papavmax
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.663
Γνωστες τα φωτα σας!
Καιρο τωρα σκεφτομαι για την αγορα ενος αξιοπρεπες πολυμπριζου
Προς το παρων αυτη την στιγμη εχω ενα οικονομικο crystal audio-power master
που πολυ το ειχα παρει γιατι διαφημιζοταν για υπερφορτωση και βραχυκυκλωματα
εχει ρελε προστασιας και led ενδειξη για φαση ουδετερο.
Σε ολες της συσκευες μου ενισχυτικα και πηγες εχω παρει καλωδια τροφοδοσιας
GigaWatt LC 1 MK3 1.5M δεν περιμενω να βελτιωθει ο ηχος απο τα καλωδια τροφοδοσιας η απο ενα καλο πολυμπριζο απλα με ενδιαφερει πιο πολυ καθαρα η υγεια των μηχανηματων.
γιατι η ακροαση ειναι καθημερινη και πολυωρη.
Εχω καταληξει σε 2 επιλογες καθαρα απο ελληνες κατασκευαστες τσακιριδη το Hercules η το απλο η το plus, και Lab 12 gordian το οποιο ειναι και conticioner.
Tι γινετε αξιζει η αγορα τους? ειναι πεταμενα λεφτα? το conticioner τελικα κανει δουλεια η ειναι placebo και τα μηχανηματα μας ειναι σχεδιασμενα να παιζουν καρφωμενα κατ ευθειαν στην πριζα του σπιτιου με το χαλια ρευμα της Δεη? (Τουλαχιστον ετσι με ενημερωσε ανθρωπος απο γνωστο καταστημα συσκευων hi end) Yπαρχει καποιο αλλο πολυμπριζο οικονομικο που με λιγα χρηματα κανεις την δουλεια σου?
Καιρο τωρα σκεφτομαι για την αγορα ενος αξιοπρεπες πολυμπριζου
Προς το παρων αυτη την στιγμη εχω ενα οικονομικο crystal audio-power master
που πολυ το ειχα παρει γιατι διαφημιζοταν για υπερφορτωση και βραχυκυκλωματα
εχει ρελε προστασιας και led ενδειξη για φαση ουδετερο.
Σε ολες της συσκευες μου ενισχυτικα και πηγες εχω παρει καλωδια τροφοδοσιας
GigaWatt LC 1 MK3 1.5M δεν περιμενω να βελτιωθει ο ηχος απο τα καλωδια τροφοδοσιας η απο ενα καλο πολυμπριζο απλα με ενδιαφερει πιο πολυ καθαρα η υγεια των μηχανηματων.
γιατι η ακροαση ειναι καθημερινη και πολυωρη.
Εχω καταληξει σε 2 επιλογες καθαρα απο ελληνες κατασκευαστες τσακιριδη το Hercules η το απλο η το plus, και Lab 12 gordian το οποιο ειναι και conticioner.
Tι γινετε αξιζει η αγορα τους? ειναι πεταμενα λεφτα? το conticioner τελικα κανει δουλεια η ειναι placebo και τα μηχανηματα μας ειναι σχεδιασμενα να παιζουν καρφωμενα κατ ευθειαν στην πριζα του σπιτιου με το χαλια ρευμα της Δεη? (Τουλαχιστον ετσι με ενημερωσε ανθρωπος απο γνωστο καταστημα συσκευων hi end) Yπαρχει καποιο αλλο πολυμπριζο οικονομικο που με λιγα χρηματα κανεις την δουλεια σου?