A
AKARL
Guest
Άλλο εννοεί ο ΕΑΡ.Εχει κοστίσει λίγο παραπάνω
Πσηφίζω ΨΑ δαγκωτό!
ΥΓ: Ωραίους δίσκοι δγιακρίνω, και σιντγιά και κασσέττες ... SuperFoot!
Άλλο εννοεί ο ΕΑΡ.Εχει κοστίσει λίγο παραπάνω
Ναι, ξέρω.Άλλο εννοεί ο ΕΑΡ.
Εχει αρκετό πράμα ακόμα που δεν φαίνεται, και ψδ, και κασσέτται, και πολυκάναλα δισκάκια, και τερραμπάιτ...Ωραίους δίσκοι δγιακρίνω, και σιντγιά και κασσέττες
50€.Στα ναρκωτικά να με ρίχναν, φτηνότερα θα μου έβγαινε
Fragko Killer50€.
Ωραία πράγματα απο που η παραγγελία ??
https://www.amazon.com/LightDims-Original-Strength-Electronics-Appliances/dp/B009WSJNCWΩραία πράγματα απο που η παραγγελία ??
Ενδιαφέρον ....https://www.amazon.com/LightDims-Original-Strength-Electronics-Appliances/dp/B009WSJNCW
[DOUBLEPOST=1535749131][/DOUBLEPOST]Έβαλα.
Είδα διαφορές
Δεν εχω χώρο αλλού Στάθη.Μεγειά!
Θα τα έβγαζα από μπροστά τα μηχανήματα ιδίως κάτω από οθόνη.
Χαιενττοποθέτηση είναι αυτή και πρέπει να εξαλειφθεί.
Βεβαίως!Έβαλα.
Είδα διαφορές
Ασε, ο καινούργιος καναπές μου το κατέβασε περίεργα στα μεσαία πολύ κοντά στο 0.2.Εξαιρετική απόκριση!
Εύγε συνάδελφε!
Ρίξε κι ένα αρ τι σίξτι να γουστάρουμε!
Ορθώς....βλέπω να φεύγει η μπουχάρα
Με την υποστήριξη του @marios χτες έγιναν κάποιες "ανακαινίσεις":
View attachment 104601
- Νέος τετρακάναλος ncore με 252 για τα surrounds και τα surround back (by @Alex_Zapantis).
- Πλάτη ncore/Fusion για το χρEpik...ταίριαξε όμορφα σαν διάσταση, με μια μικρή παρέμβαση θα μοιάζει εργοστασιακό, και δίνει απίστευτες δυνατότητες ισοστάθμισης (by Zap πάλι). Πού είσαι @Zizik να το δεις, κουκλί έχει γίνει
- Belden για όλα τα (υπάρχοντα) περιφερειακά ηχεία (περίσσεψαν 25-28 μέτρα, λέω να τα βάλω αγγελία).
- Ξανά Dirac (που είσαι @ankokdog...). Νεα ισοστάθμιση sub απο τον Fusion και καινούργιος γωνιακός καναπές με πολλά μαξιλάρια (μου έχει στείλει το RT60 στα τάρταρα ), και δεν μπορούσα να γλιτώσω την ισοστάθμιση- πολύ πρόχειρα όμως γιατί με τις αλλαγές που είναι προγραμματισμένες θα το ξανατρέχω μάλλον μέσα στον Οκτώβριο
Ακολουθεί η προσθήκη των δυο σαμπ μέσα στο φθινόπωρο, και ίσως πάμε για ταβάνι μετά τα Χριστούγεννα.
Σωστά.Ορθώς.
Έδωσες μόνος σου την (αναγκαία) λύση.
Καλού κακού, δώσε και 2 ντιμπί στους 400. Τα προβλεπόμενα..