- Reaction score
- 80.057
Άρα να τους βρούμε και να τους βάλουμε φωτιά ΟΛΟΥΣ! μέχρι 3ο βαθμό συγγένειας !!
τα δεδομενα είναι τα εξήςΕξαρταται ποιον απειλεις οτι θα του καψεις το αμαξι...
Εσενα εαν ησουν ο υπαλληλος της εταιριας και σε απειλουσα οτι θα σε βρω και θα καψω το αμαξι το δικο σου του αδερφου σου και της μανας σου τι θα εκανες ?
Σκεψου οτι με το μηνυμα σου παροτρυνεις και αλλους να κανουν το ιδιο ενω υπαρχει η δυνατοτητα να μπουν στο αρθρο 11 και να ξεμπερδευουν
Αν αρχίσεις να τους ενημερωνεις ότι είσαι στο μητρώο 11 και αν ξανακαλέσουν θα κινηθείς νομικά θα αρχίσουν να αραιώνουν και σιγά σιγά θα βρεις την ησυχία σου.Εχω δεχθεί ανάλογες οχλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Χρησιμοποίησα το το κεφάλαιο 11 εδώ και τέσσερις μέρες και περιμένω να δω.
Τους ηλικιωμένους τους παίρνουν πιο συχνά μήπως και ενδώσουν..Εμένα μ' έχουν ζαλίσει η N0βα και η vodaφον κι ας είμαι στο μητρώο 11.
Ειμαι,εδω κ περιπου 2 χρονια,στο αρθρο 11.Ειχα κ εγω πολλες οχλησεις απο διαφορους οποιαδηποτε ώρα της ημερας παρολο που ημουν στο μητρωο 11.
Δεν καταλαβάιναν τιποτα παρ´ολη την ευγενεια που προσπαθουσα να δειξω κ την ανεκτικοτητα της πρωτης φορας.
Λογω του οτι υπαρχουν ηλικιωμενοι αρρωστοι σπιτι που χρηζουν ξεκουρασης ηταν ιδιαιτερα ενοχλητικα τα τηλεφωνα αλλα δυστυχως δεν καταλαβαιναν τιποτα.
Μονο με καταγγελια στην ηλεκτρονικη πλατφορμα της εεττ καταλαβαινουν.
Και δυστυχως την πατησε ο οτες γιατι μια ηλιθια τηλεφωνητρια μας πηρε μεσημερι κ το επαιζε κ εξυπνη.
Τι καλα μετα την καταγγελια σταματησαν ολα τα τηλεφωνα κ σταλθηκε κ επιστολη απο τον οτε συγγνωμης πολυ γλυψιμο μιλ´αμε.
Εγώ είμαι πιο σκληροπυρινικός.Απαντώ,στους ενδοσκελείς μου αδένες αν με καταγράφεταιΌταν με παίρνουν,μετά το σχετικό μπλα μπλα και το η κλήση σας καταγράφεται,τους λέω πως και εγώ καταγράφω την κλήση.....ούτε γεια δε λένε!!!!
Θα'θελα να δω τη φάτσα τους,εκείνη τη στιγμή...Εγώ είμαι πιο σκληροπυρινικός.Απαντώ,στους ενδοσκελείς μου αδένες αν με καταγράφεται
Θα'θελα να δω τη φάτσα τους,εκείνη τη στιγμή...
Άρα να τους βρούμε και να τους βάλουμε φωτιά ΟΛΟΥΣ! μέχρι 3ο βαθμό συγγένειας !!
όχι καλέ...τσομπάνος ήταν ο παππούς μουεσυ πρεπει να κρατα απο το σοι του Καναρη του μπουρλοτιερη