- Reaction score
- 98.678
Κοίτα να δεις που πρέπει να επιστρέψω στην νικοτίνη για να είμαι νόμιμος...
Ωραίο ντεκ, ωραίο στήσιμο, ωραίο σύρμα, ωραία φωτογραφία!
και που να δεις την φέτα πως την βάζει...Ωραίο ντεκ, ωραίο στήσιμο, ωραίο σύρμα, ωραία φωτογραφία!
Είσαι μερακλής!
Με τη φωτογραφία έχω θέμα, με το στήσιμο επίσης, το ντεκ είναι όντως ιδιαίτερο πολύ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Ωραίο ντεκ, ωραίο στήσιμο, ωραίο σύρμα, ωραία φωτογραφία!
Είσαι μερακλής!
Όντως και με τη φέτα είμαι μερακλής, έχει δίκιο ο φίλος μας ο Ντάχ!!και που να δεις την φέτα πως την βάζει...
Γιάννη το hastur mtl τον έχεις δοκιμάσει, αν όχι πιστεύω θα σου αρέσει πολύ αφού είσαι αυτής της κατηγορίας.View attachment 106414 Έτοιμα τα πρώτα 200ml
Δεν πτοουμαστε.....συνεχίζουμε!
Δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο αλλά άμα μένεις κοντά στο Κορυδαλλό μπορείς να δοκιμάσεις τη τύχη σου στο vape expert, συνήθως έχει ότι καινούριο κυκλοφορεί με ένα τυπικό στήσιμο προς δοκιμή.Τον εχω δοκιμασει και ειναι αριστος!! Εχω σκοπο να τον χτυπησω καποια στιγμη.
Θελω να παρω και ενα ντριπερ mtl. Aκουω καλα λογια για τον Ammit MTL RDA,αλλα δεν τον βρισκω σε μαγαζι προς δοκιμη.
View attachment 106415
Συμπαθητικός.Τον εχω δοκιμασει και ειναι αριστος!! Εχω σκοπο να τον χτυπησω καποια στιγμη.
Θελω να παρω και ενα ντριπερ mtl. Aκουω καλα λογια για τον Ammit MTL RDA,αλλα δεν τον βρισκω σε μαγαζι προς δοκιμη.
View attachment 106415
Δύσκολη κατηγορία, για κάποιο λόγο δεν σχεδιάζονται single coils rta.Εγώ κόλλησα εδώ και κάνα χρόνο με το pharaoh, στα 40 βατ μονίμως.
Νομίζω πως αρχίζω να το βαριέμαι, χωρίς να με στεναχωρεί κάπου, μια χαρά δουλεύει.
Κάνα αντίστοιχο φρέσκο μονού πηνίου για ελεύθερο mtl τράβηγμα σε rta έχετε να μου προτείνετε; Έτσι για αλλαγή..
Γενικά προτιμώ τα χοντρά σύρματα.. άρα ευρύχωρο ντεκ.
εχω παει απο εκει και εχω παρει 2-3 πραγματακια....ωραια τα παιδια..... μπορείς να δοκιμάσεις τη τύχη σου στο vape expert, συνήθως έχει ότι καινούριο κυκλοφορεί με ένα τυπικό στήσιμο προς δοκιμή.
Κάνω οικονομία γιατί έρχεται....μονες αντιστασουλες βλεπω !!!!!....αρρωστησες ;
Προχθες ειμουν εκει και πηρα ενα μοντ,αλλα ειχε τοσο κοσμο και ντουμανι μεσα που δεν καθησα να ρωτησω.μπορείς να δοκιμάσεις τη τύχη σου στο vape expert
Όντως. Λίγες οι επιλογές..Δύσκολη κατηγορία, για κάποιο λόγο δεν σχεδιάζονται single coils rta.
Θα τον δω, θενκς!wotofo serpent smm rta
Πάρε κανα dripper να καταλάβεις γεύση. Ούτε τη μισή δεν έχεις τώρα με τον φαραώ. Πρόταση από μένα ψόφιος λαγός και δεν ξαναγυρνάς πίσωΌντως. Λίγες οι επιλογές..
Θα τον δω, θενκς!
πάλι άλλαξες?Πάρε κανα dripper να καταλάβεις γεύση. Ούτε τη μισή δεν έχεις τώρα με τον φαραώ. Πρόταση από μένα ψόφιος λαγός και δεν ξαναγυρνάς πίσω