- Reaction score
- 76.494
Εντάξει, λέμε καμιά μ@λακία να περνάει η ώρα. Το πήρες τοις μετρητοίς κι εσύ.Ένα κλικ στο harmony είναι όλα.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με λάμπες και τα συχνά καλιμπραρίσματα του Μανωλάκη τα θεωρώ δεδομένα.
Εντάξει, λέμε καμιά μ@λακία να περνάει η ώρα. Το πήρες τοις μετρητοίς κι εσύ.Ένα κλικ στο harmony είναι όλα.
Εκτός από τους θεατές δεξιά και αριστερά σου...γιατί από ότι έχω διαβάσει αγοράζεις και τα εκατέρωθεν της θέσης σου εισιτήρια για να μη σε πλησιάζει κάνεις...Όλα τα "τριγύρω" συνήθως είναι πιο σημαντικά για μένα από την ταινία.
Δεν σου έκανα λάικ!
Θα πάρει μεγάλη tv o αβουγουδού;Μετά τον Zizik με μεγάλη t.v βλέπω ν'ακολουθεί κι άλλος ,μη λέμε ονόματα αλλά είναι μπλέ
μπααααα....για φέτο πήρε κινητό με μεγάλη οθόνη...Θα πάρει μεγάλη tv o αβουγουδού;
Γιατί ο άλλος μπλε πάει ολοταχώς για 4Κ JVC...
Πες μου ότι πήρε και dolby ακουστικά...!!!μπααααα....για φέτο πήρε κινητό με μεγάλη οθόνη...
Αφού ξέρουμε το χώρο του Δημήτρη βρε!Δεν σου έκανα λάικ!
Το παραδειγμά σου δεν μου λέει κάτι.
Εξαρτάται τον χώρο που θα μπούν, τις οθόνες που έχουμε ή και μία 200' αν την βάλεις στη Vmax γραμματόσημο θα δείχνει.
Αν η τ.ν λύσει τα θέματα συσκότισης και σε μικρή απόσταση θέασης τότε προχώρα με όρο να μην πουλήσεις κάτι γρήγορα μπας και αλλάξεις γνώμη.
Λές ο φίλος σου rose να σου πουλήσει ποτέ jvc με ενα αβγδ!Αφού ξέρουμε το χώρο του Δημήτρη βρε!
Πάρτε όλες σας τηλεόραση, να μείνω εγώ με τον φίλο μου τον rose να γελάμε!
ενταξει το τζατζικωνει το σουβλακι...αν δε το τζατζικωνε τοτε τι θα επρεπε να παρει;;Αν βάζεις τζατζίκι στα σουβλάκια, πάρε lcd.
ασε και μετα θα ψαχνουμε αλλον για ρεφερενς.....θα λεμε ηταν καποτε...εκει στα βουνα ενας φανταστικος τυπος...!!!Ήθελα να 'ξερα τι σε 'πιασε και θέλεις να κάνεις βλακείες.
Αν έχεις όρεξη για βλακειούλες πάρε μια βαρκούλα να κάνω και εγώ το μούτσο
Βρήκα στον Αβλέμονα σε άριστη κατάσταση ένα ολόιδιο σκαφάκι με ένα παλιό μου με το οποίο πέρασα φανταστικά και γύρισα τη μισή Ελλάδα. Του χρόνου που θα πάω για δγυο-τρεις μήνες θα προσπαθήσω να το νοικιάσω και μπορείς να έρθεις να το πλένεις ανταλλαγή με βόλτες.Αν έχεις όρεξη για βλακειούλες πάρε μια βαρκούλα να κάνω και εγώ το μούτσο
παρέα με την αλεπού και ο ασβός και ο παπαγάλος και τα ελάφια και.....εκει στα βουνα ενας φανταστικος τυπος...!!!
και ποιος σου είπε εσένα ότι θα τα έχει στον χώρο που ξέρετε....?Αφού ξέρουμε το χώρο του Δημήτρη βρε!
Πάρτε όλες σας τηλεόραση, να μείνω εγώ με τον φίλο μου τον rose να γελάμε!
τώρα να σου πω καμιά κουβέντα...?Ααα, η Sony έχει και built in Chromecast!
θα τους προλάβει το superpuma καλέ....αι θινκασε και μετα θα ψαχνουμε αλλον για ρεφερενς.....θα λεμε ηταν καποτε...εκει στα βουνα ενας φανταστικος τυπος...!!!
έχει και απλικέισον για ατμος...Πες μου ότι πήρε και dolby ακουστικά...!!!
Ακριβώς....βασικα αν γινοταν να τα βαλει ολα σ'ενα dedicated με εναν native 4K N7 JVC θα τα εβλεπε αλλιως τα πραγματα.