- Reaction score
- 83.986
Αυτό ακριβώς. Υπάρχει κάποια λύση για να μην τρίζουν τα κουφώματα;αυτο λες ;
Αυτό ακριβώς. Υπάρχει κάποια λύση για να μην τρίζουν τα κουφώματα;αυτο λες ;
μόνο μία...Αυτό ακριβώς. Υπάρχει κάποια λύση για να μην τρίζουν τα κουφώματα;
Χθες μου απάντησε. Διααθεσιμοτητα απο Νοεμβρη.Δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ με τον Ευρωπαίο αντιπρόσωπο.
Δεν απαντούσε στα email.
χρειαζεσαι αντιβανδαλικα τζαμιαΑυτό ακριβώς. Υπάρχει κάποια λύση για να μην τρίζουν τα κουφώματα;
Τα αλεξίσφαιρα είναι τουλάχιστον 3 τεμάχια triplex των 5 ή 8 ή ... χλστ το κάθε ένα , ανάλογα τι σφαίρα (βολίδα) θέλεις να σταματήσεις@Artemios τι λες;
Αλλάζουν αυθημερόν;Τα αλεξίσφαιρα είναι τουλάχιστον 3 τεμάχια triplex των 5 ή 8 ή ... χλστ το κάθε ένα , ανάλογα τι σφαίρα (βολίδα) θέλεις να σταματήσεις
Το θέμα του τριξίματος προφανώς είναι θέμα συντονισμού.
Συνήθως παλιά έτριζαν τα λεπτά μονά Τζαμια των ξύλινων κουφωμάτων.
Τώρα με τα δίπλα θερμό-ηχομονωτικά είναι πιο δύσκολο.
Αν πάντως υπάρχει θέμα με τριγμούς στα πολλά dB, εγώ θα πρότεινα :
Αφενός κούφωμα pvc δηλ συνθετικό , ανοιγωμενο/ανακλινόμενο, με 3 λάστιχα στεγανωσης και τζαμί (5+5)triplex /κενό 12-14 χλστ / 5 ή 6άρι ενεργειακό.
τι γραφειοκρατία Θεε μουΉταν στο νήμα των PSA όμως.
Ναι. Να μην έχεις τόσα πολλά γούφερζ ίσως;;;;;;Υπάρχει κάποια λύση για να μην τρίζουν τα κουφώματα;
Αν το κούφωμα είναι συνθετικό, όπως προείπα, ( και δεν είναι αρχαίο δηλ έχω κάνει σε κούφωμα 25ετίας , πιο παλιό πρέπει να το δούμε αν γίνεται ) απαιτείται το νέο τζαμί και νέο πηχακι συγκράτησης αυτού να έχει συνολικό παχος όσο και το αντίστοιχο παλιό τζαμί και πηχάκι και εξηγώ :Αλλάζουν αυθημερόν;
Και με τις κάσες των παντζουριών τι γίνεται ;
οι κάσες θα πάνε μαζί με το κούφωμα πακέτοΚαι οι κάσες τρίζουν, γιαυτο ρώτησα
2μόνο ένα παράθυρο έχεις ντοκ?
Ισως Κακή τοποθέτηση.Και οι κάσες τρίζουν, γιαυτο ρώτησα
Σαφως, αλλά και στα τρακαρισματα, στους πυροβολισμους και στις εκρηξεις, πραγμα σπανιο δηλαδη να συμβει σε ταινιες χολυγουντ.Ελάτε μωρέ πως κάνετε έτσι; Σε μια ταινία συμβαίνει αυτό : Edge of today.....