- Reaction score
- 6.819
αυτο εχει μονο οπτικη εισοδο,η usb εδω οντως ειναι μονο για τροφοδοσια.Αν το laptop είναι παλιό, μιλάμε για USB2.0. Οπότε ένα τέτχοιο;
Γιατί σε USB3.0 μάλλον δεν παίζει.
αυτο εχει μονο οπτικη εισοδο,η usb εδω οντως ειναι μονο για τροφοδοσια.Αν το laptop είναι παλιό, μιλάμε για USB2.0. Οπότε ένα τέτχοιο;
Γιατί σε USB3.0 μάλλον δεν παίζει.
Η usb του dac που προτείνεις βρε...όχι του λάπτοπ...Για κοίτα στο πλάι του laptop βρε Χάρη... βλέπεις ένα μικρό μοχλό;
Αν έχει, θα είναι για να φορτίζει το δυναμό
Σίριουσλυ του πότε είναι το λάπτοπ; Για πες μοντέλο.
USB port μόνο για τροφοδοσία και όχι για data transfer δεν έχω ξανακούσει. Τί είδους USB είναι;
Δες εδώ και ενημέρωσε.
PHILIPS MCD 708.Το mini hi-fi ποιο ειναι? Γιατι αν ειναι κατι της κατηγοριας 100 ευρω,δεν αξιζει να ασχοληθεις με usb dac.Το on board ειναι μια χαρα.
αξιοπρεπεστατο,μπορει να δειξει την διαφορα αναμεσα σε μια απλη καρτα ηχου και ενα προσιτο usb dac.Το θεμα ειναι στα 100 που θελεις περιπου να κινηθεις,οι επιλογες ειναι ελαχιστες.Το audiouest dragonfly black σκεφτηκα και εγω,πολυ λογω μεγεθους μπορεις να το χρησιμοποιεις και σαν φορητο με το κινητο σου λπ.PHILIPS MCD 708.
https://www.e-shop.gr/philips-mcd708-p-PER.770050
Τίποτα το ιδιαίτερο..αλλά ακούγεται , δεν είναι και του πεταματού...
Δεν ξέρω..θα δω..για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν για ακόμα πιο κάτω από τα 100..αξιοπρεπεστατο,μπορει να δειξει την διαφορα αναμεσα σε μια απλη καρτα ηχου και ενα προσιτο usb dac.Το θεμα ειναι στα 100 που θελεις περιπου να κινηθεις,οι επιλογες ειναι ελαχιστες.Το audiouest dragonfly black σκεφτηκα και εγω,πολυ λογω μεγεθους μπορεις να το χρησιμοποιεις και σαν φορητο με το κινητο σου λπ.
Αν δουλεύει με linux και σε αυτά τα λεφτά ,φαίνεται καλή λύση.
Τελικά με έφαγε η περιέργεια και δοκίμασα το ifi στο λάπτοπ με τα linux και δουλεύει απροβλημάτιστα και με εξαιρετικό αποτέλεσμα ,πάντα για τα δεδομένα του συστήματος και τις απαιτήσεις που έχω από αυτό.Απο την στιγμη που εχεις το ifi nano χρησιμοποιησε αυτο,μην αγορασεις κατι αλλο. Το βαλε βγαλε δεν ειναι κατι δυσκολο,ειδικα αν δεν θα γινεται και συχνα οπως λες. Μνημουλα θα χρειαστεις αν περασεις windows,εγω εχω μια DDR2 1GB που εχει περισσεψει απο παλιο λαπτοπ,αν θελεις στην δινω και μετα βρισκεις και αλλη μια 2gb.Mε 3gb θα δουλευει μια χαρα ακομα και με windows 10. Αν περισσευει και κανενα 20αρικο βαλε και εναν ssd.Mια χαρα θα εισαι.
Το πούλησε ο κ@ργ1ολης;Άσε του έστειλα πιεμ...πολύ μ@λ@κας ο τύπος!
Όχι ,είπε πως θα το βάλει σε άλλο σύστημα...Το πούλησε ο κ@ργ1ολης;
Μα τί κόσμος κυκλοφορεί εδώ μέσα... Ένας άλλος απαράδεκτος ψάχνει για κλάση Α ενισχυτή ακουστικών που να φτιάχνει και καφέ και να είναι και μαύρος. Ασιχτίρ πια.Όχι ,είπε πως θα το βάλει σε άλλο σύστημα...
Στον πάτο του να το βάλει ο beanές!!!
Άμα είναι μαύρος ο καφές και το στομάχι άδειο ,η ...κλάση είναι εξασφαλισμένη!κλάση Α ενισχυτή ακουστικών που να φτιάχνει και καφέ και να είναι και μαύρος
Αυτά είναι... Χαικού σε αγγελία:Άμα είναι μαύρος ο καφές και το στομάχι άδειο ,η ...κλάση είναι εξασφαλισμένη!
Αυτά είναι... Χαικού σε αγγελία:
Άμα είναι μαύρος ο καφές
και το στομάχι άδειο,
η ...κλάση είναι εξασφαλισμένη
και ερωδιός ατενίζει την ασημένια λίμνη.