- Reaction score
- 99.025
Ακόμη να το φτιάξεις το λαπτοπ?
Ακόμα. Τρίτη εβδομάδα...Σόνυ είναι.
Ελπίζω τουλάχιστον να φτιαχτεί τελικά.
Ακόμη να το φτιάξεις το λαπτοπ?
Ακόμα. Τρίτη εβδομάδα...Σόνυ είναι.
Πάρε MacΑκόμα. Τρίτη εβδομάδα...
Γιατί; Αν ρίξεις 1 ποτήρι νερό σε mac δεν χαλάει;Πάρε Mac
όχι, το καλοκαίρι με τη ζέστη ενδείκνυται μισό ποτήρι το πρωί και μισό το βράδυ, σαν το βασιλικό ένα πράμα.Γιατί; Αν ρίξεις 1 ποτήρι νερό σε mac δεν χαλάει;
Έχει ουσιαστικά τον ίδιο ήχο που έχει μια τηλεόραση των 100 ευρώ που αγόρασα στη γιαγιά μου από το πλαίσιο... και δεν αστειεύομαι. Και πιο δυνατά παίζει η 32αρα αλλά και πολύ, μα πολύ πιο ποιοτικά.
Η έλλειψη γκαζιού, έντασης, headroom όπως λένε και οι φίλοι μας οι νότιοι, δεν είναι θέμα ισοστάθμισης.Εγω παντως δεν συμφωνω βρισκω μαλιστα και καλυτερο τον ηχο λογο της ισοσταθμισης αντε ειμαστε 2-1 (εσυ και ο Γιαννης) κανατε την ισοσταθμιση με το remote control ? O Γιαννης μαλλον οχι γιατι πηρε ταυτοχρονα και την ηχομπαρα ......
Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι τα mac βγάζουν ωραία σάλτσα pesto.όχι, το καλοκαίρι με τη ζέστη ενδείκνυται μισό ποτήρι το πρωί και μισό το βράδυ, σαν το βασιλικό ένα πράμα.
Εγω το εκανα αφοτου μου το ειπες εσυ. Ειδα βελτιωση 10%, λιγα πραγματα δηλαδη. Οπως ειπα, η δικη μου τηλεοραση ΔΕΝ ειχε βιβλιαρακι οδηγιων μεσα!!! Εφαγα τον τοπο να το βρω οταν ηρθε, ειπα πως καπου θα το εχουν κρυψει, αλλα τιποτα.Εγω παντως δεν συμφωνω βρισκω μαλιστα και καλυτερο τον ηχο λογο της ισοσταθμισης αντε ειμαστε 2-1 (εσυ και ο Γιαννης) κανατε την ισοσταθμιση με το remote control ? O Γιαννης μαλλον οχι γιατι πηρε ταυτοχρονα και την ηχομπαρα ......
Ακομα να φτιατχει φιλε μου??Ακόμα. Τρίτη εβδομάδα...
Περιμένουμε το review για την τηλεόραση...Μας άφησε χρόνους ελλείψει ανταλλακτικών...
Πήρα ένα καινούριο Dell, αλλά μου σπάει τα νεύρα η οθόνη που δεν είναι IPS. Λίγο πάνω, λίγο κάτω βλέπεις άλλ' αντ΄άλλων.
Εμένα μου αρέσει με υψηλό ποσοστό στο oled. Υπάρχει κάποιο θέμα , πχ χαλάει πιο γρήγορα αν το έχει κανείς στο 100 αποτι να το έχει στο πχ? Εμένα πέρασαν 2 μήνες κι ακόμη να στρώσει ο κόκκος. Βέβαια καπου διάβασα πως ισως να φταίνε τα κακά πιξελ του streaming (βλέπω μόνο νετφλιξ και ποτέ Blu-ray). Στα παιχνίδια που παίζω πάντως δεν έχω κανένα θέμα με κόκκους.Εντυπώσεις:
Αφήστε καμιά δεκαριά μέρες να στρώσει. Ο κόκκος που παρατηρείται έντονα σε πολύ φωτεινά πλάνα τις πρώτες μέρες, εξαφανίζεται (Καστρουνής speaking, επιβεβαιώθηκε).
Μαζέψτε της λίγο το φως. Οι αρχικές ρυθμίσεις με τη Λυχνία OLED στο 80 (ή 90, δεν θυμάμαι) εντυπωσιάζουν αρχικά, αλλά με την Kuro ως πρότυπο συνέρχεσαι και μειώνεις. Για καθημερινή θέαση και φωτεινό χώρο από 50 έως 60 max είναι αρκετά.
Δεν είναι φυσική η εικόνα με πολύ υψηλά την Λυχνία. Αλλά περί ορέξεως...Εμένα μου αρέσει με υψηλό ποσοστό στο oled. Υπάρχει κάποιο θέμα , πχ χαλάει πιο γρήγορα αν το έχει κανείς στο 100 αποτι να το έχει στο πχ? Εμένα πέρασαν 2 μήνες κι ακόμη να στρώσει ο κόκκος. Βέβαια καπου διάβασα πως ισως να φταίνε τα κακά πιξελ του streaming (βλέπω μόνο νετφλιξ και ποτέ Blu-ray). Στα παιχνίδια που παίζω πάντως δεν έχω κανένα θέμα με κόκκους.
Απλα στο τηλεοπτικο θα αποκτησεις ενα περιποιημενο burn in απο τα λογοτυπα των καναλιωνΕμένα μου αρέσει με υψηλό ποσοστό στο oled. Υπάρχει κάποιο θέμα , πχ χαλάει πιο γρήγορα αν το έχει κανείς στο 100 αποτι να το έχει στο πχ? Εμένα πέρασαν 2 μήνες κι ακόμη να στρώσει ο κόκκος. Βέβαια καπου διάβασα πως ισως να φταίνε τα κακά πιξελ του streaming (βλέπω μόνο νετφλιξ και ποτέ Blu-ray). Στα παιχνίδια που παίζω πάντως δεν έχω κανένα θέμα με κόκκους.
Οντως?? Μη μου λες τετοια, εγω βλεπω μονο νετφλιξ αλλα η γυναικα και τα παιδια ολη μερα εληνικη τηλεοραση .. θα το βαλω στο μηδεν !!!!Απλα στο τηλεοπτικο θα αποκτησεις ενα περιποιημενο burn in απο τα λογοτυπα των καναλιων
Ή του ύψους ή του βάθους...Οντως?? Μη μου λες τετοια, εγω βλεπω μονο νετφλιξ αλλα η γυναικα και τα παιδια ολη μερα εληνικη τηλεοραση .. θα το βαλω στο μηδεν !!!!
Το Nikelodeon ειναι το νουμερο ενα προβλημα εαν βαλεις μια κοκκινη καρτελα θα μπορεσεις να τσεκαρεις εαν την εχεις ηδη πατησει ...Οντως?? Μη μου λες τετοια, εγω βλεπω μονο νετφλιξ αλλα η γυναικα και τα παιδια ολη μερα εληνικη τηλεοραση .. θα το βαλω στο μηδεν !!!!