Svs pb13 ultra ζήτηση

Reaction score
7.890
τα 2 χ 15 ειναι οκ ....τουμπανο ;)
ένα ώστε όταν με πιάσει η τρέλα για upgrade να πάρω άλλο ένα. και αν θέλεις το παίρνεις και με anti-mode

to audyseey επεμβαίνει στα sub ή είναι χρήσιμο το anti-mode?

Reaction score
15.548
ένα ώστε όταν με πιάσει η τρέλα για upgrade να πάρω άλλο ένα. και αν θέλεις το παίρνεις και με anti-mode

to audyseey επεμβαίνει στα sub ή είναι χρήσιμο το anti-mode?
2 γιατι μπορει να μην το βρεις μετα. :)

τι να το κανεις το antimod ; ......αφου εχεις 2 εξοδους sub εχεις και ρυθμιση αυτοματη για τα 2 sub και manual με το app ;)

Reaction score
7.890

τι να το κανεις το antimod ; ......αφου εχεις 2 εξοδους sub εχεις και ρυθμιση αυτοματη για τα 2 sub και manual με το app ;)
Μόνο Αγγλία υπάρχει επίσημος διανομέας για Ευρώπη. Ναι αλλά δεν ''κυκλοφορούν'' πολλά, θα μου βγει καλό?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Καλά κρασσά.:D
Μόνο Αγγλία υπάρχει επίσημος διανομέας για Ευρώπη. Ναι αλλά δεν ''κυκλοφορούν'' πολλά, θα μου βγει καλό?
Εσύ να πάρεις svs και άσε το μέλος kefalas όταν πάρει να δοκιμάσει και να μας πει.:lolsign:

Reaction score
7.890
Καλά κρασσά.:D

Εσύ να πάρεις svs και άσε το μέλος kefalas όταν πάρει να δοκιμάσει και να μας πει.:lolsign:
Μαζί σου αλλά δε μας βλέπω να βρίσκουμε 13αρι και ένα δεύτερο pb2000 δε νομίζω να κάνει τι τόση διαφορά. Αλλά και τα 2500€ για το pb 4000 είναι πολλά όταν βρίσκεις τελικά με αρκετά λιγότερα χρήματα με ίδια ή και καλύτερα specs.
[DOUBLEPOST=1529872421][/DOUBLEPOST]
svs ειναι και αυτα βρε....:D
Νομίζω το 15 όταν το πείρα δεν ήταν τόσο γνωστά στην Ευρώπη τα svs. και τότε από reviews μου έκατσε καλά και το πείρα.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523