Yamah rx-a2070 vs Marantz sr7012 vs Denon x4400h

Reaction score
7.877
Πάρε προ. Μην πουλήσεις τον τελικό, θα σου χρειαστεί για τα surround. Ξεχνάς τον ολοκληρωμένο, τώρα. Γράψτο πενήντα φορές.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.
Ξεχνώ τον ολοκληρωμένο.....

το έκανα copy paste δε νομίζω να πειράζει. Πέρα από τη πλάκα. καλός η κακός αν ακολουθούμε τη τεχνολογία σε λίγα χρόνια μπορεί να θέλουμε υποστήριξη 8Κ και HDR 50 και hdcp 3.3 και αυτός να είναι αρχαιολογία. τελικά αξίζει να δίνεις τόσα χρήματα. ναι μεν θα είναι σε μουσική που αυτό είναι το ζητούμενο πολύ πιο ποιοτικός από ένα των 600€. αλλά αν σε 2-3 χρόνια δεν μπορεί να συμβαδίζει με την εκάστοτε tv και την κάρτα γραφικών? θα πρέπει να τον ''σκοτώσεις'' για να πας στον επόμενο.......πφφφφ

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.136
Γι αυτό αρχικά επενδύεις στα ηχεία - subs και τα τελικά ενισχυτικά τα οποία αν επιλέξεις σωστά μένουν μια ζωή δεν αλλάζουν εύκολα οι τεχνολογίες... Από εκεί και πέρα μετά αλλάζεις μόνο τα προενισχυτικά στάδια και τις πηγές σου. :)

Reaction score
7.877
και το λέω αυτό εγώ που είναι η δουλεία μου και θέλω οι πελάτες να ''ακολουθούν'' την τεχνολογία. Αλλά αν μέσα σε 4 χρόνια είμαι σε φάση να αλλάξω κιόλας τον τέταρτο av. κωλύομαι. τους τελικούς αν δε το απαιτήσουν μεγαλύτερα ηχεία τη δουλεία τους θα τη κάνουν μέχρι να χαλάσουν, αλλά χωρίς σύγχρονο av δε θα μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα όταν το απαιτήσει το εκάστοτε πρότυπο αρχείου που δεν θα υποστηρίζετε από τον απαρχαιωμένο (3χρονών) av - pro σου. και έρχεται το δίλημμα και οι σεβαστές απόψεις σας. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα πχ στον 7012 με τον 7704 ώστε να μην τίθεται το παραπάνω δίλημμα και η χρηματική διαφορά που ξέρεις ότι σε 3 χρόνια θα είμαστε εδώ και θα κάνουμε την ίδια συζήτηση για τον πιο av - pro να αγοράσω....??

trane5587

Reaction score
1.136
και το λέω αυτό εγώ που είναι η δουλεία μου και θέλω οι πελάτες να ''ακολουθούν'' την τεχνολογία. Αλλά αν μέσα σε 4 χρόνια είμαι σε φάση να αλλάξω κιόλας τον τέταρτο av. κωλύομαι. τους τελικούς αν δε το απαιτήσουν μεγαλύτερα ηχεία τη δουλεία τους θα τη κάνουν μέχρι να χαλάσουν, αλλά χωρίς σύγχρονο av δε θα μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα όταν το απαιτήσει το εκάστοτε πρότυπο αρχείου που δεν θα υποστηρίζετε από τον απαρχαιωμένο (3χρονών) av - pro σου. και έρχεται το δίλημμα και οι σεβαστές απόψεις σας. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα πχ στον 7012 με τον 7704 ώστε να μην τίθεται το παραπάνω δίλημμα και η χρηματική διαφορά που ξέρεις ότι σε 3 χρόνια θα είμαστε εδώ και θα κάνουμε την ίδια συζήτηση για τον πιο av - pro να αγοράσω....??
Το καλύτερο σενάριο για μένα με βάση το σύστημά σου θα ήταν:

Αρχικά η αγορά 2 x Crown xls 1502 για την μπροστινή τριάδα, κρατάς τον adcom για τα υπόλοιπα και μόλις μπορέσεις πας σε ένα pro av...

Το αποτέλεσμα θα είναι:

Έχεις τα ηχεία που θες, έχεις τα τελικά στάδια για να οδηγήσεις σχεδόν τα πάντα και απλά αν χρειαστείς οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει μόνο σε pro και πηγές...
[DOUBLEPOST=1529672737][/DOUBLEPOST]Να αναφέρω και κάτι ακόμη σχετικά με το φόβο της αλλαγής της τεχνολογίας που είπες. Αν δεν κάνεις τις σωστές επιλογές τώρα λόγω χρημάτων ή φόβου στο τέλος θα καταλήξεις να αλλάξεις όχι 4 ενισχυτές αλλά 14 και με κόστος 2πλάσιο και 3πλάσιο από την σωστή αρχική λύση...

Timaras

Reaction score
2.144
Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων είναι και θέμα μάθησης.
Πολύ σωστό αυτό Στάθη!
[DOUBLEPOST=1529673117][/DOUBLEPOST]
Να αναφέρω και κάτι ακόμη σχετικά με το φόβο της αλλαγής της τεχνολογίας που είπες. Αν δεν κάνεις τις σωστές επιλογές τώρα λόγω χρημάτων ή φόβου στο τέλος θα καταλήξεις να αλλάξεις όχι 4 ενισχυτές αλλά 14 και με κόστος 2πλάσιο και 3πλάσιο από την σωστή αρχική λύση...
+1

Reaction score
7.877
Το καλύτερο σενάριο για μένα με βάση το σύστημά σου θα ήταν:

Αρχικά η αγορά 2 x Crown xls 1502 για την μπροστινή τριάδα, κρατάς τον adcom για τα υπόλοιπα και μόλις μπορέσεις πας σε ένα pro av...

Το αποτέλεσμα θα είναι:

Έχεις τα ηχεία που θες, έχεις τα τελικά στάδια για να οδηγήσεις σχεδόν τα πάντα και απλά αν χρειαστείς οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει μόνο σε pro και πηγές...
[DOUBLEPOST=1529672737][/DOUBLEPOST]Να αναφέρω και κάτι ακόμη σχετικά με το φόβο της αλλαγής της τεχνολογίας που είπες. Αν δεν κάνεις τις σωστές επιλογές τώρα λόγω χρημάτων ή φόβου στο τέλος θα καταλήξεις να αλλάξεις όχι 4 ενισχυτές αλλά 14 και με κόστος 2πλάσιο και 3πλάσιο από την σωστή αρχική λύση...
Πραγματι αν το πάμε ανάποδα
Πολύ σωστό αυτό Στάθη!
Κοίτα στα 4 χρόνια που ασχολούμαι πιστεύω ότι το πάω σχετικά σωστά γιατί δεν ήξερα ότι θα κολλήσω με το άθλημα.
παίρνω το πρώτο σύστημα crystal 5.1 με ένα basic μοντέλο av. έπειτα παίρνω μεγαλύτερο sub και δίνω το πρώτο. Μετά πάμε στο svs και μεγαλύτερο μοντέλο av και πουλάω τα προηγούμενα. έρχεται η σειρά του τελικού και να αντικαταστήσω τα crystal με klipsch όλη τη μεγάλη σειρά rp. Αυτά τώρα απαιτούν κάποιο τελικό ακόμη και ένα ακόμη sub γιατί όταν ανεβάσεις ένταση ένα pb2000 δεν καλύπτει πλέον τόσο πολύ το χώρο. η αλήθεια είναι ότι ο av - pro βάση λογικής έρχεται τελευταίος. απλά ήθελα να φύγει ο προηγούμενος πριν φτάσω στο σημείο να τον παντρευτώ

Timaras

Reaction score
2.144
Αλλά αν μέσα σε 4 χρόνια είμαι σε φάση να αλλάξω κιόλας τον τέταρτο av. κωλύομαι.
Θες να ακούς τέρμα.Χωρίς παραμορφώσεις.Έχεις ηχεία,όχι της "σειράς".Σε λίγο θες και να ατμίζεις ακούγοντας τέρμα!
Ο 830 που έχεις δεν μπορεί να συμβαδίσει με όλα αυτά σίγουρα.Γι'αυτό και τον αλλάζεις.
Πάρε έναν καλό προενισχυτή και που ξέρεις,όταν βγει κάτι καινούριο,ίσως με μια αναβάθμιση να μη χρειαστεί να τον δώσεις!

trane5587

Reaction score
1.136
Πραγματι αν το πάμε ανάποδα

Κοίτα στα 4 χρόνια που ασχολούμαι πιστεύω ότι το πάω σχετικά σωστά γιατί δεν ήξερα ότι θα κολλήσω με το άθλημα.
παίρνω το πρώτο σύστημα crystal 5.1 με ένα basic μοντέλο av. έπειτα παίρνω μεγαλύτερο sub και δίνω το πρώτο. Μετά πάμε στο svs και μεγαλύτερο μοντέλο av και πουλάω τα προηγούμενα. έρχεται η σειρά του τελικού και να αντικαταστήσω τα crystal με klipsch όλη τη μεγάλη σειρά rp. Αυτά τώρα απαιτούν κάποιο τελικό ακόμη και ένα ακόμη sub γιατί όταν ανεβάσεις ένταση ένα pb2000 δεν καλύπτει πλέον τόσο πολύ το χώρο. η αλήθεια είναι ότι ο av - pro βάση λογικής έρχεται τελευταίος. απλά ήθελα να φύγει ο προηγούμενος πριν φτάσω στο σημείο να τον παντρευτώ
Δεν τον παντρεύεσαι μην φοβάσαι με τη σωστή τιμή και τη σωστή χρονική στιγμή μια χαρά θα φύγει... :)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.890
Με 4Κ και Atmos είσαι καλυμμένος για αρκετό καιρό. Πάρε προ.
Τον ολοκληρωμένο θα ψάχνεις να τον δώσεις σε ένα χρόνο.

trane5587

Reaction score
1.136
Με 4Κ και Atmos είσαι καλυμμένος για αρκετό καιρό. Πάρε προ.
Τον ολοκληρωμένο θα ψάχνεις να τον δώσεις σε ένα χρόνο.
Και γω πήρα τον ολοκληρωμένο marantz sr 7009 και τώρα που ξεκίνησα με τους crown κοιτάζω να τον δώσω να πάρω pro... Ούτε 3 μήνες δεν άντεξε, σε σκέψεις είμαι πάλι... :gotcha::gotcha:

trane5587

Reaction score
1.136
Όπως είχε πει και ο zizik μας (σοφός) κάποια στιγμή στον PPG είμαστε απ' αυτούς που αλλάζουν για την αλλαγή... :geek:
[DOUBLEPOST=1529674288][/DOUBLEPOST]
Τι να κάνω φίλε? Μ' έχει φάει... Θέλω να βλέπω τα xlrαρια στους crownάκηδες! :smg::smg:

Reaction score
7.877
Όπως είχε πει και ο zizik μας (σοφός) κάποια στιγμή στον PPG είμαστε απ' αυτούς που αλλάζουν για την αλλαγή... :geek:
[DOUBLEPOST=1529674288][/DOUBLEPOST]
Τι να κάνω φίλε? Μ' έχει φάει... Θέλω να βλέπω τα xlrαρια στους crownάκηδες! :smg::smg:
Άντε με πείσατε. Και ποιόν να πάρω? Marantz η κάτι άλλο? Μέχρι 2000€ τιμες Ελλάδος

Timaras

Reaction score
2.144
Δε νομίζω ότι υπάρχουν pro μέχρι 2000€ στην εγχώρια αγορά!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.260
Μια χαρά είναι ο 7012 και κάθε ολοκληρωμένος που μπορεί να δουλέψει και ως προ μόνο, έχει δλδ pre outs.

Reaction score
7.877
Μια χαρά είναι ο 7012 και κάθε ολοκληρωμένος που μπορεί να δουλέψει και ως προ μόνο, έχει δλδ pre outs.
Προβληματίζομαι. Σε πολλά ξένα φόρα τα οποία διαβάζω εδώ και 2 ώρες λένε για waste of money πάντα συγκρίνοντας denon marantz av και pre-pro. Ότι αν δεν είναι ανάγκη τα xlr ο av7703 θα παίξει το ίδιο με τον 7012 και τον 4400. Όσο διαβάζω τοσο πιο πολύ μπερδεύομαι

Reaction score
4.820
Οποιο προ και να πάρεις ειναι ενα επίπεδο πάνω απο οποιοδήποτε ολοκληρωμένο
Όποιον προ κ να πάρεις θα δεινοπάθησεις για να τον πουλησεις κ πάντα σε σκοτωμένη τιμη
Αυτη ειναι η σκληρή πραγματικότητα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αμα πας για προ...
πες μου που πετας λεφτα να ερθω να μαζευω,..........
εκτος βεβαια αν μιλας για εργαλειο 5Κ +......
προ ετσι....οχι κατι που βγαινει και σε προ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas