόλια σου ότι κακώς μπλέχτηκες με τα kii. για μένα που ακούω τελείως ψηφιακά είναι ότι πρέπει ένα τέτοιο σύστημα αλλά για σένα...
...
Κακώς έχεις καταλάβει,από το σετ στα χρήματα που είχε όταν το πήρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το εννοώ.
Σήμερα με την ολοκληρωμένη πρόταση της Kii και με 25 plus K€ θα το έψαχνα περισσότερο από τότε.
Το σύστημα παίζει σωστά,βγάζει πληροφορία που σε κάνει να ξανά ανακαλύπτεις τις μουσικές που άκουγες, είναι βολικό και κυρίως,όπως με κάθε ενεργό, δεν ασχολείσαι με παθολογιες του παρελθόντος.
Τι δεν εχει;Επιπλέον headroom που δεν ξέρω αν θα το επέτρεπε ο χώρος μου.
Υπάρχουν ελάχιστες στιγμές που ενεργοποιούνται τα limiter και θα ήθελα κάτι ακόμη.
Στους φίλους βέβαια προχθές δεν προέκυψε τέτοια ανάγκη.
Μην έχετε αμφιβολίες,πολύ πιθανό να γεράσω με αυτά
Τα Grimm παρουσιάστηκαν από την αρχή με τα σαμπ.Απλα ο αγοραστής είχε και έχει επιλογή με ή χωρίς.Όταν βγήκαν τα Grimm διθύραμβοι τριθυραμβοι και πανυηηρια, με το που έβγαλε και τα σαμπ, ανέβασε το κόστος κι εγώ δε θυμάμαι ποσό ακριβώς, και προφανώς το ηχείο παίζει καλύτερα.
Κι εδώ πάλι έχουμε την ίδια όψη διαφορετικού νομίσματος. Εξαιρετικό ηχείο για midfield ακροάσεις, όπως λέτε και λένε οι περισσότεροι, το οποίο με την προσθήκη του σαμπ γίνεται ακόμα καλύτερο, προφανές.
Μουσική όμως γουστάρουμε να ακούμε, η ακούμε μόνο test discs και εγγραφές σε χρυσά δισκάκια και δίσκους 500γραμμαριων; Αν αυτά είναι η μουσική που ακούμε τότε το παίρνουμε χαμπάρι και πορευόμαστε κάνοντας session της μιας ώρας με την ίδια μουσική κάθε φορά για να δικαιολογούμε το κόστος του συστήματος.
Και ξανά μανά πικαπ βερσους αρχείων και κεημπλ λιφτερς και φιδια βαλχαλα.
Φτιάχνει ο Μελίδης τέτοιες βάσεις με το 1/5 της τιμής τουςΨάχνει βάσεις ο ντιμιφουτ.
Γκονη πήγαινε τοίχο τοίχο, αυτός δεν έχει το θεό του... Θα πουλήσει σαμπ στη γυναίκα σου για να σου πάρει τις βάσεις των κιι...
ΑυτόΤο κὀστος εἰναι το εμπὀδιο κι ὀχι η ὀψη του.
Πρὠτα βἐβαια πρἐπει να το δικαιολογἠσεις στον εαυτὀ σου.
Μιχάληηηηηηηη φτιάχνεις τέτοιες βάσεις;Φτιάχνει ο Μελίδης τέτοιες βάσεις με το 1/5 της τιμής τους
Ειναι καλο να ειναι καποιος αισιοδοξος.Ελπίζω μονάχα οι μελλοντικές γενιές να μην ατενίζουν τις τωρινές διχογνωμίες περί μέσων αποθήκευσης/αναπαραγωγής ή περί ιδανικών ηλεκτρομηχανικών μετατροπέων με το ίδιο πνεύμα που θ'ατενίζαμε εμείς σήμερα διάφορες καταστάσεις του Μεσαίωνα,όπως το κυνήγι μαγισσών ή τις δοξασίες για τους τρόπους μετάδοσης και αντιμετώπισης της βουβωνικής πανώλης...
Η σημερινή επιστημονική γνώση δεν επαρκεί για να απαντηθούν αυτά τα ερωτηματα; Αν η απάντηση είναι ναι τότε δεν έχει καμία σημασία η υποκειμενική αποψη κανενός επί του θεματος. Όταν ο κόσμος πιστευε ότι φταίει μια μαγισσα για τη πανουκλα η επίσημη απαντηση της ιατρικής ήταν αν θυμάμαι καλά ότι πιθανόν να φταίει η θέση του φεγγαριού.... Δε νομίζω ωστόσο να πέφτει τόσο έξω η επιστημη σήμερα....Ελπίζω μονάχα οι μελλοντικές γενιές να μην ατενίζουν τις τωρινές διχογνωμίες περί μέσων αποθήκευσης/αναπαραγωγής ή περί ιδανικών ηλεκτρομηχανικών μετατροπέων με το ίδιο πνεύμα που θ'ατενίζαμε εμείς σήμερα διάφορες καταστάσεις του Μεσαίωνα,όπως το κυνήγι μαγισσών ή τις δοξασίες για τους τρόπους μετάδοσης και αντιμετώπισης της βουβωνικής πανώλης...