αντικατασταση sony kdl55w905

Reaction score
4
καλησπερα σας,
η τηλεοραση μου sony kdl55 w905 απεκτησε προβλημα στο πανελ,
για καλη μου τυχη ειχα αγορασει και την 5ετη εγγυηση απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων.
εχω ομωσ χρονια να ασχοληθω με την τεχνολογια τησ τηλεορασης, οποτε θα ηθελα τη βοηθεια σας,
ετσι ωστε να ζητησω αντικατασταση με τηλεοραση που εχει οθονη με αντιστοιχο πανελ.
γνωριζει καποιοσ να μου πει ποια μοντελα της sony εχουν va panel?
ευχαριστω πολυ!

Reaction score
3.465
καλησπερα σας,
η τηλεοραση μου sony kdl55 w905 απεκτησε προβλημα στο πανελ,
για καλη μου τυχη ειχα αγορασει και την 5ετη εγγυηση απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων.
εχω ομωσ χρονια να ασχοληθω με την τεχνολογια τησ τηλεορασης, οποτε θα ηθελα τη βοηθεια σας,
ετσι ωστε να ζητησω αντικατασταση με τηλεοραση που εχει οθονη με αντιστοιχο πανελ.
γνωριζει καποιοσ να μου πει ποια μοντελα της sony εχουν va panel?
ευχαριστω πολυ!
Είσαι σίγουρος ότι θα δεχτούν αντικατάσταση??

Reaction score
4
Είσαι σίγουρος ότι θα δεχτούν αντικατάσταση??
φυσικα, εχει γινει ελεγχος και αποφάνθηκαν αντικατασταση!
και αυτη που εχω τωρα με τον ιδιο τροπο την πηρα, εβαλα και εγω κατι απο την τσεπη μου βεβαια και φυσικα πολυ υπομονη....

Reaction score
3.465
φυσικα, εχει γινει ελεγχος και αποφάνθηκαν αντικατασταση!
και αυτη που εχω τωρα με τον ιδιο τροπο την πηρα, εβαλα και εγω κατι απο την τσεπη μου βεβαια και φυσικα πολυ υπομονη....
Υπομονή πάνω από όλα
Η 7096 είναι va panel.
[DOUBLEPOST=1536329684][/DOUBLEPOST]
Υπομονή πάνω από όλα
Η 7096 είναι va panel.
Άκουσα ότι είναι.

Reaction score
12
Εδω θα βρεις τι είναι κάθε tv
https://www.displayspecifications.com/en/model/98ae131d

xf7096-8096 ips panels, κάποια XE 2017 μοντέλα όπως xe8596 είναι va
Οι περισσότερες sony XF 2018 είναι Ips εκτός από σειρά 900.
Επειδή και εγώ ψάχνομαι κατέληξα οτι VA και καλή τιμή μόνο σε samsung βρίσκεις και μόνο περσινά MU μοντέλα.

Reaction score
4
Καλησπερα σας,
Τελικα θα γινει αντικατασταση με την κανουρια xf9005 στις 55 ιντσες, καθωσ ειναι το μονο μοντελο με va πανελ που ειναι διαθεσιμο. Με λιγο γκρινια βεβαια, μετα ομως το δεχτηκαν.
Ευχαριστω ολους!

Reaction score
12
Φοβερή, καλά έκανες και πιεσες. Ερώτηση, ειναι τοσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε VA panel και ips. Εχω μια samsung 37 leb650 του 2009 και θεωρώ οτι εχει πολύ καλα μαύρα. Γενικά καλή εικόνα. Νομίζω ειναι VA. Στα καταστήματα δε καταλαβαινεις διαφορά μεγάλη λογο τρομερού φωτισμού. Αλλου ακούω οτι η διαφορά va-ips στα μαύρα δε την καταλαβαίνει ο κοινός θεατής, άλλου οτι ειναι μέρα με νύχτα, και άλλου οτι οι lg sk8500 και sk9000 ( full array) έχουν μαύρο σχεδόν σαν oled.

Reaction score
4
Φοβερή, καλά έκανες και πιεσες. Ερώτηση, ειναι τοσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε VA panel και ips. Εχω μια samsung 37 leb650 του 2009 και θεωρώ οτι εχει πολύ καλα μαύρα. Γενικά καλή εικόνα. Νομίζω ειναι VA. Στα καταστήματα δε καταλαβαινεις διαφορά μεγάλη λογο τρομερού φωτισμού. Αλλου ακούω οτι η διαφορά va-ips στα μαύρα δε την καταλαβαίνει ο κοινός θεατής, άλλου οτι ειναι μέρα με νύχτα, και άλλου οτι οι lg sk8500 και sk9000 ( full array) έχουν μαύρο σχεδόν σαν oled.
Νικο καλησπερα,
Το δικο μου ματι οπως και των περισσοτερων δεν μπορει να συλλάβει τη διαφορα μιασ τηλεορασης μεσα στο σαλονι αν δεν τις εχεις διπλα διπλα. Ομωσ, αν καποιοσ εχει va πανελ οπωσ εγω 5 χρονια στο σαλονι και το αλλαξεις με ips θα καταλαβεις οτι υπαρχει κατι διαφορετικο χωρις ομωσ να μπορεις να εντοπίσεις τι ειναι αυτο. Πιστευω οτι μονο αν βαλεις διπλα διπλα δυο τηλεορασεις (αυτης της καυηγοριασ) μπορεις να δεις τη διαφορα στο μαυρο ή οπουδήποτε αλλου. Εγω πατησα πανω στο va πανελ για να αναγκαστουν να μου δωσουν την 9005. Διαφορερικα και η 8505 εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτη που ειχα και με δεδομενο οτι ειχα fhd ενω η καινουρια 4k θα επρεπε να ειμαι και ευχαριστημενος. Ζητωντας ομωσ va πανελ πηγα καρφι στην 9005 και δε μπορουσαν να πουν και τιποτα.
Θελω να πω οτι οι πιο πολλοι δεν περνανε τη μερα τους βλεποντας πανελ σε πολυκαταστήματα. Η μονη εικονα που βλεπουμε ειναι αυτη του σαλονιου μασ την οποια με τον καιρο συνηθίζει το ματι μας και μασ φαινεται φυσιολογικη. Μιλαω παντα για τις ακριβες-καλης ποιοτητας τηλεορασεις. Στις πιο χαμηλες κατηγοριες βλεπεις και αισχρά πραγματα απο εικονα. Πχ στο δωματιο μου εχω μια μικρη lg στην οποια δε μπορω να δω. Δεν μπορω να αντιληφθω ακριβως τι φταιει κατι με το μαυρο κατι με τη φωτεινοτητα , δεν ξερω τι ακριβως αλλα δεν μπορεις να δεις ειναι ενοχλητικό. Αυτα!

Reaction score
12
Έτσι είναι. Εχθές πήγα σε κατάστημα και όντως δε μπόρεσα να καταλάβω μεγαλες διάφορες αναμεσα σε ips και va εκτός του ότι ήταν ποιο ισχυρή η αντίθεση στο va όμως ελαχιστα. Είμαι ανάμεσα σε sony xe8577 και samsung mu7002. Και οι 2 ίδια τιμή ακριβώς απο mediamarkt. Και οι 2 va. Ποια εταιρία ειναι ποιο αξιόπιστη;;;

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29