- Reaction score
- 84.835
Αν βγει στα 2.5 θα ειναι οκ. Αν.Χοντρικά, υπολογίζω να είμαι στα 2.5.m, άρα εντός των προδιαγραφών του κατασκευαστή.
Με προβολέα αποφασίσαμε τι θα πάρεις;
Αν βγει στα 2.5 θα ειναι οκ. Αν.Χοντρικά, υπολογίζω να είμαι στα 2.5.m, άρα εντός των προδιαγραφών του κατασκευαστή.
νταξ...τι περίμενες κ συ από τον Αβγδ = γνωστό πουλερικό
Καλά και να μην είναι 2.5m, αλλά να είναι 2.3 ή 2.4 ή 2.45, ε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Θα προσπαθήσω (προσπαθήσουμε) για το καλύτερο!Αν βγει στα 2.5 θα ειναι οκ. Αν.
Ναι, αμέ. Αυτόν.Με προβολέα αποφασίσαμε τι θα πάρεις;
Με προβολέα αποφασίσαμε τι θα πάρεις;
Κόπηκε το ρεύμα!Μ΄ αρέσει ο @abcd ο οποίος σου βάζει like, αλλά την αλλαγή δεν την έκανε ακόμα!
θα μπορούσες και αυτόνΚαλά και να μην είναι 2.5m, αλλά να είναι 2.3 ή 2.4 ή 2.45, ε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Θα προσπαθήσω (προσπαθήσουμε) για το καλύτερο!
Ναι, αμέ. Αυτόν.
ΑχαχαχαχαχαΚόπηκε το ρεύμα!
Γ@μw το syr1z@...
Δεν φαίνεται η εικόνα.
Α, όλα κι όλα! Μη με βλέπεις που κάνω παρέα με τους γνωστούς-άγνωστους διαφθορείς συνειδήσεων, εγώ είμαι καλό παιδί, δεν κάνω τέτοιες χειρονομίες!θα μπορούσες και αυτόν
Προσωπικά, δεν έχω καμία εντύπωση! Βεβαιότητα έχω!Έχω την υποψία ότι κάποιοι απολαμβάνουν περισσότερο την ανακαίνιση από τον ίδιο τον dizzy...
πες το...Προσωπικά, δεν έχω καμία εντύπωση! Βεβαιότητα έχω!
Αν τους είχα εδώ και τους έδινα από ένα κομπρεσέρ, όχι το σπίτι, τη γειτονιά ολόκληρη θα γκρεμίζανε! Μετά, θα έφτιαχναν χώρο ακρόασης στα μέτρα τους (όχι στα δικά μου, γιατί εγώ δεν ξέρω τι θέλω!) και μετά θα γκρεμίζανε και τη διπλανή γειτονιά για να έφτιαχναν home cinema!
και ένα κεντρικό...και 4 σαράουντ...και 6 σαμπς...να και 4 άτμοζ πάρε και αυτήνε...πάρε και τούτηνεΓουίζζυ βάστα γερά....
Δγυό πόρτες έχει η ζωή και δγυό κανάλια η μουσική.
Για το πρώτο συμφωνώ. Για το δεύτερο ξέρω πολλούς που θα διαφωνήσουν καθέτως, οριζοντίως και με κάθε άλλο πιθανό τρόπο!Γουίζζυ βάστα γερά....
Δγυό πόρτες έχει η ζωή και δγυό κανάλια η μουσική.
Τον προβολέα ξέχασες!πες το...[DOUBLEPOST=1535481245][/DOUBLEPOST]
και ένα κεντρικό...και 4 σαράουντ...και 6 σαμπς...να και 4 άτμοζ πάρε και αυτήνε...πάρε και τούτηνε
είπαμε Epson...Για το πρώτο συμφωνώ. Για το δεύτερο ξέρω πολλούς που θα διαφωνήσουν καθέτως, οριζοντίως και με κάθε άλλο πιθανό τρόπο!
[DOUBLEPOST=1535481367][/DOUBLEPOST]
Τον προβολέα ξέχασες!
Κτύπσες ;είπαμε Epson...
άσε.... ξιείρθκα καταήςΚτύπσες ;
Έξοχα!the speakers should be positioned between 1.5m and 3m apart and a similar distance away from the listening position