Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Είπε χθες ο Σπίρτζης αν θυμάμαι καλά ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όποιους τους βαρύνουν, ξεκινώντας απο τις οικοδομικές άδειες. Σωστό. Θα το εκτιμούσα βαθύτατα αν ξεκινούσε το ίδιο σε περιοχές με παρόμοια χαρακτηριστικά με το Μάτι. Η δόμηση στη περιοχή δείχνει ξεκάθαρα το πως σκέφτονται οι κάτοικοι. Έχτισε ο τάδε πάνω στη παραλία, θέλω κι εγώ θέα, θα κολλήσω δίπλα του. Αποτέλεσμα: Κανένα πέρασμα προς τη παραλία, εκτώς του ξακουστού μονοπατιού. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο απο αέρος. Έχουν χτίσει πάνω στο σημείο όπου υπάρχει πέρασμα προς τη παραλία και εκεί που υπάρχει ένα άνοιγμα, είναι οι γκρεμοί όπου βρέθηκαν τα δεκάδες πτώματα. Έπρεπε να γίνει αυτό το κακό για να ελεγχθούν οι άδειες. Δεν πέρασε απο κανενός γελοίου το μυαλό ότι μια στο εκατομμύριο να φυσούσε διαφορετικά απο τις άλλες φορές, θα γινόταν αυτό που έγινε. Κανείς δεν μπήκε στο κόπο να ξηλώσει αρχικά τις μάντρες των συγκεκριμένων σπιτιών και να φτιάξει δημόσια ικανού μεγέθους μονοπάτια. Θα κόστιζε σε ψήφους. Κανείς δεν ξήλωσε τις μάντρες των σπιτιών οι οποίες οδηγούν σε μικροσκοπικά δρομάκια, βλέπουμε εκεί που εγκλωβίστηκαν τα αυτοκίνητα ένα στενό και αυλές που έχουν τουλάχιστον διπλάσιο πλάτος η καθεμία. Και μάντρες στιβαρές, αμετακίνητες, όπως αμετακίνητοι ήταν και οι ιδιοκτήτες αυτών των κατοικιών. Για παράλληλους προς τη Μαραθώνος δρόμους, ούτε κουβέντα, παρά μόνο μερικά αδιέξοδα, πάλι στενάκια. Σπίτια διάσπαρτα, που δείχνουν ότι ο καθένας έχτιζε όπου μπορούσε για να έχει θέα στη θάλασσα και να είναι πιο κοντά σε αυτή. Κάποιοι είπαν ότι είναι μεροκαματιάρηδες άνθρωποι, εγώ είδα πολυτελείς κατοικίες. Δεν με απασχολεί η οικονομική επιφάνεια του καθένα, ειδικά σε τέτοια τραγικά γεγονότα ( αν και έχει να κάνει με την απληστία μερικών.. ), αλλά τα περισσότερα σπίτια λαμπάδιασαν σε χρόνο Dt. Άντε και χτίζεις μέσα στο δάσος ( ακόμα και αν κάποτε δεν ήταν, αν ισχύει η αεροφωτογραφία που μοιράστηκε φίλος εδώ νωρίτερα ). Θεωρείς ότι δεν θα πάρει ποτέ φωτιά; Αν όχι, βάλε τα κατάλληλα υλικά για να σωθεί η περιουσία σου και να σωθείς κι εσύ. Στον Νέο Βουτζά υπήρξαν αρκετά σπίτια που δεν έπαθαν τη παραμικρή ζημιά ενώ γύρω τους επικρατούσε η κόλαση. Γιατί; Για μέτρα πρόληψης, ούτε λόγος. Εδώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο δήμος, αλλά εκ του αποτελέσματος διαπιστώνουμε ότι δεν στάθηκε το προσωπικό αντάξιο των περιστάσεων. Και αν ο δήμος δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά, δεν ξέρω, μηνύσεις έκαναν οι κάτοικοι? Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα κλαδιά και τα μπάζα των πολιτών. Όταν τους παρακαλούσαν πριν λίγες ημέρες, τους έκαναν τους τρελούς και τους άφραγκους. Πυροσβεστικοί κρουνοί που είναι; Οι ξύλινες κολώνες τί δουλειά έχουν σε μια περιοχή που αν απειληθεί, θα καούν και θα πέσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν τους δρόμους ( όπως και έγινε )? Έπρεπε να γίνει αυτή η συμφορά για να σκεφτούν όλες αυτές τις παραμέτρους; Έπρεπε να γίνει αυτή η συμφορά για να συνειδητοποιήσουν ότι το σχέδιο δράσης τους είναι ότι δεν έχουν σχέδιο δράσης;
Για να μη παρεξηγηθώ, δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι δεν θα έπρεπε να σωθούν ακόμα και αυτοί που με τις παραλήψεις και τις αυθαιρεσίες τους έμμεσα συνετέλεσαν στο να χάσουν τη ζωή τους ανυποψίαστοι πολίτες. Λέω όμως ότι κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε και να πάψουμε να κοιτάζουμε τη πάρτη μας, ίσως είναι ο καιρός να αρχίσουμε να κοιτάζουμε το καλό του συνόλου, υπεύθυνα. Θα κλάψουμε πολλούς ανθρώπους ακόμα, οι αγνοούμενοι είναι πάρα πολλοί ( μακάρι να κάνω λάθος, το εύχομαι ). Το Μάτι κάηκε, ο Ν. Βουτζάς κάηκε, περιοχές σαν κι αυτές όμως υπάρχουν πολλές. Χρειάζεται πρωτοβουλία απο το κράτος και συνεργασία με τους πολίτες. Δεν μπορούμε να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο έλεος του "στρατηγού ανέμου", αν θα λυπηθεί τον κόσμο και στείλει τη φωτιά να κάψει περιοχές που δεν κατοικούνται ή που προλαβαίνουν να εκκενωθούν. Κάποτε πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν είναι για τη πάρτη του, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται για το κοινό καλό.
Οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, πάνε, χάθηκαν. Θα ήθελα, αντί να αντιμετωπιστούν ως τραγικά θύματα ενός κακού Θεού, να αντιμετωπιστούν ως μάρτυρες και ως ήρωες που θυσιάστηκαν για να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι και εμπλεκόμενοι ( μεταξύ των οποίων και οι πολίτες, ειδικά αυτοί που θεωρούν ότι είναι ατιμωτικό να παραχωρήσουν ένα μέρος απο τη κατά τ'άλλα καταπατημένη περιουσία τους για το κοινό καλό ) προκειμένου να μη ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές.
Υ.Γ. Κάτι λέγεται και υποστηρίζεται με ντοκουμέντα ( που λογικά δεν μπορούν να μαγειρευτούν για να πούμε ότι είναι προπαγάνδα ) ότι όλο το κακό είναι έργο εμπρηστών. Εμπρηστής δεν είναι μόνο αυτός που θέλει να καταπατήσει μια περιοχή ( σημειωτέον ότι τώρα είναι μαύρη η περιοχή, αλλά κάποτε θα ανθίσει ξανά, άρα εξακολουθεί να έχει αξία ). Εμπρηστής είναι και ο ψυχάκιας που τη βρίσκει να βλέπει να καίγεται ο τόπος, εμπρηστής είναι και κάποιος που θέλει να βλάψει μια χώρα. Πολύ πρακτοριλίκι ακούγεται, αλλά σε τέτοιες εποχές που ζούμε, τίποτα δεν μου φαίνεται απίθανο.

Reaction score
1.322
Ο κοσμος εχει χαζεψει, μικροι-μεγαλοι. Αυτο ειναι το πιο σοβαρο. Στο δελτιο ειδησεων της ΕΤ1 στις 18.00, γυναικα κατοικος μιλαει στη ρεπορτερ της ΕΡΤ και λεει:
"Ειμασταν με τον συζυγο μου στην ταρατσα του σπιτιου μας και τραβουσαμε βιντεο τη φωτια για να το αναρτησουμε στο facebook. Ηταν τετοια η ταχυτητα του ανεμου που δεν καταλαβαμε ποτε η φωτια εφτασε στα 100 μετρα απο το σπιτι μας. Τοτε τρεξαμε να παρουμε λαστιχα για να καταβρεξουμε τον εξωτερικο χωρο, αλλα δεν προλαβαμε. Κλειστηκαμε στο σπιτι και καταβρεχαμε τις γλωσσες φωτιας που εμπαιναν απο τα εξωτερικα παραθυρα κι ετσι δεν επεκταθηκε η φωτια στο εσωτερικο του σπιτιου και γλυτωσαμε."
Οταν η λειτουργια του μυαλου αρχιζει και σταματαει εντος των οριων του facebook, ουτε η καλυτερη υποθετικα κυβερνηση δεν μπορει να σωσει αυτον τον τοπο κυριοι!:thumbsdown:

Reaction score
731
Πολύ πρακτοριλίκι ακούγεται, αλλά σε τέτοιες εποχές που ζούμε, τίποτα δεν μου φαίνεται απίθανο.
Εμένα πάλι μου φαίνεται απίθανο. Μας έχουν φλομώσει με τις μπουρδολογίες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να φταίνε άλλοι. Παλιά ήταν οι Αμερικάνοι, μετά οι Ευρωπαίοι, μετά ανακαλύψαμε τους πράκτορες που θέλουν να κάνουν ζημιά στον τόπο μας...

Γιατί δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι κάνουμε ζημιά στον τόπο μας;

Αν λειτουργούσαμε συλλογικά, θα είμασταν μία τελείως διαφορετική χώρα και κοινωνία. Όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό ίσως καταλαβαίνουν τι λέω.

Για τον λόγο αυτό έχουμε και τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

Reaction score
446
Εμένα πάλι μου φαίνεται απίθανο. Μας έχουν φλομώσει με τις μπουρδολογίες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να φταίνε άλλοι. Παλιά ήταν οι Αμερικάνοι, μετά οι Ευρωπαίοι, μετά ανακαλύψαμε τους πράκτορες που θέλουν να κάνουν ζημιά στον τόπο μας...

.
Εγω πιστευω οτι επειδη ειμαστε εγωιστες του κερατα, ποτε δεν κανουμε αυτοεξεταση, αυτοκριτικη και γενικα ποτε κανενας με απολυτη ειλικρεινεια δεν κρινει τον εαυτο του, κανενας δεν κοιτα τη μουρη του στον καθρεφτη...

...καποιοι το εκμεταλευονται αυτο και στηνουν πανυγηρι...

Δινουμε πατημα στον καθε πολιτικο, εργολαβο, μπιζνεσμαν, ειτε Ελληνα ειτε ξενο να μας χρισημοποιησει , να χρισημοποιησει την βλακεια μας, την εθνικο-βλακο-φροσυνη που διεπει καποιους , την θρησκοληψια, τον ρατσισμο κτλ κτλ κτλ...

Στραβαδια ειμαστε.... κουτοπονηροι...ασχετοι... ΒΛΑΚΕΣ......

Και αυτο δυστηχως ΔΕΝ θα αλλαξει.

Χρειαζεται να περασουν γενιες υπο φυσιολογικς συνθηκες για να αλλαξει η νοοτροπια..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Είπε χθες ο Σπίρτζης αν θυμάμαι καλά ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όποιους τους βαρύνουν, ξεκινώντας απο τις οικοδομικές άδειες. Σωστό...
Λάθος.
Χωρίς να έχουν ίχνος ντροπής βγαίνουν και λένε στα κανάλια ότι θέλουν.
Η περιοχή είναι στο σχέδιο πόλεως. Υπάρχει ρυμοτομία από το 1960. ΔΕΝ υπάρχουν παράνομα/αυθαίρετα σπίτια εκεί, ούτε καν προσφάτως νομιμοποιημένα. Προφανώς και υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές (ημιυπαίθριοι, συλές κλπ) όπως σε όλον τον κόσμο (όχι μόνο στην Ελλάδα). Οι δρόμοι δεν καταλήγουν στην παραλία γιατί δεν υπάρχει παραλία...
Τέλος, η περιοχή δεν ήταν ΠΟΤΕ δασική.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest

Αν λειτουργούσαμε συλλογικά, θα είμασταν μία τελείως διαφορετική χώρα και κοινωνία. Όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό ίσως καταλαβαίνουν τι λέω.

Για τον λόγο αυτό έχουμε και τους πολιτικούς που μας αξίζουν.
Μπορεί, αλλά με βάζει σε σκέψεις το γράφημα που δείχνει ταυτόχρονη εκδήλωση πυρκαγιών με μικρή απόσταση ανάμεσά τους και κοντά σε δρόμο. Κι εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω το ενδεχόμενο σαμποτάζ, αλλά κράτα μικρό καλάθι λένε.

Λάθος.
Χωρίς να έχουν ίχνος ντροπής βγαίνουν και λένε στα κανάλια ότι θέλουν.
Η περιοχή είναι στο σχέδιο πόλεως. Υπάρχει ρυμοτομία από το 1960. ΔΕΝ υπάρχουν παράνομα/αυθαίρετα σπίτια εκεί, ούτε καν προσφάτως νομιμοποιημένα. Προφανώς και υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές (ημιυπαίθριοι, συλές κλπ) όπως σε όλον τον κόσμο (όχι μόνο στην Ελλάδα). Οι δρόμοι δεν καταλήγουν στην παραλία γιατί δεν υπάρχει παραλία...
Τέλος, η περιοχή δεν ήταν ΠΟΤΕ δασική.
Κάποτε νομιμοποιήθηκαν όμως. Απο τότε, δεν υπήρξε ένα σχέδιο δόμησης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο καθένας χτίζει όπως και όπου του τη βαρέσει. Ακόμα και αν δεν είναι αυθαίρετα, σίγουρα οι αυθαιρεσίες συνετέλεσαν στο να μη μπορεί να διαφύγει ο κόσμος. Άρα, δεν μιλάμε απλά για αυθαιρεσίες, αλλά εγκληματικές αυθαιρεσίες. Όσο για το εάν υπάρχει παραλία ή όχι, εγώ άλλο βλέπω. Τον γκρεμό που κάηκαν οι 26 ( τουλάχιστον ) και δίπλα κάτι κτίρια μπροστά σε ένα σημείο που κατά τα άλλα θα μπορούσε να περάσει κάποιος προς την παραλία. Και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ο νόμος υποχρεώνει να έχεις μια απόσταση κάποιων μέτρων απο τη παραλία. Αιγιαλός...?
[DOUBLEPOST=1532673044][/DOUBLEPOST]Δεν με απασχολεί όμως η συγκεκριμένη περιοχή πια. Με απασχολεί το ότι υπάρχουν πολλές περιοχές με παρόμοια χαρακτηριστικά και είναι τελικά θέμα τύχης το εάν θα έχουμε τα ίδια και εκεί ή όχι. edit και διόρθωση: το κακό έγινε, ας ασχοληθεί κάποιος με τις υπόλοιπες ωρολογιακές βόμβες.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Τι κάνει αυτή η καρέκλα... Ακόμα και δασική να μην ήταν η περιοχή, δεν μπορούσε κανένας να χτίσει πριν τη φωτιά. Αν επιτρέψουν αυτό που ζητάει ο Ψινάκης, αυτομάτως επιβραβεύουν τον εμπρηστή και του δίνουν αβάντα για να βάλει φωτιά και σε άλλες παρόμοιες περιοχές.

Reaction score
446
Δίκιο έχει και μην ρωτήσεις γιατί, διάβασε το #668
δεν με ενδιαφερει αν εχει δικιο...διαφωνω 100%.

προσωπικα, εχοντας μεγαλη εμπειρια και μαλιστα πολυ κακη εμπειρια απο φωτιες εδω στην Σαμο, για δεκαετιες τωρα, βλεποντας το πως ξεκινησε η φωτια ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν βαλτη... το γιατι δεν το γνωριζω φυσικα...
και σιχαινομαι τις συνομοσιολογιες..
[DOUBLEPOST=1532673426][/DOUBLEPOST]
Τι κάνει αυτή η καρέκλα...
φιλε σιχαινομαι καθε ειδος πολιτικου.... καθε ειδος... γιαυτο δεν εχω ψηφησει ποτε κανεναν και τουλαχιστον εχω την συνηδειση μου υσηχη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Κάποτε νομιμοποιήθηκαν όμως. Απο τότε, δεν υπήρξε ένα σχέδιο δόμησης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο καθένας χτίζει όπως και όπου του τη βαρέσει. Ακόμα και αν δεν είναι αυθαίρετα, σίγουρα οι αυθαιρεσίες συνετέλεσαν στο να μη μπορεί να διαφύγει ο κόσμος. Άρα, δεν μιλάμε απλά για αυθαιρεσίες, αλλά εγκληματικές αυθαιρεσίες. Όσο για το εάν υπάρχει παραλία ή όχι, εγώ άλλο βλέπω. Τον γκρεμό που κάηκαν οι 26 ( τουλάχιστον ) και δίπλα κάτι κτίρια μπροστά σε ένα σημείο που κατά τα άλλα θα μπορούσε να περάσει κάποιος προς την παραλία. Και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ο νόμος υποχρεώνει να έχεις μια απόσταση κάποιων μέτρων απο τη παραλία. Αιγιαλός...?
Πάλι σε λανθασμένα συμπεράσματα πας. Ξαναλέω. Δεν υπάρχουν αυθαίρετα εκεί. Νόμιμα είναι όλα τα σπίτια σε σχέδιο που έχει γίνει από το 1960!! Η ρυμοτομία είναι μια χαρά. Στους γκρεμούς κανένα σχέδιο δεν προβλέπει έξοδο στη θάλασσα. Πως να το προβλέψει με ρεσάλτο? Οι όποιες έξοδοι στη θάλασσα όπου δεν υπάρχει παραλία αλλά γκρεμός, είναι έργα των ιδιωτών που έχουν το πιο κοντινό οικόπεδο. Δρόοι διαφυγής υπάρχουν. Δρόμοι διαφυγής για φωτιά δεν υπάρχουν και δεν μπορούσαν να υπάρχουν. Ο κόσμος κάηκε επειδή οι άχρηστοι δεν ειδοποίησαν εγκαίρως τον κόσμο να φύγει (τα κανάλια έλεγαν ότι καίγεται κόσμος και αυτοί έλεγαν ότι τρομοκρτούν τους πολίτες) και επειδή έκλεισε αναίτια πολύ νωρίς η Μαραθώνος, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η παραλιακή παράλληλη.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
http://4press.gr/index.php/eidiseis/8769-2018-07-24-16-03-23
[DOUBLEPOST=1532674749][/DOUBLEPOST]Εδώ λέει ότι ξεκίνησε ως παραθεριστικός οικισμός και ξαφνικά επεκτάθηκε η δόμηση. Και όλα αυτά, χωρίς να υπάρχει μελέτη, σχέδιο. Μπορεί να μην έχει παραλίες η συγκεκριμένη περιοχή, αλλά έχει περάσματα. Τα οποία περάσματα κλείνουν τα σπίτια που έχουν χτιστεί πάνω στο κύμα. Παράνομο μπορεί να μη θεωρείται ( αφού έχουν νομιμοποιηθεί ), αλλά εγκληματικό και παράλογο, είναι.

Reaction score
370
Οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, πάνε, χάθηκαν. Θα ήθελα, αντί να αντιμετωπιστούν ως τραγικά θύματα ενός κακού Θεού, να αντιμετωπιστούν ως μάρτυρες και ως ήρωες που θυσιάστηκαν για να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι και εμπλεκόμενοι ( μεταξύ των οποίων και οι πολίτες, ειδικά αυτοί που θεωρούν ότι είναι ατιμωτικό να παραχωρήσουν ένα μέρος απο τη κατά τ'άλλα καταπατημένη περιουσία τους για το κοινό καλό ) προκειμένου να μη ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές.
Aυτό θα πρέπει να είναι το αφυπνιστικό μήνυμα ώστε "ουδέν κακό αμιγές καλού".

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
O κάθε παπάρας μπορεί να λέει ότι θέλει. Όταν η περιοχή είναι σε σχέδιο από το 1960 προφανώς δεν φταίει κανένα σπίτι γιατί κανένα δεν είναι παράνομο. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες για να πείσουμε ότι φταίνε αυτοί που κάηκαν και όχι αυτοί που είχαν τον σχεδιασμό τόσο της ρυμοτομίας όσο και της πυροπροστασίας.
[DOUBLEPOST=1532675084][/DOUBLEPOST]Σημειωτέον ότι ένα από τα νέα πολεοδομικά σχέδια που εγκρίθηκαν στην περιοχή, αυτό της περιοχής "κόκκινο λιμανάκι", φέρει την υπογραφή του Σταθάκη...

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Aυτό θα πρέπει να είναι το αφυπνιστικό μήνυμα ώστε "ουδέν κακό αμιγές καλού".
Όχι. "Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού" είναι το μήνυμα.

O κάθε παπάρας μπορεί να λέει ότι θέλει. Όταν η περιοχή είναι σε σχέδιο από το 1960 προφανώς δεν φταίει κανένα σπίτι γιατί κανένα δεν είναι παράνομο. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες για να πείσουμε ότι φταίνε αυτοί που κάηκαν και όχι αυτοί που είχαν τον σχεδιασμό τόσο της ρυμοτομίας όσο και της πυροπροστασίας.
[DOUBLEPOST=1532675084][/DOUBLEPOST]Σημειωτέον ότι ένα από τα νέα πολεοδομικά σχέδια που εγκρίθηκαν στην περιοχή, αυτό της περιοχής "κόκκινο λιμανάκι", φέρει την υπογραφή του Σταθάκη...
Δεν ασχολούμαι όμως με το αν και κάτω απο ποιες συνθήκες νομιμοποιήθηκε. Εμπόδισε σε κάτι; Εάν ναι ( που προφανώς υποστηρίζω ότι εμπόδισε ) δεν έπρεπε να ήταν εκεί. Και ποια η λύση θα μου πεις. Έλα μου ντε. Κατέβασμα των μαντρών ενδεχομένως, άνοιγμα μονοπατιών, άνοιγμα των δρόμων, προτεραιότητα στην ασφάλεια, όσο και αν τσούξει τους ιδιοκτήτες. Όχι μόνο στο Μάτι για τα μάτια του κόσμου, οπουδήποτε εντοπίζονται τέτοια προβλήματα.
Το ποιος υπέγραψε, δεν με απασχολεί καθόλου.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.598
. . . κάθησαν στο εδώλιο για τους 63 νεκρούς στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Η υπόθεση τελεσιδίκησε οκτώ χρόνια μετά και οι κατηγορούμενοι εξαγόρασαν τις ποινές με 5 ευρώ την ημέρα...

http://www.mixanitouxronou.gr/poioi...oi-exagorasan-tis-poines-me-5-eyro-tin-imera/

. . . καμία ελπίδα λοιπόν

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Νομίζω δεν καταλαβαίνεις... Να ξηλωθούν οι μάντρες των σπιτιών και να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στα γκρέμια. Ok...

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
. . . κάθησαν στο εδώλιο για τους 63 νεκρούς στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Η υπόθεση τελεσιδίκησε οκτώ χρόνια μετά και οι κατηγορούμενοι εξαγόρασαν τις ποινές με 5 ευρώ την ημέρα...

http://www.mixanitouxronou.gr/poioi...oi-exagorasan-tis-poines-me-5-eyro-tin-imera/

. . . καμία ελπίδα λοιπόν
Όσο υπάρχουν νόμοι που τους ρίχνουν στα μαλακά, τόσο θα κατακλύζουν υπεύθυνες θέσεις ανεύθυνοι άνθρωποι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic