- Reaction score
- 103.240
Κορόιδοοο, εγώ παίρνω 0,70€.Και περιμενω τον πρώτο μαλακα που θα πει οτι ειμαι φιλοσυριζαιος και γράφω για 0,60....
Κορόιδοοο, εγώ παίρνω 0,70€.Και περιμενω τον πρώτο μαλακα που θα πει οτι ειμαι φιλοσυριζαιος και γράφω για 0,60....
ότι να ναι...στον κόσμο σου εσύ...σταθερή πορεία λέμε
Αυτή η φωλιά ηλιθίων είναι αστείρευτη. Το μίσος που βγάζουν σε κάθε ευκαιρία δείχνει την πνευματική τους κατάσταση.Και μέσα σ' όλα, έχουμε κι έναν εμετικό Συριζαίο Σέρλοκ
Κι αν όλοι οι περιθωριακοί δεν λέρωναν τους τοίχους με σαχλαμάρες θα ήμασταν πιο καθαρή πόλη.
για να χαρείς...διάβασα κάπου ότι έπιασαν έναν ύποπτοκαι αυτα συνομωσιες ειναι
ποτε δεν υπηρξαν πυρκαιες......
Άπλοικα τσιτάτα του νηπιαγωγείου. Τσάμπα το λέρωμα του τοίχου.
το 2007 ητανΜη ξεχνάμε το '09 με Κωστάκη φωτιές στην Πελοπόννησο ,ασσύμετρες απειλές , Ιονία οδό κτλ
Μη ξεχνάμε το '09 με Κωστάκη φωτιές στην Πελοπόννησο ,ασσύμετρες απειλές , Ιονία οδό κτλ
Αυτή η φωτιά με τους 50 νεκρούς αν θυμάμαι καλά, ήταν εμπρησμός από αμέλεια μιας 85χρονης.το 2007 ηταν
για να χαρείς...διάβασα κάπου ότι έπιασαν έναν ύποπτο
Εγώ προσωπικά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο εμπρησμού...κανένας πιστεύω
απλά αυτό το δείχνει η έρευνα της υπηρεσίας και συνήθως μετά εξετάζοντας στοιχεία πορείας εστιών,ευρημάτων κλπ
υπάρχουν ένα σωρό μ@λάκες εκεί έξω καλοκαιριάτικα
δεν θέλει πολύ να ξεκινήσει μία πυρκαγιά
στατιστικά το 2-3% των πυρκαγιών προέρχονται από φυσικά αίτια
και όλο το υπόλοιπο ποσοστό αποδίδονται στον ανθρώπινο παράγοντα με τους εμπρησμούς να κατατάσσονται στις τελευταίες θέσεις από αυτό
και δυστηχως μιλανε για ακομα 24-26 νεκρους που εγκλοβιστηκαν σε χωραφι διπλα απο μια ταβερνα και καηκαν.24 νεκροί, τουλάχιστον 156 οι τραυματίες!![]()
Οι νεκροί είναι δυστυχώς οι διπλάσιοι...και δυστηχως μιλανε για ακομα 24-26 νεκρους που εγκλοβιστηκαν σε χωραφι διπλα απο μια ταβερνα και καηκαν.
10 μποφόρ Μιχάλη αέρας, δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης....Είναι δυνατόν να κάηκαν άλλοι 24 μαζί στα 30 μέτρα από την θάλασσα;
Δεν μπορώ να το πιστέψω το τι έγινε εκεί πέρα.
Και είναι και παιδιά ανάμεσα στους 24 νεκρούς.
Η μία φωτιά ήταν όντως τέτοια.Αυτή η φωτιά με τους 50 νεκρούς αν θυμάμαι καλά, ήταν εμπρησμός από αμέλεια μιας 85χρονης.
Μια μάνικα πυρόσβεσης υπολογίζεται περίπου στα 15-20 κυβικά την ώρα. Δυστυχώς το νερό που έχεις δεν φτάνει ούτε για να πλυθείς . Η ισχύς που χρειάζεσαι για να πετάξεις το νερό αυτό δύσκολα στη δίνει φορητη γεννήτρια. Τουλάχιστον 20Kw.Με κάθε φωτιά σε προαστικές και ημιαστικές περιοχές, διαβάζω για την αδιαφορία της πολιτείας.
Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει για την αδιαφορία των ίδιων των κατοίκων...
Οταν το διπλανό σου οικόπεδο ή πεζοδρόμιο είναι πήχτρα στα χόρτα και τις πευκοβελόνες, δεν είναι λογικό να φας ένα απόγευμα για να μαζέψεις;
Όλοι τα ίδια σκ@τά είμαστε βέβαια. Αν και έχω καθαρίσει τα διπλανά οικόπεδα, αμέλησα να κλαδέψω τις ελιές του εξαφανισμένου απο πίσω που αγγίζουν τα δέντρα μου... Χθες θυμήθηκα ότι πρέπει να αλλάξω τροχούς στην ασήκωτη γεννήτρια. Πώς θα χρησιμοποιήσω τα 15 κυβικά νερού των δεξαμενών και το πηγάδι όταν κοπεί το ρεύμα;![]()