Προβολέας 4Κ ή τεράστια TV;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.809
Ε έτσι εξηγούνται όλα. Αν θες διάβασε και το μανιφεστο. Μετά δε θα θες ούτε τηλεόραση ούτε ηχεία ούτε τίποτα. Μάλλον ούτε σπίτι δε θα θες :p:p:p
ε...άντε σιγά σιγά να τον καμαρώσουμε και κομμουνιστή:lol::lol:

Reaction score
2.434
Ψηφίζω τεράστια TV 75+ ιντσών

H “Θέαση” σήμερα είναι πιο συχνή και πολύπλοκη διαδικασία σε σχέση με «παλιά» που έβαζες την ταινία να παίξει 2-3 φορές τη βδομάδα κλπ κλπ.

Πολλά αθλητικά - Documentaries - ταινίες από Netflix – παιχνίδια – PC – προσωπικά βίντεο – φωτογραφίες - Ιντερνέτ -όλες τις ώρες της ημέρας.

ΟΛΑ αυτά εξυπηρετούνται τέλεια και οικονομικά προσιτά από TV , που αν είναι τεράστια ακόμα καλύτερα

ΑΝ φυσικά έχεις την οικονομική άνεση και τον κατάλληλο χώρο ΚΑΙ για ποιοτικό προβολέα με οθόνη 125+ ιντσών τόσο το καλύτερο.

Καταλήγω «Καλός ο προβολέας αλλά πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ μεγάλη τηλεόραση , διαφορετικά ταλαιπωρείσαι»
Το να κάνεις όλα τα παραπάνω σε προβολέα μου θυμίζει ...κάμπριο να τραβάει τρέιλερ με σκάφος στην παραλία.. (το έχω δει πάντως και αυτό)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Το να κάνεις όλα τα παραπάνω σε προβολέα μου θυμίζει ...κάμπριο να τραβάει τρέιλερ με σκάφος στην παραλία.. (το έχω δει πάντως και αυτό)
Έχω μια 50" Pioneer στην είσοδο του σαλονιού και μια 42" Panasonic στο υπνοδωμάτιο, δεν είμαι χωρίς. Η Kukuro ανάβει 5-6 ώρες το μήνα γιατί τα κάνω όλα στον προβολέα. :D
Έχω επίσης το σύστημα της υπόγας, 5.1 με προβολέα και 88" για τις κρύες νύχτες του χειμώνα με πορτοκαλί απ' το τζάκι εικόνα. :roflmao:

Στείλε και τιμή τώρα για να δουμε εάν θα ψωνίσουμε και από σένα ...
Την έγραψα. :p

Reaction score
4.802
Που ;
Δεν έλαβα τίποτα
Οπότε εάν ισχύει η θέλεις πραγματικά να τα δώσεις στείλε πμ με τιμή
Αλλιώς να μην παιδευομαστε άδικα ...

Reaction score
6.204
Η αλήθεια είναι ότι εξαρχής στο χώρο σου η τηλεόραση ταίριαζε καλύτερα. Πλέον όμως με τα λεφτά που έχεις σκασει είναι κρίμα να κάνεις τη μεταβαση. Επίσης κάτι που δεν έχει αναφερθεί από κανενα εδώ. Οι τηλεορασεις ανήκουν σε μια κατηγορία προϊόντων που έχουν απηχηση στο ευρυ κοινό με συνέπεια να έχουν υψηλη ελαστικότητα. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια να χάνουν απότομα αξια μόλις βγει στην αγορά ένα υποκατάστατο αγαθό. Ειδικά λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού ανάμεσα σε samsung και lg ο μεγαλος κερδισμένος είναι οι καταναλωτές, που απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογιας σε προσιτές τιμές. Εκεί που θέλω να καταλήξω ωστόσο είναι το εξής. Οι τιμές στις τηλεοράσεις και ειδικά στις μεγάλες (75" +) θα πέσουν πολύ γρήγορα ειδικά με την κυκλοφορία μεταγενέστερων μοντελων. Αυτη η πτώση θα επέλθει πολύ πιο γρηγορα από αυτή των προβολέων της ίδιας τιμής. Αυτό όμως μοιραία έχει και το αντίστροφο αποτέλεσμα. Μια τηλεόραση που σήμερα έχει ας πούμε πέντε χιλιάδες ευρώ σε δύο χρόνια η τιμή της θα είναι πιθανοτατα κάτω από δύο χιλιάδες ευρώ και η μεταπωλητικη αξία της θα είναι μηδενική.

Υ.Γ Τα ανωτέρω νούμερα είναι τυχαια και αυθαιρετα. Ο σκοπός ήταν να δώσω μια εικονα της αγοράς.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494

Stewart Cine-W 2.35:1 με Studiotek 130, Schneider M, 5. Χιλιάδες.

Αυτό όμως μοιραία έχει και το αντίστροφο αποτέλεσμα. Μια τηλεόραση που σήμερα έχει ας πούμε πέντε χιλιάδες ευρώ σε δύο χρόνια η τιμή της θα είναι πιθανοτατα κάτω από δύο χιλιάδες ευρώ και η μεταπωλητικη αξία της θα είναι μηδενική.
Μικρή σημασία έχει αυτό για 'μένα. Τα προϊόντα τέτοιου είδους που αγοράζω, τα κρατάω συνήθως για αρκετά χρόνια οπότε αποσβένονται σε μεγάλο βαθμό.
Το άγχος μου με τις τιβί είναι μόνο οι ιστορίες φρίκης που διαβάζω, κυρίως με την αντιμετώπιση των κατασκευαστών.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.809
:offtopic:
Ο unabomber ήταν αντικομμουνιστής χειρότερος από σένα. :offtopic:
δεν είμαι αντικομμουνιστής καλέ...
απλά δεν μπορώ την κάθε μειοψηφικός εισαγόμενη καθυστερημένη τριτοκοσμική και σανοπροσφέρουσα κοσμοθεωρία που εναντιώνεται στην ανθρώπινη φύση 8-):p:lol:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Πωπωωωω ο χειμωνας του 18 θα ειναι διαφορετικος απο του 19 τελικα.....:whistling:

Πιστευω μας κανει πλακιτσα ο Zizik..! :tongue:

Eγω λεω να παρεις 1 μινι καρεκλακι μαζι σου,τραβα στα μαγαζα και βαλε ταινιακια να παιζουν! ;)

daharis666

Moderator
Reaction score
79.809
Πωπωωωω ο χειμωνας του 18 θα ειναι διαφορετικος απο του 19 τελικα.....:whistling:

Πιστευω μας κανει πλακιτσα ο Zizik..! :tongue:
Ο γιατρός που τον εξέτασε του είπε να δώσει το προβόλι και να πάρει tv...
γιατί λέει...ότι έτσι λέει
θα βελτιώσει την σεξουαλική του ζωή :tongue::lol::lol:..λέει

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Ο γιατρός που τον εξέτασε του είπε να δώσει το προβόλι και να πάρει tv...
γιατί λέει...ότι έτσι θα βελτιώσει την σεξουαλική του ζωή :tongue::lol::lol:
Αμαν πχια ολα για σεξ. Δεν εχει αναγκη το παιδι,ζει σε καθαρο περιβαλλον!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.809
Αμαν πχια ολα για σεξ. Δεν εχει αναγκη το παιδι,ζει σε καθαρο περιβαλλον!
αυτά του τα πα και γω με pm
και ας μην είμαι dr:D

ας δει αλλού που οφείλεται...:roflmao:

μα όλα να τα ξέρουν αυτοί οι γιατροί πχια!?:roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.049
Αλλη λύση, αν δεν σου αρέσει η πρώτη, για να δεις οτι δεν αντέχεις.
Πάρε μια γαμωτιβι 75αρα με τα 1600 και στήσε την μπροστά από την οθόνη σε ένα stand με ρόδες και δοκίμασε. Μετά είτε την πουλάς είτε την πας στο wc.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.870
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao