- Reaction score
- 102.645
O ζισικ τελικά τι ψήφισε;
Kαλή ιδέα. Στείλε φωτό από φάτσα και αριθμό από αμάξι....![]()
Έψαχνα αμάξι για τα διόδια και έχασα το καλύτερο...
Κατάλαβες...ξύπνησε και ο rose φρεσκαδούρα μας θυμήθηκε και θέλει να συμμετάσχει εμβόλιμα
να προλάβαινες φιλαράκ...
τώρα πάει πέταξε το πουλάκι
την παρήγγειλε![]()
Τζιμη ελπιζω να την πηρες με αντικαταβολη απο το σκρουτζ οποτε προλαβαινεις αν το μετανιωσεις να μη την παρεις. Μιας και εχω AKG και εγω πιστευω οτι μια βαση σαν αυτη που σου προτεινε ο Daharis στην αρχη θα ηταν καλυτερη για AKG λογω της κατασκευης τους. Εννοω δηλαδη οτι τα λαστιχακια που πιανουν το δερμα θα χαλαρωσουν πιο γρηγορα αν παρεις θηκη που τα κρεμας απανω. Θα ηταν πολυ καλυτερα να παρεις μια τετοια που τα αγκαλιαζει.
https://www.aliexpress.com/item/Cla...ne-Stand-Holder-for-Earphone/32728258011.html
Έλα ρε ξεκόλλα με το παλληκάρι εγώ τον καταλαβαίνω. Μια τέτοια λάθος επιλογή μπορεί να την πληρώσεις ακριβά.
γ@μησε τα Jim...μην τα κρεμάς πουθενά!
άστα μόνιμα στο κεφάλι σου να τελειώνεις αγόρι μου![]()
πριιιιιιιιιιτςΈλα ρε ξεκόλλα με το παλληκάρι εγώ τον καταλαβαίνω. Μια τέτοια λάθος επιλογή μπορεί να την πληρώσεις ακριβά.
Να μην κανεις βεβιασμενη, υπο πιεση αγορα! Εγω πιστευω οτι πρεπει να δειξεις αυτοσυγκρατηση και ωριμοτητα και να εξετασεις με ψυχραιμια τις επιλογες σουΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ!Ανακοινώθηκαν οι βάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων ή όχι ακόμη;