Ενεργά... ακουστικά

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.932

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.368
Κατά κάποιον τρόπο τεσπα... :oops: Και ηλεκτροστατικά ! :thumbsup:
https://www.massdrop.com/buy/massdr...leCampaignId=394582&iterableTemplateId=565561
(ζητώ συγνώμη που το έβαλα στη θεματική των ηχείων, μα δεν βρήκα θεματική ακουστικών)
γιαλαντζί ενεργά...αν δεν έχεις κάνα κιλό αμπλιφάιερ στο κεφάλι...δεν μετρά :p:roflmao:

Reaction score
5.624
Η koss ειναι απο τις πρωτες εταιριες που κατασκευαζαν σοβαρα ακουστικα. Καπου εχω το πρωτο ζευγαρι που επαιζα με αυτα για χρονια ως dj. Τα συγκεκριμενα τα λεει ηλεκτροοστατικα ,μονο stax ηλεκτροστατικα εχω ακουσει τα οποια επαιζαν εξαιρετικα. Στο κομματι των ενεργων ειχε μπει και η beats με καποια που ειχαν ενσωματομενα τα παντα και ηταν και αρκετα ελαφρα,αλλα το μπασο ηταν υπερβολικο.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.932
Δεν είναι μέτρηση. Είναι τα σπεκς που δίνει ο κατασκευαστής.

Ωχ! Λάθος μου. Τώρα είδα τα διαγράμματα από το HeadFi

Last edited:

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Πάντως η τιμή είναι πολύ καλή.
Το πιο φθηνό ηλεκτροστατικό της αγοράς.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Πάντως ακόμη δεν υπάρχει ακουστικό χωρίς EQ που να ακολουθεί την καμπύλη Harman κλπ που έχεις βάλει κατά καιρούς για τα ηχεία όπως αυτή έχει προταθεί διορθωμένη για ακουστικά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.148
Η προτεινόμενη ισοσταθμιση ακουστότητας για τα ακουστικά, έχει τη σφραγίδα της AES και βασίζεται σε πληθώρα papers και μελετών.

Νομίζω ότι σε ένα από τα papers αυτά, όταν το ξεφύλλιζα στα γρήγορα, είδα λίστα ακουστικών που υιοθέτησαν αυτή την ισοσταθμιση.

Νομίζω ότι είχε αναφερθεί κι ο μπουτχιας σε αυτά, δε θυμάμαι σίγουρα, διότι απεχθάνομαι τα ακουστικά και δεν καταλαμβάνουν χρήσιμη μνήμη στο κεφάλι μου, ότι βλέπω το ξεχνάω συντόμως..

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.728

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Πράγματι και νομίζω πως κάπου στο innerfidelity υπάρχει συζήτηση μαζί του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik