- Reaction score
- 58.755
Καλέ μας teachertza,όποιος θέλει ν'αποκτήσει το βαρβάτο και αναλόγως κοστολογημένο προϊόν χωρίς να διαθέτει περίσσεια χρημάτων ή/και ψυχολογικών αντοχών,θα όφειλε τουλάχιστον να έχει πραγματοποιήσει μια ενδελεχή έρευνα ώστε να καταστεί ενήμερος των πιθανών προβλημάτων δεδομένης συσκευής προτού να προχωρήσει στην...ανέμελη αγορά της.Δύο λόγια αν μου επιτρέπεται για αυτή την εταιρεία.
Καταλαβαίνω οτι κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Και να πώ την αλήθεια με εντυπωσιάζει και ο τίτλος του θέματος.
"Καλά σας κάνουν"
Δηλαδή οτι τί? Οτι κάποιος είπε να πληρώσει κάτι premium και όχι να πάρει ας πούμε το φθηνό. Και εμείς οι γύρω ας πούμε είμαστε οι έξυπνοι, οι μάγκες που κλέψαμε τον καπιταλισμό και πήραμε το φθηνό και "έλα μωρέ το ίδιο είναι με το ακριβό'. Άρα "καλά του κάνουνε" επειδή ας πούμε επέλεξε να πάρει "το καλό".
Οκ δέν συμφωνώ στη λογική να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα.
Συγνώμη...
Ούτε θα κάτσω στη γωνία και θα γελάω με τον γείτονα που του χάλασε το καλό αυτοκίνητο ενώ εγώ είμαι ο μάγκας με το polo των 3.500 που έχω.
Αυτό για τον τίτλο.
Γιατί όμως θεωρώ οτι κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.
LG55C8 τυχαίο ΣΗΜΕΡΙΝΟ θέμα φίλου απο το σάιτ. Τιμή γύρω στα 2.000. Περίπου διπλή και τριπλή απο το φθηνό μοντέλο.
Τί είπε? Θέλω οled. Γιατί? Γιατί είναι καλύτερες και σύμφωνα με τα ριβιού και γιατί μου άρεσαν και γιατί οι εταιρείες τις έχουν για καλές. Είναι φυσικά ακριβές. Ε οκ θα το πληρώσω και θέλω το καλό. Διαβάζοντας λοιπόν το θέμα βλέπω βλέπω να φεύγουν οι παρακάτω σωστές ατάκες:
Επαναλαμβάνω. Για τη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία τηλεοράσεων σήμερα. Και ποιός ξέρει ας πούμε εγώ που δέν ασχολούμαι αν πήρα το μάπα πάνελ ή το καλό.
Είναι αυτό υπεύθυνη εταιρεία? Ή πρέπει να είμαι geek για να αγοράσω σήμερα μία καλή τηλεόραση?
Δηλαδή γιατί δέν βγάζουμε ένα αρθράκι να πούμε οτι "καλά τους κάνουν" αυτούς με τις οled. Είναι ανόητοι που θέλουν να πληρώσουν και να πάρουν "το καλό" ενώ εμείς οι ξύπνιοι που πήραμε το good enough.
Μπορείτε πάντως να διαβάσετε το θέμα και να γελάσετε ή ... να κλάψετε με την αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας. Τελικά βρέθηκε λύση. Δέν ξέρω όμως αν ο φίλος δέν είχε το τσαγανό να πιέσει αν θα είχε βρεθεί λύση. Και δέν ξέρω αν η δική μου η oled έχει το καλό πάνελ ή το χαλασμένο.
Και την πήρα αν θυμάμαι καλά πέρυσι. Άντε βγάλε άκρη τώρα...
Καλά μου κάνουνε. Ε?
Δόξα τω διαδικτύω,κανένα από τα σχετικά και απαραίτητα δεδομένα δεν μένει πλέον εν κρυπτώ.
Όποιος επιλέγει συνειδητά να τα παρακάμψει ελπίζοντας ότι οι άλλοι παθόντες είναι απλώς...΄΄άτυχοι΄΄,τότε είναι άξιος της μοίρας του κι εκεί κολλάει ο τίτλος του νήματος με τα....σάπια μηλαρόνια.
Και για να μη θεωρηθεί προκατάληψη έναντι της...μηλιάς,αναφέρονται ως έτερον δέος η Dell με την καριέρα των XPS15,ή ο όρος...΄΄Happy Problems΄΄ που έχει αποδοθεί στα αρχικά άλλης γνωστής μάρκας.
Και για να μη θεωρηθεί προκατάληψη έναντι της...μηλιάς,αναφέρονται ως έτερον δέος η Dell με την καριέρα των XPS15,ή ο όρος...΄΄Happy Problems΄΄ που έχει αποδοθεί στα αρχικά άλλης γνωστής μάρκας.