Timaras
- Reaction score
- 2.144
Ναι αλλά δεν είναι κρίμα κάτι που το πλήρωσες σχεδόν χίλια με το κόπο σου να έρθει ο κάθε πονηρός δε βγάζω και τον εαυτό μου απέξω γιατί μπήκα στο χορό και έμαθα να χορεύω να προσπαθεί να στο πάρει στο 1/3 της τιμής. Σε κάθε αγορά ισχύει το ίδιο. Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν καινούρια και αυτοί που ψάχνουν τα μεταχειρισμένα. Εμείς καθορίζουμε την αγορά και το κατά πόσο θα ξεφτιλίζονται οι τιμές. αν όλοι που αγοράζουμε καινούρια δεν ρίχνουμε με το παραμικρό τι τιμή τότε θα αρχίσουν οι άλλοι να μη περιμένουν το θαύμα. και δεν εννοώ μηχανήματα που πάνε να γίνουν vintage αλλά 2-3 χρονών και πάντα σε άριστη κατάσταση.απο εκει εβγαλα και το συλεκτες σαβουροσυνης......
Δεν είναι έτσι. Γιατί όταν έχεις το ίδιο προϊών με άλλους 10 και εκείνοι θέλουν να το σκοτώσουν αναγκαστικά σε παίρνει και εσένα η μπάλα. όπως γίνεται και στην αγορά τον αυτοκινήτων.Το θέμα είναι πόσο ανάγκη έχεις να πάρεις λεφτά από αυτό που πουλάς.
Αν δεν έχεις,την αφήνεις την αγγελία να τρέχει 1 χρόνο και παραπάνω.Όσο χρειαστεί,μέχρι να πάρεις τα λεφτά που εσύ νομίζεις ότι αξίζει αυτό που πουλάς.
Εκτός και αν έχεις ανάγκη τα χρήματα ή δε θες να κρατάς κάτι που δε σου χρειάζεται πια!
Δεν είναι μόνο τα λ7 ο παράγοντας "ψυχοφθορά* δεν περιγράφεται.Το θέμα είναι πόσο ανάγκη έχεις να πάρεις λεφτά από αυτό που πουλάς.
Αν δεν έχεις,την αφήνεις την αγγελία να τρέχει 1 χρόνο και παραπάνω.Όσο χρειαστεί,μέχρι να πάρεις τα λεφτά που εσύ νομίζεις ότι αξίζει αυτό που πουλάς.
Εκτός και αν έχεις ανάγκη τα χρήματα ή δε θες να κρατάς κάτι που δε σου χρειάζεται πια!
Σε όλες τις αγορές γίνεται αυτό.Όχι μόνο σ'αυτήν του αυτοκινήτου.Δεν είναι έτσι. Γιατί όταν έχεις το ίδιο προϊών με άλλους 10 και εκείνοι θέλουν να το σκοτώσουν αναγκαστικά σε παίρνει και εσένα η μπάλα. όπως γίνεται και στην αγορά τον αυτοκινήτων.
Γι'αυτούς που έχουν ξεπεράσει την ψυχοφθορά από έλλειψη χρημάτωνΔεν είναι μόνο τα λ7 ο παράγοντας "ψυχοφθορά* δεν περιγράφεται.
Αν κάποιος για λόγους που δεν ξέρω δεν εκτιμούν την αξία αυτού που πουλάνε ή δεν έχουν ενδιαφερθεί να μάθουν πόσα κάστανα πιάνει στην αγορά, αυτός που θα το πάρει χωρίς παζάρια και ψαχτεί και μάθει μπορεί να το πουλήσει σε ότι τιμή νομίζει εκείνος ότι αξίζει πραγματικά.@ankokdog όταν αναφέρετε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν το "προιον" που πουλάτε, εσείς και ο οποιοσδήποτε, σε εξευτιλιστική τιμή, κάτι το οποίο σίγουρα δεν είναι καλό αλλά δυστυχώς γίνεται καθώς μια το βίτσιο μας για αναβάθμιση/αλλαγή μια η βιασύνη μας και να μη μας ξεμείνει, θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρετε και αυτούς που έχουν αγοράσει κάτι 1 και θέλουν να το πουλήσουν 4 καθώς πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν προσέχουν τι γίνεται γύρω τους, ειδικά στο μικρό χώρο του δικού μας φόρουμ...
Ναι αλλά δεν είναι κρίμα κάτι που το πλήρωσες σχεδόν χίλια με το κόπο σου να έρθει ο κάθε πονηρός δε βγάζω και τον εαυτό μου απέξω γιατί μπήκα στο χορό και έμαθα να χορεύω να προσπαθεί να στο πάρει στο 1/3 της τιμής. Σε κάθε αγορά ισχύει το ίδιο. Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν καινούρια και αυτοί που ψάχνουν τα μεταχειρισμένα. Εμείς καθορίζουμε την αγορά και το κατά πόσο θα ξεφτιλίζονται οι τιμές. αν όλοι που αγοράζουμε καινούρια δεν ρίχνουμε με το παραμικρό τι τιμή τότε θα αρχίσουν οι άλλοι να μη περιμένουν το θαύμα. και δεν εννοώ μηχανήματα που πάνε να γίνουν vintage αλλά 2-3 χρονών και πάντα σε άριστη κατάσταση.
Γι'αυτό ποιό πάνω λέω ότι βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Μπήκα στο χορό και χορεύω@ankokdog Βεβαίως και μπορεί, ελεύθερη είναι η αγορά και η τιμολογιακή διαμόρφωση, ειδικά μέσα στα φόρα.
Δεν μπορούμε όμως στους μεν να κουνάμε το δάχτυλο και στους δε να χαϊδεύουμε το μάγουλο.
Ναι 7012Επί του θέματος..Τελικά κατέληξες σε Marantz?
Πάρε προ, θα το μετανιώσεις και θα ξαναπληρώνεις7012
Πάρε προ, θα το μετανιώσεις και θα ξαναπληρώνεις
Δεν τα χρειάζομαι αν κρατήσω το πεντακάναλο τελικό που έχω τώρα και πάρω και μια κορόνα που έχω φαγωθεί για τις κολόνες. επειδή όμως έχω σκοπό να ατμίσω θα θέλω και άλλους τελικούς αν δεν πάρω av και πάρω pro, το ένα είναι αυτό.Εφόσον έχεις ή θες να πάρεις και άλλους τελικούς και θες να οδηγούνται σωστά πάρε προ.
Δεν τα χρειάζεσαι τα τελικά στάδια του av.
πωωω τώρα που το σκέφτομαι έχω μπλέξει άσχημα........Δεν τα χρειάζομαι αν κρατήσω το πεντακάναλο τελικό που έχω τώρα και πάρω και μια κορόνα που έχω φαγωθεί για τις κολόνες. επειδή όμως έχω σκοπό να ατμίσω θα θέλω και άλλους τελικούς αν δεν πάρω av και πάρω pro, το ένα είναι αυτό.
το άλλο είναι ότι οικονομικά η διαφορά της μίας υλοποίησης σε σχέση με την άλλη θα είναι τουλάχιστον η διπλάσια.
αν υποθέσουμε ότι θα δώσω 900€ να φέρω τον 7012 από γερμανία χωρίς φπα για να φέρω έναν crown και έναν av7703 στην καλύτερη χωρίς φπα θα βγούν 1900€. 1000€ πάνω. ναι και δεν τα δίνω αυτά να πάρω άλλο ένα pb2000?
Μόνο με πλάνο και υπομονή θα ξεμπλέξεις!πωωω τώρα που το σκέφτομαι έχω μπλέξει άσχημα........
Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων είναι και θέμα μάθησης.(Αν δε μπορείς να τα αλλάξεις όλα σε μια μέρα)
Πάρε προ. Μην πουλήσεις τον τελικό, θα σου χρειαστεί για τα surround. Ξεχνάς τον ολοκληρωμένο, τώρα. Γράψτο πενήντα φορές.Δεν τα χρειάζομαι αν κρατήσω το πεντακάναλο τελικό που έχω τώρα και πάρω και μια κορόνα που έχω φαγωθεί για τις κολόνες. επειδή όμως έχω σκοπό να ατμίσω θα θέλω και άλλους τελικούς αν δεν πάρω av και πάρω pro, το ένα είναι αυτό.
το άλλο είναι ότι οικονομικά η διαφορά της μίας υλοποίησης σε σχέση με την άλλη θα είναι τουλάχιστον η διπλάσια.
αν υποθέσουμε ότι θα δώσω 900€ να φέρω τον 7012 από γερμανία χωρίς φπα για να φέρω έναν crown και έναν av7703 στην καλύτερη χωρίς φπα θα βγούν 1900€. 1000€ πάνω. ναι και δεν τα δίνω αυτά να πάρω άλλο ένα pb2000?
[DOUBLEPOST=1529667194][/DOUBLEPOST]
πωωω τώρα που το σκέφτομαι έχω μπλέξει άσχημα........