Yamah rx-a2070 vs Marantz sr7012 vs Denon x4400h

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
............οπως ειπα καποιοι εχουν χομπι να πετανε λεφτα...
καλο ειναι ...ψιλοκινουν την πεθαμενη αγορα.....και αιτιολογουν τον ορο victim.....
Δεν ειναι κακο.......αντε να δωσεις 3-4 χιλιαρικα για ενα προ....και σε 4 χρονια ,....να κλαις σαν την μαρθα βουρτση...
Μια χαρα μου ακουγεται....
Αραγε
1 εχεις προβλημα (οχι εσυ- ολοι) να βλεπεις μια ταινια οπως εισαι ?
σκεψου το
2 ...αν ειχες λεφτα ρε παιδακι μου και καθε 2-3 χρονια εχωνες 5ληρα σε προ...στα ποσα θα μαζευες το κουπονι του
λαλακα....και θα ελεγες σαν αλλος σωτηρης...
ρε αντε πηγαινε ενα ταξιδι με την γυναικα σου......
3 η γνωση ερχεται ειτε μετα απο πολλες αγορες (ξυπνα ο νους) ή λογο ελλειψης χρηματων....
4 διαλεγεις σαν τι θες να χαρακτηριστεις απο τις κακες γλωσσες..........
5 και ζωτικοτερο....ποσο χρονο θες να μαζεψεις 3-4 χιλιαρικα ?
γιατι πριν ξοφλησεις τις δοσεις του av 3τιας....θα βαλεις νεο φεσι.....με το φρεσκο εργαλειο
που θα γινει βαρυδι σε 2-3 χρονια οταν θα βγει η εργαλειαρα.....
και απει λεγοντας.......
δικο σου πορτοφολι - δικη σου αποφαση

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.889
Τα ίδια φυσικά ισχύουν για προβολείς και τηλεοράσεις

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
:rolleyes:Δεν υπαρχει επενδυση σε ηλεκτρονικα ...

υπαρχει....καλυπτεις τις ανασφαλειες σου.............για λιγο - καμποσο...... , μεχρι να ξαναθεριεψουν στο επομενο μοντελο.....
για οσο ειναι αισθανεσαι οτι κανεις κατι.....μεχρι να βγει το νεο μοντελο.....

Reaction score
7.877
:rolleyes:Δεν υπαρχει επενδυση σε ηλεκτρονικα ...
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να πάω σε pre - pro και το topic είναι ανάμεσα σε 3 συγκεκριμένα μοντέλα με τιμές γύρο στα 1500€. άντε να μπει και στο παιχνίδι ο denon 6400 σε σύγκριση με τον 7012. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας όσοι υποστηρίζετε τον pre-pro αλλά όσα έχω διαβάσει δεν υπάρχει ένα σημείο που να δικαιολογεί τα extra 2-3 χιλιάρικα. Το μεγαλύτερο προτέρημα που βλέπω είναι οι balanced (xlr) έξοδοι. και ναι ένας pre της ίδιας εταιρίας για να κάνουμε άμεσες συγκρίσεις μπορεί να χρησιμοποιεί καλύτερα υλικά δεν ξέρω τι από έναν ολοκληρωμένο αλλά του λείπουν τα ενισχυτικά. είναι τέτοια η διαφορά που να δικαιολογεί την τόσο αυξημένη τιμή?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ο 50κατι (ονκιο) που πηρα το 09 απο γερμανια ειχε σχεδον τα ιδια λεφτα με τον ολοκληρωμενο
Η αποψη του γερμαναρα (την ξανα ειπα) ηταν οτι ηταν λιγο καλυτερος στο 2καναλο
Αγορασα τον προ
(εκανε της ψυχης μου)
(οχι του κεφαλιου μου)
Περα απο το τι εχασα (εις γνωση μου)
Ακουγοντας τον προ μου με τον οκοκληρωμενο....(βρηκα ενα δανεικο)
καταλαβα οτι ηταν οτι ιδιο μηχανακι
(και ηταν)
απλα δεν ειχε τελικα σταδια....
Για να παρεις προ και να κανεις ουαου.....πρεπει να ματωσεις....
και να ξαναματωσεις οταν τον δωσεις......
δικο σου πορτοφολι - δικη σου πληγη

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τα ίδια φυσικά ισχύουν για προβολείς και τηλεοράσεις
Aφού πρώτα έχουν κάνει την αποσβεσή τους μετά απο κάποια χρόνια και ζήσαν αυτοί καλά και μείς καλύτερα.:lolsign:

Reaction score
15.543
1)οταν θες να τον πουλησεις θα παρεις πιο πολλα :D ;)
2)εχει ετοιμα 11 καναλια και μπορεις να παιξεις 7.2.4 .... η 10.2 auro3d με 5.2.4 atmos-dtsX χωρις επιπλεον τελικο.
3)ειναι πιο περιποιημενος στα τελικα σταδια

ο 6400 αν δεν πας σε προ και μπορεις να τον παρεις εισαι οκ

Reaction score
6.208
ωχ καήκαμε αν βάλουμε και άλλους παίχτες
Δεν ειναι αλλος παιχτης ο anthem avm60. Ειναι μια κατηγορια μονος του και δεν ειναι θεμα αποψης αν καποιος απο τους θνητούς pre pro μπορει να συγκριθει μαζι του. Μονο και μονο λογω dirac δε μπορει.

Reaction score
7.877
Δεν ειναι αλλος παιχτης ο anthem avm60. Ειναι μια κατηγορια μονος του και δεν ειναι θεμα αποψης αν καποιος απο τους θνητούς pre pro μπορει να συγκριθει μαζι του. Μονο και μονο λογω dirac δε μπορει.
Ναι μιλάς για 4 χιλιάρικα μηχάνημα. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Με αυτά τα λευτά αγοράζω άλλο ένα svs 3 crown και τον denon και μου μένουν και ρέστα. Και σίγουρα η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη από αυτό που θα μου δώσει ο anthem. Και να μιλάμε λίγο λογικά. Να έχεις 4000€ pro για να οδηγείς τι τελικούς crown? Θα θέλεις και τα αντίστοιχα ενισχυτηκά. Σα να πάρεις ferrari και να της βάζεις λαδι πρατηρίου

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.889
ARC, όχι Dirac

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ο σ.......εκει στην μαγουλα φαγωθηκε καπου στο 2011 ? περιπου ?
να παρει ενα d2v........απο τοτε κλαιει σαν την χηρα.....
δεν λεω μηχαναρα........αλλα για τοτε....
Τωρα ειναι ακομα μια αντικα.......
Αν καμμια μερα σου κατσει κανα λαχειο
(λεμε τωρα)
Παρε ενα trinov......
η και κανα ada .......η οτι θες απο σοβαρο προ......(ανω των 50 χαρτιων)
και αν θες νασαι σοβαρος στην ισοσταθμιση και ενα τετοιο
https://www.cepro.com/article/adas_uber_audio_personalization_plus_energy_mgmt_surprise

ή και της trinov
Δεν λεω θα χωσεις μια κατοσταρου......πλας......
αλλα τα πλειμομπιλ που διαβαζεις γυρω γυρω ,...θα τα δωσεις στα παιδακια να παιζουν
Και οταν θα ερθει η ωρα για κλαμα....θα φωναζεις και μενα καν κανουμε σαν κατι
καταδικασμενες χηρες που πανε στα μνηαματα καθε σαββατο πρωι ,.....και πλανταζουν τα μαρμαρα απο το δακρυ.........δεν περιγραφω αλλο .........

Last edited:

Reaction score
6.208
Παντως μιας και λεμε για μεταπωλητικες. Εγω περιμενω εδω και κανα χρονο να δω αγγελια απο yamaha cxa5100, anthem avm60 η marantz av 7703. Μονο πιο παλια μοντελα χωρις ατμος και χωρις hdmi 2.0. Πιστευω οτι θα εφευγαν την ιδια ωρα και στιγμη της αγγελιας. Αν τωρα θες να πουλισεις προ προηγουμενης γενιάς σε τιμη avr σημερινής γενιας σαφως και θα ειναι δυσκολο.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
συνηθως προ (αν δεν εισαι φρεσκος) = το σπρωχνεις οσο να ναι
η τον πας εξοχικο..
..η φτιαχνεις δευτερο συστημα.....πιο προχειρατζα.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.161
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas