Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.749
Με επιασε μια νοσταλγια και θυμηθηκα την Christine..
Eχουν μια μαγεια αυτες οι ταινιες...
Του Κάρπεντερ;Με επιασε μια νοσταλγια και θυμηθηκα την Christine..
Ναι, ωραιος τυπος.. Ότι εκανε το εκανε απλα, ακομα και τα μουσικα θεματα για τις ταινιες του. Αλλα... εχει τον τροπο του.Του Κάρπεντερ;
Συμφωνώ.Ναι, ωραιος τυπος.. Ότι εκανε το εκανε απλα, ακομα και τα μουσικα θεματα για τις ταινιες του. Αλλα... εχει τον τροπο του.
Πριν λίγο το δα. 9,5+ Πολύ μου αρέσουν τα άσχημα τέλη
Σε μόνιτορ υπολογιστή; Σε διανυκτέρευση; Από 2 ηχεία σκ@τουλάκια; Μάλλον όλα μου έφταιγαν. Ίσως κι επειδή τα sequels του Karate Kid δεν έλεγαν πολλά. Αξιόλογη προσπάθεια, πολύ καλή για σειρά, αλλά δεν με τράβηξε παραπάνω.Ειμαι φανατικος οπαδος των 80's
Γι'αυτο το ξεκινησα.Με δισταγμο.Αλλα το ξεκινησα
Περιμενεις να δεις ακομη μια αποτυχημενη προσπαθεια αναβιωσης της χρυσης δεκαετιας
Κατεληξα να μην μπορω να το σταματησω
Θελεις να δεις το επομενο και μετα το επομενο και παλι μετα το επομενο
Το Karate Kid ειναι πολυ δυνατο brand name.Οσοι καταπιαστηκαν μαζι του απετυχαν παταγωδως
Αυτοι ομως οι μαγκες στο You Tube Originals τα καταφεραν σε υπερθετικο βαθμο
Το τολμησαν και εκαναν παροιμιωδη υπερβαση
10 μισαωρα επεισοδια
LaRusso,Lawrence,Sony Walkman,Iron Eagle,Dojo,Bonsai,Golf N' Stuff,All Valley Championship,Sensei,Arcade,Poison,Foreigner,Twisted Sister,Queen,Boston,Commuter...
Σε καποιο επεισοδιο επαιξε REO Speedwagon
Αρχισαμε ταυτοχρονα με την Knightαινα να σιγοτραγουδαμε
Ανατριχιασαμε,συγκινηθηκαμε,χασκογελασαμε
Bρεθηκα ενα βημα πριν το δακρυ
Και αυτο φιλοι μου συμφορουμιτες,ειναι για μενα ενας αξιοπιστος δεικτης επιτυχιας
Κλεισιμο πρωτου επεισοδιου
-You're gonna be my Karate teacher?
-No....I'm gonna be your Sensei
-You'll build strength....you'll learn discipline....and when the time is right...you'll strike back
Απο πισω παιζει Sirius - The Alan Parsons Project
Νταξξξ....το τερματισαν....
Και κατι ακομη....
Ο χρονοδεικτης του Youtube ειναι ο LaRusso σε Crane Kick
Οι τυποι εδωσαν ρεστα....
Ειχα πολυ καιρο να ενθουσιαστω
9/10
Ίδια βαθμολογία με το imdb;
Brubaker _ Μπρουμπέικερ, το Πιο Σκληρό Αγκάθι στη Ζούγκλα με τα Σίδερα _ 1980
6,8
Αν ακούσεις voice of God σε θερινό, να είσαι βέβαιος ότι ο Κύριος σε καλεί κοντά του.σχεδον.....και δεν ειχε auro3d
...αν ειχε θα ειχαμε + στο τελικο αποτελεσμα
Σε λίγο θα μας πεις ότι σου αρέσουν και τέλη κυκλοφορίας !!!!!!Πριν λίγο το δα. 9,5+ Πολύ μου αρέσουν τα άσχημα τέλη
Zizik
Όχι αλλά μ' αρέσουν τα ελληνικά τελώνια του διαστήματος.....Σε λίγο θα μας πεις ότι σου αρέσουν και τέλη κυκλοφορίας !!!!!!
Ξέρω ότι το είδες στο netflix.Τρελη Μουφα 2/853 how it ends 2018 https://www.imdb.com/title/tt5246700/?ref_=nv_sr_1
αυτο το καλοκαιρι μας εχεις δροσισει αρκεταΑν ακούσεις voice of God σε θερινό, να είσαι βέβαιος ότι ο Κύριος σε καλεί κοντά του.