- Reaction score
- 76.491
Πριν 3 εβδομάδες.Μη μου πεις ότι είδες το unabomber προσφατα;
Όλο το τζατζίκι.Αν βάζεις τζατζίκι στα σουβλάκια, πάρε lcd.
Πριν 3 εβδομάδες.Μη μου πεις ότι είδες το unabomber προσφατα;
Όλο το τζατζίκι.Αν βάζεις τζατζίκι στα σουβλάκια, πάρε lcd.
ε...άντε σιγά σιγά να τον καμαρώσουμε και κομμουνιστήΕ έτσι εξηγούνται όλα. Αν θες διάβασε και το μανιφεστο. Μετά δε θα θες ούτε τηλεόραση ούτε ηχεία ούτε τίποτα. Μάλλον ούτε σπίτι δε θα θες
ε...άντε σιγά σιγά να τον καμαρώσουμε και κομμουνιστή
Στείλε και τιμή τώρα για να δουμε εάν θα ψωνίσουμε και από σένα ...
Έχω μια 50" Pioneer στην είσοδο του σαλονιού και μια 42" Panasonic στο υπνοδωμάτιο, δεν είμαι χωρίς. Η Kukuro ανάβει 5-6 ώρες το μήνα γιατί τα κάνω όλα στον προβολέα.Το να κάνεις όλα τα παραπάνω σε προβολέα μου θυμίζει ...κάμπριο να τραβάει τρέιλερ με σκάφος στην παραλία.. (το έχω δει πάντως και αυτό)
Την έγραψα.Στείλε και τιμή τώρα για να δουμε εάν θα ψωνίσουμε και από σένα ...
Που ;
Μικρή σημασία έχει αυτό για 'μένα. Τα προϊόντα τέτοιου είδους που αγοράζω, τα κρατάω συνήθως για αρκετά χρόνια οπότε αποσβένονται σε μεγάλο βαθμό.Αυτό όμως μοιραία έχει και το αντίστροφο αποτέλεσμα. Μια τηλεόραση που σήμερα έχει ας πούμε πέντε χιλιάδες ευρώ σε δύο χρόνια η τιμή της θα είναι πιθανοτατα κάτω από δύο χιλιάδες ευρώ και η μεταπωλητικη αξία της θα είναι μηδενική.
δεν είμαι αντικομμουνιστής καλέ...
Ο unabomber ήταν αντικομμουνιστής χειρότερος από σένα.
Ο γιατρός που τον εξέτασε του είπε να δώσει το προβόλι και να πάρει tv...Πωπωωωω ο χειμωνας του 18 θα ειναι διαφορετικος απο του 19 τελικα.....
Πιστευω μας κανει πλακιτσα ο Zizik..!
Αμαν πχια ολα για σεξ. Δεν εχει αναγκη το παιδι,ζει σε καθαρο περιβαλλον!Ο γιατρός που τον εξέτασε του είπε να δώσει το προβόλι και να πάρει tv...
γιατί λέει...ότι έτσι θα βελτιώσει την σεξουαλική του ζωή
αυτά του τα πα και γω με pmΑμαν πχια ολα για σεξ. Δεν εχει αναγκη το παιδι,ζει σε καθαρο περιβαλλον!
στειλτην στη μάνα της μέχρι να τελειώσειςΜου έχει σπάσει τ' @@ το Ντολμαδάκι οτι θα μετανιώσω.
Στέλνει Ουωτσάππια κάθε λίγο.