Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
8.348
Α. Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία
https://www.cnn.gr/news/politiki/st...akeraia-tin-politiki-eythyni-gia-tin-tragodia

Ευτυχώς που την ανέλαβε, γιατί δεν ξέραμε πού να την αποδώσουμε...
ακούσανε ότι ο κόσμος εκνευρίστηκε με το χτεσινό φιάσκο και αποφασιστηκε να βγεί ο αρχηγός να τους της βρέξει.Δηλαδή θα μας πούνε ότι δεν ειχε ιδέα τι θα λέγανε οι υπουργοί του χτές?.Λυπηρά πράγματα.
Χαθηκαν τόσοι ανθρωποι και το μόνο που σκέφτονται είναι πώς να το χειριστούν επικοινωνιακά.Οχι ότι αν ηταν άλλος κυβέρνηση και ταχε κανει μαντάρα θακανε τιποτα άλλο,να μην παρεξηγουμαστε.

D

Deleted member 23222

Guest
Α. Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία
https://www.cnn.gr/news/politiki/st...akeraia-tin-politiki-eythyni-gia-tin-tragodia

Ευτυχώς που την ανέλαβε, γιατί δεν ξέραμε πού να την αποδώσουμε...
Kάποιος να του πει ότι και ο Θεός να ήταν...έναν spylab τουλάχιστον τον έχασε από πιστό...
[DOUBLEPOST=1532713473][/DOUBLEPOST]
Μπααα...μετριοπαθής ήμανε...:D
Τελικά Χαρούλη μου, ο πρωθυπουργός ανέλαβε την ευθύνη, τη γλύτωσε η αστική τάξη.:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.221
Κάποιος πριν 1-2 μέρες είχε βάλει κάτι ανεμογεννήτριες.

Ας δούμε πότε πήραν άδεια για να μπουν:

1234567890.jpg

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.282
ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Καμμένου θα διαχειρισθεί την κυπριακή βοήθεια στους πυροπαθείς

Χάρης Νίκου Φαλάς.
Κουμπάρος του Πάνου Καμμένου.
Ο εν λόγω κύριος (φωτογραφία) είναι μετακλητός στο γραφείο ΥΠΕΘΑ (του Μπάνου), διαμένει μόνιμα στη Κύπρο και μισθοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους.
Θα διαχειριστεί τα 10.000.000 ευρώ που πρόσφερε η κυπριακή κυβέρνηση για την ανακούφιση των πυροπαθών.

http://www.press-gr.com/2018/07/blog-post_9794.html

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του κουμπάρου
Koumparos.png

melina

Cargo 200
Reaction score
43.174
image.jpg

Αυτή η φωτογραφία που μπήκε πιο πριν μου θύμισε το δρόμο που ανεβαίνει καρφί στο βουνό πάνω από την Κινέτα, είμαι σίγουρος ότι τον έχετε δει όλοι ερχόμενοι προς Αθήνα. Τον χάζευα πάλι σήμερα το απόγευμα επιστρέφοντας. Είναι φυσικά καμένα όλα δεξιά και αριστερά του δρόμου :D

Επίσης έχει πλάκα (μέσα στην τραγικότητα που ζούμε) να λέει ο Σπίρτζης για έλεγχο των οικοδομικών αδειών.
Ποιος ρε φίλε ο Σπίρτζης!!! Ο για πολλά χρόνια πρόεδρος του ΤΕΕ!!! Πίσσα και πούπουλα...

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.800
Τι ακούμε ρε φούστη μου :cry::cry::headbang::headbang:
Η Αθλητική συντάκτρια του Σκάι μας ενημέρωσε ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απέδωσαν φόρο τιμής τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας. Δεν βρέθηκε ένας να της πει ότι έχουμε τον ίδιο;;;;;

S

sk4t4

Guest
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ......

Μητροπολίτης Ιερεμίας για νεκρούς φωτιάς: «Με το θάνατό τους καθάρισαν από τις αμαρτίες τους»

https://piraeuspress.gr/hellas/2309...hanato-tous-katharisan-apo-tis-amarties-tous/
Αν,πραγματικα,ισχυει αυτο που λεει ο τιτλος,επειδη δεν ισχυει,την επομενη φορα που θα υπαρξει φωτια στην Αττικη,στειλτε μου ενα π.μ. για να προλαβω να σπευσω.:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.269
Για τι πράγμα ορίζει 200 μέτρα και ποιά ευθύνη του αναλογεί; o_O

Παγκοσμίως επιτρέπεται η παράλια ιδιοκτησία, όπως και το χτίσιμο και η περίφραξή της. Στην Ελλάδα υπάρχει περιορισμός στην απόσταση χτισίματος απο τον αιγιαλό, ο οποίος αυξάνεται με τα χρόνια. Όπως έγραψα νωρίτερα, τη δεκαετία του '60 ήταν 20-25 μέτρα και γύρω στο '80 έγινε 60-70 μέτρα, κάτι που δεν αφορά τις ακτές με ύψος αλλά μόνο παραλίες (διάβασε τα quotes προηγούμενης σελίδας, στα οποία εξηγείται και το γιατί κάηκαν αφού υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα).

Σήμερα θα είναι περισσότερο, για ποιό λόγο άραγε εκτός απ' τις μίζες; ;)
Και κάτι άλλο που δεν θέλουν να καταλάβουν όλοι οι εχθροί της ιδιοκτησίας είναι ότι όταν αλλάζει ο νόμος δεν γίνεσαι ξαφνικά παράνομος και πρέπει να γκρεμίσεις το σπίτι σου. Δεν ισχύει αναδρομικά. Γι' αυτό και βλέπουμε στο ίδιο μέρος παραλιακά σπίτια με διαφορετική εγγύτητα στη θάλασσα. Έχουν άδειες άλλων δεκαετιών.

Και εγώ έτοιμος ήμουν στην αρχή, αλλά είπα να το διαβάσω όλο, γιατί στην αρχή καλά το πιασες, μετά έπαθες overdose...:D
Εγώ είχα βάλει ήδη όταν έφτασα στη μέση και μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα το ακύρωσα. :D

Τον δγιαβάζει και ο @xfader αφού...:D
Μερικές φορές όταν τον παραθέτεις διαβάζω αποσπασματικά για να γελάσω ή να βρω πάτημα να απαντήσω. Αλλά γενικά είναι βαρετός γιατί γράφει σαν να τα πιστεύει... :D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.174

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic