A
AKARL
Guest
Hisense H55U7A, 699 Euro: Buy or Bye?
Καστρουνής ακούει;
Καστρουνής ακούει;
Size matters, the bigger the better, etc. ...Την ιδια σε 65 οπως λεει και ενας αγαπημενος φιλος!!!
Κριμα και εμενα στο σαλονι τσιμα τσιμα θα μπει η 65Size matters, the bigger the better, etc. ...
Συμφωνώ κουμπάρε μα δε χωρά ... και η πενηνταπεντάρα τσίμα τσίμα χωρά.
Σιγά μη βρέξει, έριξε μια ψιχαλίδα κι αυτό ήτονε. Μπουμπουνά γερά-γερά όμως.Καλε μου νταλιμπαν, θωρω πως αφηνεις με αλαφρα πηδαρακια την ακροαση και μου πας στο χοουμσινεμα ... σκεψου ηντα κανεις ! εκια που παιζει ο νους σου δα θωρεις τσι παραωριες του καθε 'νους ...
υ.γ.
βρεχει μρε παδα ? επαε κανει κατακλυσμο ...
υ.γ.
βρεχει μρε παδα ? επαε κανει κατακλυσμο ...
Φχιού σου.Κριμα και εμενα στο σαλονι τσιμα τσιμα θα μπει η 65
Για ρίξε μνιά ματχιά συγκρητικά:Ίσως αυτή να αξίζει το έξτρα κατοστάρικο...
Hisense H55NU8700
Την ετεστάρανε και στον ΗΧΟ... (τεύχος 8, μαζί με τα κλίπς φόρτε και το μ2 τεκ γιάγκ3)
Πολύ καλή για sdr, 100hz va, καλή τιμή... έχει και έξοδο ακουστικώνε...
Βέβαια θα σε παρακολουθούν οι Κινέζοι, αλλά ίσως είναι καλύτερα
απ' το να σε παρακολουθούν όλοι οι άλλοι!!!
Οι 65" και για τα δυο μοντέλα, είναι δυό φορές ακριβότερες.
Deal breaker...
Το δικό μου deal breaker, είναι πως απ' ότι φαίνεται,
ο media player τους "δεν γνωρίζει" τάχαμου
τι σημαίνει DTS !
(Όπως και οι Samsung του 2018 ακούω.)
Πάντως σε σχέση με κάτι πλαστικές που κοιτάω εγώ,
αυτή η 8700 φαίνεται να είναι φτιαγμένη από τιτάνιο, χρώμιο και κρύσταλλο...
Υποθέτω πως και μέσα καλή θα είναι...
Hisense H55U7A, 699 Euro: Buy or Bye?
Καστρουνής ακούει;
Ευχαριστώ για την απάντηση, μπορεί να μη βοηθά αλλά είναι σοβαρή.....ακούει και διαβάζε αλλα΄δεν την εχει δει από κοντα και δεν έχει άποψη.... sorry
Δίκιο έχεις.Σα να υπερτερεί το φθηνότερο μοδέλο στα χαρτχιά.
Τι μειονεκτήματα έχει αυτό?αλλά IPS panele...
Χειρότερο μαύρο αλλά καλύτερες γωνίες θέασης.Τι μειονεκτήματα έχει αυτό?
Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου πειτε την σειρα προτεραιποτητας που δίνετε στα κατωθιΕυχαριστώ για την απάντηση, μπορεί να μη βοηθά αλλά είναι σοβαρή.
Σε περίπτωση που είναι εύκολο, θα εκτιμούσα μια γνώμη για ενδεχόμενη αγορά (πολύ) οικονομικής τηλεόρασης 55" από την παρακάτω λίστα του Σκρουτζ (Ίσως καμιά Σόνυ? .... Πες μου σε παρακαλώωωωωωωω?!?!?!?!?!?!?):
https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/350424/55.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&page=2&price_max=610,00+€&price_min=475
Στην πραγματικότητα όμως θα ήθελα όσο το δυνατόν καλύτερη - μεγάλη 65"-75" - εικόνα,1)Εικόνα (κοντράστ, ευκρίνεια σε κινούμενη εικόνα - panning,
για τον όγκο και την ποιότητα χρώματος, προς το παρόν και μη έχοντας σοβαρό μέτρο σύγκρισης, συμβιβάζομαι εύκολα...)
2)Φωτεινότητα (ει δυνατόν),
3)media player (όσο καλύτερο, τόσο το καλύτερο)
4)λειτουργικό (δε με πειράζει το ανδροιδ, με πειράζει που σε πολύ λίγα χρόνια, οι premium tvs,
θα έχουν 8πύρηνα τσιπάκια και 16gb ram το ελάχιστο, κι όχι το τελευταίο κινέζικο ταμπλετάκι
που έχουν σήμερα στα σωθικά τους...