Yamah rx-a2070 vs Marantz sr7012 vs Denon x4400h

Reaction score
6.208
Εχω yami cxa 5000 και ειχα και marantz sr 7011. Βλακειες γραφουν. Μια χαρα ειναι ο μαραντζακος για τα λεφτα του. Αν θες κατι καλυτερο θα πληρωσεις πολλα περισσοτερα. Με τη τιμη του μαραντζ δεν υπαρχει ανταγωνισμος για ευρωπη. Αυτα..... Οτι αλλο και να λεμε φιλολογιες ειναι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.460
@stathis

επειδή έκανες like, μην περιμένεις να δώσω τον 5100 για 1 abcd. 3 abcd στην καλύτερη, και μόνο όταν ανακοινωθεί ο 5200 που θα έχει και Auro 3D. :roflmao:
Αuro3D? :D
Να χαρεί και το μέλος kefalas..:lolsign:
δεν θα χαρω γιατι θα μας ζαλισει με το τι εχανε τοσο καιρο :roflmao:
Και έλεγα, πότε θα τσιμπήσει...:roflmao::roflmao:

Reaction score
7.877
θελεις κιαλλο επιπλο βλεπω (λογω υψους) αν πας σε αλλο av

Ναι το ξέρω. έχω δώσει σχέδια σε μαραγκό ώστε να είναι σύμφωνα και με τις προδιαγραφές της γυναίκας.

Να σε ρωτήσω διαβάζω ότι ο avr x6400h είναι ποιο κοντά στον sr8012 χωρίς όμως τον τοροιδι και το επιχαλκωμένο σασί (σαν κυκλώματα δλδ) και ότι είναι αρκετά καλύτερος σε home cinema από την άλλη θεωρούν τους marantz ποιο 'ζεστούς' σε μουσική αν και από ότι καταλαβαίνω είναι αδελφάκια με τους denon. Ισχύει αυτό με τη μουσική?

''The Denon AVR-X6400H has the same power amplifier circuit on the same amplifier boards, one per channel, as the SR8012 and X8500H. The X6400H is very similar to the SR8012 at a lower cost.

The SR7012 has the amplifier channels split between two boards, five channels on one board and four on another, and the circuit used is not as good. The SR7012 has the same amplifier channel boards as the X4400H, and is very similar to the X4400H as noted in a post above.

If you plan to use the amplifiers in these AVR's, stereo or multi-channel, the X6400H is to be preferred. The X6400H also appears to have better cooling than the SR7012, so if you are going to run the unit close to its limits the X6400H will likely give more total output.

The SR7012 does have HDAM output buffers, but they aren't implemented at the same level as the AV7704 or AV8805. The don't have their own power supply, they have lower rail voltages, and not as good filtering of the their power. In either product the amplifier channels present an easy load to drive so the HDAM's offer little benefit.

If you are going to use external amplifiers for the main channels then the SR7012 might drive those slightly better depending on the characteristics of the amplifiers, but if external amplifiers will only be used for lesser channels then the X6400H would still be the better choice. ''

Reaction score
6.514
Αυτος τα λεει καλα...ειδικα στο τελος που ειναι το ζουμι...

Reaction score
2.195
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο YAMAHA pro 5100 είναι ακόμα τρέχον μοντέλο παίρνοντας αναβαθμίσεις. Από τότε που βγήκε ο 5100, η Υamaha έχει αλλάξει (με την σειρά 80) 4 σειρές ολοκληρωμένων αν δεν κάνω λάθος.
Το πληρώνεις και αυτό.;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.877
Υπάρχει κάποιος εδώ, χρήστης προ-, που να μετάνιωσε για την επιλογή του και να θελει να πουλήσει για να πάρει ολοκληρωμένο;

Reaction score
3.332
Φίλε μου προχώρα με την αγορά προενισχυτη δεν θα το μετανιώσεις θα ξέρεις ότι έχεις επενδύσει με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα σου .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
επενδυση σε pro av ?
ειναι εγγυηση οτι θα κλαις τα λεφτα σου σε 2-3 χρονια...
και τον av pro θα τον δωκεις για ψιχουλα.......
παιζω στοιχημα 1/100........
Οταν θα γινει ξεπερασμενος (2-3 χρονια)
κανεις δεν θα θελει ενα μηχανακι με τεχνολογια μπαγιατικη...
και αν βρεις να τον δωσεις θα ειναι για μισο κομματι πσωμι.........
Οσο πιο ακριβος ο προ τοσα πιο πολλα θα χασεις,.......
Εκτος αν πας σε κανα θηριο theta.....οποτε εκει παιζει να τον κρατησεις μερικα χρονια...
(το σαρακι θα σε τρωει παντα με τα φρεσκα εργαλεια).........
Προσπαθεις θα γεμισεις μια τρυπια τσεπη.....
Παρε ενα avουλη.....και θα χασεις τα λιγοτερα δυνατα λεφτα.....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Υπάρχει κανένας που αγόρασε κάτι σε αυτό το χόμπι με το σκεπτικό της μεταπώλησης;

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Υπάρχουν κάποιοι που αγοράζουν με αυτό το σκοπό, αλλά έχουν διαφορετικό χόμπι ;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μην ξηνεις πληγες.....δεν μου αρεσει να πληγωνω <φιλους>......
δεν ειναι ωραιο να δινεις αυτους που ηταν οι πιο τσιφουτηδες στις αγορες τους
(παζαρια μεχρι αηδιας)
Ζητουσαν να αγορασουν μεταχειρισμενα σε τιμες λιωμα.......
Και οταν πουλουσαν προσπαθουσαν -ουν να μην χασουν τιποτα...........
Αν ψαξεις υπαρχουν πολλοι συλεκτες - γερολαδαδες...και καθε ειδους
πωλητες εδω γυρω.......

Reaction score
15.543
Ναι το ξέρω. έχω δώσει σχέδια σε μαραγκό ώστε να είναι σύμφωνα και με τις προδιαγραφές της γυναίκας.

Να σε ρωτήσω διαβάζω ότι ο avr x6400h είναι ποιο κοντά στον sr8012 χωρίς όμως τον τοροιδι και το επιχαλκωμένο σασί (σαν κυκλώματα δλδ) και ότι είναι αρκετά καλύτερος σε home cinema από την άλλη θεωρούν τους marantz ποιο 'ζεστούς' σε μουσική αν και από ότι καταλαβαίνω είναι αδελφάκια με τους denon. Ισχύει αυτό με τη μουσική?
δεν υπαρχει λογος να πας σε av αφου θα παιζεις με τελικους...

αν δεν ειχες τελικους ο 8012 ειναι καλυτερος απο τον 6400

οσο θα βλεπεις 4κ δεν θα χρειαστει αντικατασταση του προ .....βλεπεις να πηγαινεις σε 8κ ; :D
......δεν ειναι και για μια ζωη τιποτα ;)

θαχεις ενα ωραιο μηχανακι για πολλα χρονια

Reaction score
7.877
Υπάρχει κάποιος εδώ, χρήστης προ-, που να μετάνιωσε για την επιλογή του και να θελει να πουλήσει για να πάρει ολοκληρωμένο;
Και μόνο εγωιστικά να το πάρεις αν κάποιος δώσει 3-4 χιλιάρικα θέλοντας και μη θα προσπαθήσει να ακούσει τη διαφορά και φυσικά δε θα δεχτεί ότι ήταν πεταμένα λεφτά. Εγώ αυτό θα έκανα. είναι άλλο να δώσεις 1000 και να πεις σε 3 χρόνια ααα βγήκε κάτι καινούριο super duper atmos xwx pro plus και dts xxx και να πεις τον σκοτώνω και άλλο να σκοτώσεις 3-4 χιλιάρικα όπως περιέγραψε ποιο πάνω ο @argi. όσοι έχετε κάποιον pro όπως ο cxa5100 είναι 3 χρονών μοντέλο και όταν το πήρατε ήταν ότι πιο φρέσκο και γιαυτό δεν έχετε προφανώς κάποιο παράπονο.
[DOUBLEPOST=1529745892][/DOUBLEPOST]
δεν υπαρχει λογος να πας σε av αφου θα παιζεις με τελικους...

αν δεν ειχες τελικους ο 8012 ειναι καλυτερος απο τον 6400

οσο θα βλεπεις 4κ δεν θα χρειαστει αντικατασταση του προ .....βλεπεις να πηγαινεις σε 8κ ; :D
......δεν ειναι και για μια ζωη τιποτα ;)

θαχεις ενα ωραιο μηχανακι για πολλα χρονια
αρχίζουμε και ανεβαίνουμε τιμολογιακά. ανάμεσα σε 7012 και 6400 ποιον?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
................κεινα τα χρονια τα παλια.....που το χαιτεκ εδειχνε δρομους
εκανε αναλυτικες παρουσιασεις στα μαστερ τσιπ
τι καναν...
.τι εκαναν τα προηγουμενα απο αυτα
Απο την στιγμη που η τεχνολογια αλλαζει καθε χρονο σε χαρντγουερ ..
και τροφοδοτικα τρανζιστορ ημιαγωγους......μενου σταθερα....
Αλλα
αλλαζει το τσιπ (γινεται καλυτερο ολ οβερ)
και αλλαζει κατι σε ισοσταθμιση .....επεξεργασια....και λιγα αλλα.
Ενα μηχανημα σε 3 χρονια.....ειναι ψιλοσαπακι....
Οταν θα τρεξει πιο καλα το 8Κ ....
μεχρι τοτε θα δουμε καλυτερα ντακ μαστερ τσιπ........
Εταιρες σαν την ad ti sc και τοσες αλλες.......πετανε τσιπακια ντακακια...που χανεις τον υπνο σου.
Και ο προ του τωρα θα ειναι αντικουλα....
Οποιος εζησε στον χωρο του (ας πουμε ) ονκιο 2008 και 9 ....ξερει γιατι διαφορες μιλαμε
Και δυστυχως αν μπουν (που θα μπουν) και αλλα ηχεια στο χωρο...
πιο νεες ισχυροτερες ισισταθμισεις ....νεα τσιπ και τοσα αλλα ....
ο περσινος av θα μας κλεινει το ματι να παει απο εκει που ηρθε........

Reaction score
7.877
Μην πάρεις τίποτα, πούλα κι αυτά που έχεις και θα βγεις και κερδισμένος :D
Το θέμα είναι, ότι τελικά ένα hobby είναι που μου αρέσει και σε κάθε ένα από αυτά σίγουρα για την απόλαυση πετάς λεφτά. και καλός η κακός τόσα χρόνια είχα ακριβά hobby (αυτοκίνητα - dragster) εκεί να δεις πάτημα και 5000χιλιαρο και μπαμ και άντε πάλι από την αρχή για 10 δευτερόλεπτα απόλαυση. οπότε τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα και υπάρχει και οικογένεια τα σκέφτομαι λίγο διαφορετικά.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.254
Αν τα λεφτά δεν είναι issue, που λένε στο χωριό μου, πας σε pre-pro και τελειώνει η κουβέντα εκεί. Το αν θα ακούσεις διαφορές στο χώρου σου, με τα ηχεία σου όταν θα απολαμβάνεις τις ταινίες σου κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θα το μάθεις ποτέ.
Ο ολοκληρωμένος με pre-out πέρα από πιο οικονομική είναι και μια πιο ασφαλής επιλογή. Σήμερα παίζεις με τελικούς, αύριο θα βάλεις ενεργά, μεθαύριο θα θέλεις να τα έχεις μικτά για να κάνεις το κέφι σου. Όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής/αναβάθμισης, που θα έρθει σίγουρα, θα κλάψεις λιγότερο.
Εν τέλει, σε κάθε λύση αυτό που κυρίως οδηγεί την απόφαση είναι η οικονομική δυνατότητα. Αν πάρεις το καλύτερο που μπορείς για τα λεφτά που διαθέτεις θα είσαι πάντα ικανοποιημένος ότι και αν είναι αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.159
Members
38.293
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios