[Αγορά] Ποιο Media Player;

Reaction score
8
Είσαι Θεός!

Αμεσότητα και λακωνικοτητα!! ΚΑΙ σωστή συμβουλή για τον ενισχυτή (το ήξερα μεν αλλά δεν πάυεις να βοηθάς και κάποιον άλλον μην την "πάθει")

Ευχαριστώ!!!!!!
[DOUBLEPOST=1520442632][/DOUBLEPOST]

Ας κάνω και μια 4η αφού το ξέρεις καλά το μηχάνημα:

Ισχυρίζεται ότι έχει και Google cast.
Δουλεύει όντως για casting ή απλά κάνει mirroring την οθόνη?
Δουλεύει μια χαρά.

Reaction score
6
Καλησπερα

Μια ερώτηση..... θέλω να μου προτείνετε έναν media player που να παίζει 4κ Dolby Atmos, να φτιάχνει covers στις ταινίες που έχω στο storage και στις σειρές, και να έχει και netflix.

Reaction score
0
Καλησπέρα

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για TV media player.

Βασικές απατήσεις ...
- Να παίξει άνετα την συνδρομή NetFlix που απέκτησα.
- Να παίζει άνετα τα γνωστά Fortmat από ταινίες που κ@τεβά...
- Να παίζει και να μπορεί να κατεβάσει ελληνικούς υπότιτλους
- Να μπορώ να συνδέσω σκληρό ή να έχει και δικό του
- Καλό WiFi για σύνδεση φορητού ή tablet που να μπορεί να παίξει μέσω sream

Ποσό έως 50-60 euro ...

Στο ψάξιμο που έκανα βρήκα αυτά :

Reaction score
1.390
Καλησπέρα

Βασικές απατήσεις ...

Ποσό έως 50-60 euro ...

Ποια ?

Reaction score
0
Καλησπέρα

Βασικές απατήσεις ...

Ποσό έως 50-60 euro ...

Sorry δεν το είχα δεί ότι δεν μπήκαν ...

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?wid=89&lkid=13406206

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_591548.html?wid=89

Reaction score
402
Μήπως υπάρχει καποιο media player με υποστήριξη 4Κ HDR/HEVC/H265 σαν το Egreat A11 το οποιο έχει 2 HDMI out με την μια να ειναι AUDIO ONLY (για να μπορεί να δινει ήχο σε παλιό ενισχυτή που ΔΕΝ υποστηρίζει 4Κ HDR) αλλα οικονομικότερο;

ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν έχει υποστήριξη για εσωτερικό σκληρό δίσκο και η υποστήριξη wifi καθως θα χρησιμοποιώ καλώδιο ethernet.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Παιδιά έχω το.dune hd solo lite που μαρεσει πολύ αλλά πρέπει να το αλλάξω με 4Κ.
Δε θέλω να περνει εσωτερικο σκληρό, βλέπω ταινίες μέσω του δικτύου μου οπότε θέλω ναχει gigabit ethernet.να παίζει τα πάντα.... Και θέλω να πάει σφαίρα παντού,να μη κολαει ούτε στο μενού ούτε σε ταινία.δε θέλω κινεζιες
Προτάσεις;

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Παιδιά έχω το.dune hd solo lite που μαρεσει πολύ αλλά πρέπει να το αλλάξω με 4Κ.
Δε θέλω να περνει εσωτερικο σκληρό, βλέπω ταινίες μέσω του δικτύου μου οπότε θέλω ναχει gigabit ethernet.να παίζει τα πάντα.... Και θέλω να πάει σφαίρα παντού,να μη κολαει ούτε στο μενού ούτε σε ταινία.δε θέλω κινεζιες
Προτάσεις;

http://perfectimage.gr/2018/06/01/zappiti-one-se-4k-hdr/

Δεν σε προλαβαίνω σήμερα...

Reaction score
784
Προτάσεις;
Θες να παίζει blu ray menu?
Το 3d ποσο σε καίει?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Θες να παίζει blu ray menu?
Το 3d ποσο σε καίει?
3d δε με ενδιαφέρει καθόλου.
Bluray menu επίσης δε με ενδιαφέρει.
[DOUBLEPOST=1530050766][/DOUBLEPOST]
http://perfectimage.gr/2018/06/01/zappiti-one-se-4k-hdr/

Δεν σε προλαβαίνω σήμερα...
Είναι να μη με πιασει η τρέλα,αν με πιάσει...άστα.

Το zapiti mini 4K hdr που είναι κάπως φθηνότερο μήπως θα μου ήταν αρκετό;
Βασικά αποτι βλέπω αυτό έχει 8 μνήμη και δε περνει σκληρό δίσκο εσωτερικά (που δε.με.νοιαζει) ενώ το άλλο δέσετε μέσα σκληρό και έχει 16 μνήμη.

Το θέμα της μνήμης είναι σοβαρό λες; Θα έχω θέμα με 8?

Last edited:

Reaction score
0
Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια σας παρακαλώ μου ήρθε σήμερα μια samsung q9f προς αντικατάσταση μιας παλιάς τηλεόρασης που είχα 65ks9000 γιατί 4 φορες την είχα στήλει για φτιάξιμο

λοιπόν από αρχεία δεν παίζει τίποτα δεν παίζει avi δεν έχει dvix δεν έχει DTS ήχο με αποτέλεσμα ότι mkv βάζω να μην έχουν ήχο και τα avi δεν τα ξεκινα
δοκίμασα να στείλω τον ήχο dts μέσο οπτικής ίνας σε home cinema αλλα τίποτα άρα πρεπει να πάρω media player και πλέον όλα τα αρχεία να τα παίζω από τον media

Αυτό που ψάχνω και εδώ θέλω την βοήθεια σας είναι να έχει DLNA UPNP γιατί τις ταινίες τις έχω σε σκληρούς δικτύου NAS να παίζει τα πάντα από αρχεία mkv avi dvix mp4 srt υπότιτλους στα ελληνικά και ηχους ac3 και dts ,dts-hd να είναι κάτι καλο δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα να έχει κάρτα δικτύου gigabit ethernet να είναι 4k με HDR και να έχει οπτική ίνα ώστε να στέλνω τον ήχο στο home cinema με οπτικό καλώδιο και όχι με hdmi στην τηλεόραση γιατί πλάι δεν θα ακούγεται ήχος
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμια αλλη λειτουργία αυτό που θέλω μονο είναι να βλέπει τους δίσκους NAS που είναι στο δίκτυο του σπιτιού να βλέπω τους φακέλους και να βάζω να παίζουν οι ταινίες ούτε μέσο internet να στήσω και να βλέπω online ούτε τίποτα μονο απο NAS

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο για άμεση αγορά από ελλάδα από skroutz??
Σας ευχαριστω

Έχω βρει αυτό τι γνώμη έχετε http://zappiti.com/zappiti-mini-4k-hdr.html
Αυτό που με προβληματίζει σε αυτόν είναι ότι γραφει αυτό αν και δεν πολύ καταλαβαίνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά και παιδεύομαι με τις μετάφρασης από το google

Force SD Audio: In SPDIF output, multichanel HD audio formats are donwmixed in Dolby Digital or DTS (if Core) or stereo (if not core). Note: Only HDMI can support HD audio formats such as Dolby TrueHD or DTS-HD.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος

Last edited:

Reaction score
20
Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια σας παρακαλώ μου ήρθε σήμερα μια samsung q9f προς αντικατάσταση μιας παλιάς τηλεόρασης που είχα 65ks9000 γιατί 4 φορες την είχα στήλει για φτιάξιμο

λοιπόν από αρχεία δεν παίζει τίποτα δεν παίζει avi δεν έχει dvix δεν έχει DTS ήχο με αποτέλεσμα ότι mkv βάζω να μην έχουν ήχο και τα avi δεν τα ξεκινα
δοκίμασα να στείλω τον ήχο dts μέσο οπτικής ίνας σε home cinema αλλα τίποτα άρα πρεπει να πάρω media player και πλέον όλα τα αρχεία να τα παίζω από τον media

Αυτό που ψάχνω και εδώ θέλω την βοήθεια σας είναι να έχει DLNA UPNP γιατί τις ταινίες τις έχω σε σκληρούς δικτύου NAS να παίζει τα πάντα από αρχεία mkv avi dvix mp4 srt υπότιτλους στα ελληνικά και ηχους ac3 και dts ,dts-hd να είναι κάτι καλο δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα να έχει κάρτα δικτύου gigabit ethernet να είναι 4k με HDR και να έχει οπτική ίνα ώστε να στέλνω τον ήχο στο home cinema με οπτικό καλώδιο και όχι με hdmi στην τηλεόραση γιατί πλάι δεν θα ακούγεται ήχος
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμια αλλη λειτουργία αυτό που θέλω μονο είναι να βλέπει τους δίσκους NAS που είναι στο δίκτυο του σπιτιού να βλέπω τους φακέλους και να βάζω να παίζουν οι ταινίες ούτε μέσο internet να στήσω και να βλέπω online ούτε τίποτα μονο απο NAS

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο για άμεση αγορά από ελλάδα από skroutz??
Σας ευχαριστω

Έχω βρει αυτό τι γνώμη έχετε http://zappiti.com/zappiti-mini-4k-hdr.html
Αυτό που με προβληματίζει σε αυτόν είναι ότι γραφει αυτό αν και δεν πολύ καταλαβαίνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά και παιδεύομαι με τις μετάφρασης από το google

Force SD Audio: In SPDIF output, multichanel HD audio formats are donwmixed in Dolby Digital or DTS (if Core) or stereo (if not core). Note: Only HDMI can support HD audio formats such as Dolby TrueHD or DTS-HD.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος
Για το force sd audio αυτο που εννοει είναι το εξης : Συνήθως τo hd audio μιας ταινιας έχει μέσα στο ''πυρήνα του'' (core στα αγγλικά) το απλό Dts ή dolby digital ήχο.Σε αυτην την περίπτωση το spdif θα πάρει το απλό dts (downmix αν και κανονικά downmix σημαίνει oτι to μετατρέπει σε λιγότερα κανάλια εδω προφανώς εννοεί απο hd audio mulitchannel σε απλο dd ή dts mulitchannel) και θα το στείλει στον ενισχυτή σου για να το παίξει αυτός.Εαν δεν υπάρχει το πυρηνας αυτός (if not core) θα το στείλει ως στερεο. Αυτο γίνεται διοτι το spdif δεν υποστηριζει hd audio formats όπως το hdmi. Το hdmi μπορει να στείλει τον ήχο hd audio στον ενισχυτή κανονικά για να τον αποκωδικποίσει και εν τέλει να το παίξει.

Reaction score
0
Για το force sd audio αυτο που εννοει είναι το εξης : Συνήθως τo hd audio μιας ταινιας έχει μέσα στο ''πυρήνα του'' (core στα αγγλικά) το απλό Dts ή dolby digital ήχο.Σε αυτην την περίπτωση το spdif θα πάρει το απλό dts (downmix αν και κανονικά downmix σημαίνει oτι to μετατρέπει σε λιγότερα κανάλια εδω προφανώς εννοεί απο hd audio mulitchannel σε απλο dd ή dts mulitchannel) και θα το στείλει στον ενισχυτή σου για να το παίξει αυτός.Εαν δεν υπάρχει το πυρηνας αυτός (if not core) θα το στείλει ως στερεο. Αυτο γίνεται διοτι το spdif δεν υποστηριζει hd audio formats όπως το hdmi. Το hdmi μπορει να στείλει τον ήχο hd audio στον ενισχυτή κανονικά για να τον αποκωδικποίσει και εν τέλει να το παίξει.
ωραία και τώρα από media player τι κάνω ποιον παίρνω?? ο zappiti από τα χαρακτηριστικά μου κάνει αλλα δεν ξέρω αν είναι τις προκοπης τι να πάρω??

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.595
Συνήθως τo hd audio μιας ταινιας έχει μέσα στο ''πυρήνα του'' (core στα αγγλικά) το απλό Dts ή dolby digital ήχο.
Μόνο το DTS-HD έχει core DTS, το Dolby όχι. Απαιτείται χωριστό track.

Reaction score
865
ωραία και τώρα από media player τι κάνω ποιον παίρνω?? ο zappiti από τα χαρακτηριστικά μου κάνει αλλα δεν ξέρω αν είναι τις προκοπης τι να πάρω??
Aν παρεις τον zappiti τοτε μονο τον τελευταιο που εγραψε ο Μανωλης παραπανω ,σιγουρα για να τον προτεινει κατι ξερει παραπανω κ εχει και πολλες βελτιωσεις
τον εχω βαλει στα υποψιν μολις παρω tv 4k

Reaction score
0
Aν παρεις τον zappiti τοτε μονο τον τελευταιο που εγραψε ο Μανωλης παραπανω ,σιγουρα για να τον προτεινει κατι ξερει παραπανω κ εχει και πολλες βελτιωσεις
βασικά η διαφορα που βλέπω να έχει είναι στον σκληρό δίσκο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος