- Reaction score
- 375
Αν την πατήσεις, εχει επιστροφή?Το Nikelodeon ειναι το νουμερο ενα προβλημα εαν βαλεις μια κοκκινη καρτελα θα μπορεσεις να τσεκαρεις εαν την εχεις ηδη πατησει ...
Αν την πατήσεις, εχει επιστροφή?Το Nikelodeon ειναι το νουμερο ενα προβλημα εαν βαλεις μια κοκκινη καρτελα θα μπορεσεις να τσεκαρεις εαν την εχεις ηδη πατησει ...
Βλέπω peaky blinders μέσω Netflix και οι κόκκοι είναι πολλοί στα σκοτεινά σημεία. Θα ήθελα, οποίος έχει νετφλιξ να κάνει μια δοκιμή και να μου πει αν συμφωνεί μαζί μου ή κάτι φταίει στην δίκη μου τηλεόραση/γραμμή Ίντερνετ.Με το Nikelodeon Οχι
[DOUBLEPOST=1520201761][/DOUBLEPOST]Οταν την πηρες σου εγραψα τις ρυθμισεις για το τηλεοπτικο ....... εγραψα οπισθιος φωτισμος 50 %
Άκυρο. Το είχα σε ρύθμιση πολύ φωτεινή.Βλέπω peaky blinders μέσω Netflix και οι κόκκοι είναι πολλοί στα σκοτεινά σημεία. Θα ήθελα, οποίος έχει νετφλιξ να κάνει μια δοκιμή και να μου πει αν συμφωνεί μαζί μου ή κάτι φταίει στην δίκη μου τηλεόραση/γραμμή Ίντερνετ.
Ακριβή είναι η oled για φωτιστικό. Μήπως να πάρεις κάτι απ' το ΙΚΕΑ;Άκυρο. Το είχα σε ρύθμιση πολύ φωτεινή.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!Οι δικές μου δεν σου κάνουν;
Καλιμπράρισμα είναι η μέτρηση και ρύθμιση της τηλεόρασης ώστε να αποδίδει τη βέλτιστη εικόνα στον χώρο σου. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι οι προεπιλογές εικόνας που σου δίνει (ειδικά οι δύο "expert"), αλλά χρειάζεται και εμπειρία και όργανα μέτρησης για το κάτι παραπάνω. Αν αξίζει... εσύ πρέπει να απαντήσειςΓειά σας αγαπητοί φίλοι αγόρασα black friday μια Β7 lg oled(1500€) και μιά ηχομπάρα της lg SJ9(500€),το HDMI μου ειναι της kimber HD29 και αν ποτέ βάλω κανένα blue ray παίζει στο playstasion 4 pro,
1. Ακούω για Καλιμπραρισμα στην οθόνη ,τι σημαινει και αν αξίζει
2.Σκεφτομαι να αντικαταστησω το καλωδιο ρεύματος της τηλεόρασης(αρκετά διστακτικος βέβαια)
Αν μπορεί κάποιος να πεί την γνώμη του.......
αντικατασταση χθες με το καλωδιο της τοστιεραςΓειά σας αγαπητοί φίλοι αγόρασα black friday μια Β7 lg oled(1500€) και μιά ηχομπάρα της lg SJ9(500€),το HDMI μου ειναι της kimber HD29 και αν ποτέ βάλω κανένα blue ray παίζει στο playstasion 4 pro,
1. Ακούω για Καλιμπραρισμα στην οθόνη ,τι σημαινει και αν αξίζει
2.Σκεφτομαι να αντικαταστησω το καλωδιο ρεύματος της τηλεόρασης(αρκετά διστακτικος βέβαια)
Αν μπορεί κάποιος να πεί την γνώμη του.......
Το συζητάς ;LG OLED65B7V για 1999 ειναι καλη τιμη?
ειναι εκθεσιακο κομματι με οτι αυτο σημαινει !LG OLED65B7V για 1999 ειναι καλη τιμη?
Σωστα ετσι λεει το λινκ αλλα υπαρχουν καινουργιες σφραγισμενες ! 2049 με 5 ετη εγγυησης απο Κωτσοβολοειναι εκθεσιακο κομματι με οτι αυτο σημαινει !
Στάθη εσύ;Πας μεχρι τον οποιο ριτσο.....δανειζεσαι ενα καλωδιο ρευματος
το κουμπωνεις....
και μετα μαλλον θα το αγορασεις.....μαλλον........