- Reaction score
- 98.520
Μολότωφ να φέρω ή είναι κερασμένες;
Oι πελάτες των αντιπροσωπειών που εννοείς, δεν περιμένουν την έκθεση για να τηλεφωνήσουν.και μετα ουτε ενα τηλεφωνο να χτυπα εστω να ρωτησουν κατι
Τους πάντες ?Πλεον για οσους δεν το εχουν καταλαβει η κριση εχει αγγιξει τους παντες.
Κακός δεν θέλω να γίνω, αλλά όταν διαφημίζεις brands σημαίνει ότι δεν έχεις ενδιαφέρον από εκθέτες. Γιατί πάντα προωθείς αυτό που δείχνει πολύ.
Καμμιά 15 είναι του Ορφέα η κάνω λάθος ;;;;
.................σωστο .....αλλα το βλεπουμε δυστυχως να συμβαινειOι πελάτες των αντιπροσωπειών που εννοείς, δεν περιμένουν την έκθεση για να τηλεφωνήσουν.
οχι οι παλιοι πελατες ---οι νεοι .....αυτοι που πηγαν στην εκθεση και ειδαν κατι ενδιαφερον
Τους πάντες ?..............σχεδον.......
Μάλλον οχι.
Τούς hiendάδες έχει τσακίσει................υπαρχει ακομα αιματακι να πιουν.....μπορει λιγο ....αλλα πινουν
Γενικά μιλώντας , αν κάθεσαι στο γραφειάκι σου και περιμένεις , να έρθουν τα πελατάκια, έχασες.
Σε δραχμές?Κάποιος, κάποτε μου είχε εκμυστηρευτεί 3 χιλιαρικάκια το τμ... ψέμα ή κάνω λάθος?
Δηλαδή εσύ θέλεις να δεις πρόσωπα και όχι μηχανήματα?Κακός δεν θέλω να γίνω, αλλά όταν διαφημίζεις brands σημαίνει ότι δεν έχεις ενδιαφέρον από εκθέτες. Γιατί πάντα προωθείς αυτό που δείχνει πολύ.
Δεν πάω για τα πρόσωπα. Απλά σχολιάζω τη στρατηγική επικοινωνίας. Μερικά πράγματα δείχνουν πάντα τη συμβαίνει από πίσω.Δηλαδή εσύ θέλεις να δεις πρόσωπα και όχι μηχανήματα?
Το δωμάτιο;;;Κάποιος, κάποτε μου είχε εκμυστηρευτεί 3 χιλιαρικάκια το τμ... ψέμα ή κάνω λάθος?