- Reaction score
- 1.752
Whiskey-Tango-Foxtrot ?
Ο δοκτωρ εχει απαντηση και για το πολυκαναλο για όποιον ενδιαφερεται. Εμμεση φυσικά.
Στις δοκιμές χρησιμοποιει... Single loudspeakers....γιατι.. mono is much more revealing
of audible charachteristics than stereo or multichannel presentations. ( 7': 24" )
Να υποθεσουμε και το στερεο απο το κονσουμεραδικο μουλτι?
Μια φορά είναι παιγμένες. Το βαθος δινεται με delay (ειναι καπως πιο περιπλοκο αλλα δεν εινα του θεματος τωρα). Το μονοφωνικό είναι καλύτερο από το στέρεο σε πολλές περιπτώσεις.Οι κιθάρες πχ είναι παιγμενες τουλάχιστον 3 4 φορές και μιξαρισμενες αριστερά και δεξιά με άλλα φίλτρα βάθη κλπ.
Στο τέλος καταλήγει ένας ήχος τον οποίον παίρνεις από το μίξ και τον 2 ηχείων στερεό.
.
Όχι δεν είναι.Μια φορά είναι παιγμένες. Το βαθος δινεται με delay (ειναι καπως πιο περιπλοκο αλλα δεν εινα του θεματος τωρα). Το μονοφωνικό είναι καλύτερο από το στέρεο σε πολλές περιπτώσεις.
Και δεν μπαίνει απλά ένα delay.Όχι δεν είναι.
Στον τελευταίο δίσκο που έκανα τα κανάλια μόνο για τις κιθάρες ήταν τουλάχιστον 40.
Άλλο τα κανάλια και άλλο αυτό που έγραψες αρχικά. Όσο για το delay το έγραψα και εγώ ότι είναι πιο περίπλοκο το θέμα. Εφόσον έχεις εμπειρία με το θέμα καταλαβαίνεις ότι η διατύπωση σου δεν ήταν σωστη.Όχι δεν είναι.
Στον τελευταίο δίσκο που έκανα τα κανάλια μόνο για τις κιθάρες ήταν τουλάχιστον 40.
[DOUBLEPOST=1535320450][/DOUBLEPOST]
Και δεν μπαίνει απλά ένα delay.
Στις δοκιμές,ας κρατήσουμε υπόψιν μας...Ελπίζω όσοι ανυποψίαστοι πληροφορούνται κάτι τέτοιο να μην επιδοθούν σε μαζικά... μονοφωνικά downmix ούτψς ώστε να συνελάμβαναν όση πληροφορία ψυχανεμίζονται ότι τους διαφεύγει...Ο δοκτωρ εχει απαντηση και για το πολυκαναλο για όποιον ενδιαφερεται. Εμμεση φυσικά.
Στις δοκιμές χρησιμοποιει... Single loudspeakers....γιατι.. mono is much more revealing
of audible charachteristics than stereo or multichannel presentations. ( 7': 24" )
Να υποθεσουμε και το στερεο απο το κονσουμεραδικο μουλτι?
RTFM = Read The Floyd's ManualWhiskey-Tango-Foxtrot ?
Ναι στις δοκιμές φυσικά αλλα δεν ισχυριζεται οτι ετσι κερδιζεις πληροφοριαΣτις δοκιμές,ας κρατήσουμε υπόψιν μας...Ελπίζω όσοι ανυποψίαστοι πληροφορούνται κάτι τέτοιο να μην επιδοθούν σε μαζικά... μονοφωνικά downmix ούτως ώστε να συνελάμβαναν όση πληροφορία ψυχανεμίζονται ότι τους διαφεύγει...
Εχεις κάποιο λόγο να πιστεύεις ότι οταν τελειωσω το διαβασμα τουΘα σου πάρω το βιβλίο δώρο
Τι δεν καταλαβαίνεις;Ναι στις δοκιμές φυσικά αλλα δεν ισχυριζεται οτι ετσι κερδιζεις πληροφορια
στην ουσία λεει οτι στο μουλτι ξεγιελιεσαι να πιστεύεις οτι ακούς απο καλύτερα ηχεια,
οτι ειναι πιο "ευκολο" να στηθεί....
FixedΕχεις κάποιο λόγο να πιστεύεις ότι οταν τελειωσω το διαβασμα του
οι παρατηρησεις θα μου ειναι πιο ανωδυνες?
Δεν ισχυρίζεται ούτε ότι ο κόγιας ξέρει να παίζει τρομπόνι ή να μιλάει σουαχίλι.δεν ισχυριζεται οτι ετσι κερδιζεις πληροφορια
Τα ίδια έλεγα και εγώ.Εγώ ότι πολυκάναλο έχω ακούσει δεν με έχει ενθουσιάσει και περισσότερο βαβουριαζε το όλο αποτέλεσμα χωρίς να προσθέτει κάτι ουσιαστικό.
Η πρώτη παρατήρηση παραπέμπει στο γνωστό δίλημμα περί αβγού και...κότας.Άμα γενικώς έχουμε μικρότερη απώλεια προϋπάρχουσας πληροφορίας,αποτελεί η τελευταία ένα μέγεθος που κερδίζεται,ή που δεν έπρεπε να είχε χαθεί ολωσδιόλου;Ναι στις δοκιμές φυσικά αλλα δεν ισχυριζεται οτι ετσι κερδιζεις πληροφορια
στην ουσία λεει οτι στο μουλτι ξεγιελιεσαι να πιστεύεις οτι ακούς απο καλύτερα ηχεια,
οτι ειναι πιο "ευκολο" να στηθεί....
Εχεις κάποιο λόγο να πιστεύεις ότι οταν τελειωσω το διαβασμα του
οι παρατηρησεις μου θα ειναι πιο ανωδυνες?
Γιατί μπορεί να συμβει και το αντίθετο....
Κωστα εδώ έχεις δίκιο εσυ...Ας επικεντρωθούμε καλύτερα σε αυτά που ισχυρίζεται.
Με αρνητισμό όταν προσεγγίζεις τέτοια πράγματα, φαίνεται. Κάνει μπαμ. Με έκο. Λόγω άσχημων χρόνων αντήχησης. .
Γι αυτὀ ἐχουμε τους γιατροὐς μας.Δεν μπορεις σε καποιον που ρωτα δύο -τρεις βασικες ερωτησεις
να του λες να διαβάσει ενα συγγραμμα πεντακοσιων σελιδων....
Αυτή η παραγωγικη συζήτηση για διάφορους λογους δεν έγινε.