- Reaction score
- 339
Αχαααα.Μαλιστα.Μιλαμε για μοντελα διαφορας 20 χρονων περιπου.Αλλα μυαλα τοτε,αλλες νοοτροπιες,αλλα υλικα κατασκευης.
- και τα 2 εξ ίσου καλά με τα πρώτα να είναι κάπως ποιό δυναμικά αλλά και ποιό ακατέργασταΤι ειναι προτιμωτερο για home cinema και τι για μουσικη;Τα ηχεια ειναι kg 4.5 και rf-62.
Ευχαριστω πολυ.Για surround εχω τα rd-51.- και τα 2 εξ ίσου καλά με τα πρώτα να είναι κάπως ποιό δυναμικά αλλά και ποιό ακατέργαστα
Τα kg εχω τωρα ως large.Πρεπει να τα βαλω ως small;Το προτεινετε αυτο;(ξερω ειμαι κουραστικος).Μάλλον εσύ πρέπει να αναφέρεις, με άμεση αντιπαραβολή φυσικά!
Για home cinema μπορείς να τα θέσεις - όποια και να είναι - σαν small για προστασία και είσαι ok!
To sub ειναι απενεργοποιημενο οταν ειναι τα ηχεια large;;Προσωπικά σαν small τα γυρίζω σπανίως (μόνο δηλαδή όταν υπάρχει κάποια ταινία με έντονες διακυμάνσεις στον ήχο (εκρήξεις κλπ)) και αυτό μόνο για την προστασία τους. Ο λόγος είναι ότι όσα sub πέρασαν από τα χέρια μου (yamaha B&W και ένα οικονομικό velodine) , κανένα από αυτά δεν κατάφερε να φτάσει σε απόδοση - ποιότητα, το χαμηλό των ηχείων μου. Ίσως φταίει ο χώρος, τι να πω.
Και ιδιας αξιας να ειναι παλι η συγκριση αδικη θα ηταν. Επισης το μεγαλο πλεονεκτημα των klipsch ειναι στους διαλογους. Αν σε αυτο το κομμάτι εισαι ευχαριστημενος απο τα dali προχώρα αφοβα.Αν κρίνω από τα pico, δεν έχετε άδικο.
Πραγματικά, ωραίος ήχος, κοντά στα γούστα μου, δηλαδή φωτεινά όπως τα κλιπσ, εκεί που χάνουν από αυτά είναι στην ακρίβεια της απόδοσης των διαφόρων οργάνων, αυτό όμως σε άμεση αντιπαραβολή, αν αφήσουμε τις συγκρίσεις, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μόνο ευχαρίστηση προσφέρουν.
Επί πλέον ίσως μεσολαβούν και τα ενισχυτικά. Δεν μπορεί δηλαδή ένα μηχάνημα av της μισής περίπου αξίας να τα βάλει με ένα αμιγώς δικάναλο!
Γιατί?Επισης το μεγαλο πλεονεκτημα των klipsch ειναι στους διαλογους.