Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.308
Σκατούλες.
. . . . . .
V8 με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής σφυρήλατες μπιέλες
Last edited:
Σκατούλες.
Δεν υπάρχει λογική...
Όλα είναι προβληματικά.
Σε ένα προβληματικό μέσο.
Σκατούλες.
Μην ισιωπαιδόνης ρε..!Σωστά. Μια χαρά παίζουν.
Βλακείες. Σιγά τις υψηλές συχνότητες που έχει ο δίσκος, και σιγά το πρόβλημα απόκρισης των κεφαλών κινητού μαγνήτη.
Βλακείες. Σιγά το μπάντγουιθ και το δυναμικό εύρος του βινυλίου, ανατρίχιασα μιλάμε, μου σηκώθηκε. Και σιγά το πρόβλημα απόκρισης των κεφαλών κινητού μαγνήτη..
Εγώ στη φασολάδα προτιμώ μπούκοβο.
Στις μακαρονάδες η κρέμα γάλακτος μου ταιριάζει παχύρρευστη.
Στα μπιφτέκια πάλι, δε θέλω ψωμί μέσα, ούτε φρυγανιά, σκέτο κρέας, με λίγες πρασινάδες ίσως.
Κι' εγώ στη γυρόπιτα θέλω σατζίκι και όχι γιαούρτι!Εγώ στη φασολάδα προτιμώ μπούκοβο.
Στις μακαρονάδες η κρέμα γάλακτος μου ταιριάζει παχύρρευστη.
Στα μπιφτέκια πάλι, δε θέλω ψωμί μέσα, ούτε φρυγανιά, σκέτο κρέας, με λίγες πρασινάδες ίσως.
Προσωπικά μόνο ΜΜ χρησιμοποιώ. Να που τα βρίσκουμε και σε κάτι!Σωστά. Μια χαρά παίζουν.
Βλακείες. Σιγά τις υψηλές συχνότητες που έχει ο δίσκος, και σιγά το πρόβλημα απόκρισης των κεφαλών κινητού μαγνήτη.
- και εγώ επίσηςΠροσωπικά μόνο ΜΜ χρησιμοποιώ. Να που τα βρίσκουμε και σε κάτι!
Εσύ κοίτα να πάρεις κάνα ενεργό ηχείο να γίνεις άνθρωπος, και δίαιτα, κομμένα τα πιτόγυρα.Κι' εγώ στη γυρόπιτα θέλω σατζίκι και όχι γιαούρτι!
Προσωπικά μόνο ΜΜ χρησιμοποιώ.
Πέραν της πλάκας, εκτιμώ ότι είναι ασφαλέστερη επιλογή η κεφαλή κινητού μαγνήτη με μια νορμάλ στάθμη εξόδου, διότι με χαμηλοέξοδες πηνίου βάζεις τζάμπα προβλήματα στο κεφάλι σου κι αδειάζεις ασκόπως το πορτοφόλι..και εγώ επίσης
Ακριβώς έτσι!Πέραν της πλάκας, εκτιμώ ότι είναι ασφαλέστερη επιλογή η κεφαλή κινητού μαγνήτη με μια νορμάλ στάθμη εξόδου, διότι με χαμηλοέξοδες πηνίου βάζεις τζάμπα προβλήματα στο κεφάλι σου κι αδειάζεις ασκόπως το πορτοφόλι..
Άασχιετοι.Βλακείες. Σιγά τις υψηλές συχνότητες που έχει ο δίσκος, και σιγά το πρόβλημα απόκρισης των κεφαλών κινητού μαγνήτη.
Και Ασεβείς!Βλακείες. Σιγά το μπάντγουιθ και το δυναμικό εύρος του βινυλίου, ανατρίχιασα μιλάμε, μου σηκώθηκε. Και σιγά το πρόβλημα απόκρισης των κεφαλών κινητού μαγνήτη..
Δε πέζ αυτό. Καλύτερα μια ζύξ στην τύχη στο 1\4 του κόστους.V8 με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής σφυρήλατες μπιέλες
Λογικός είν' αυτός απού δεν αγριέβεται όταν του λες "Δε πέζ αυτό"Είστε πιο λογικοί άνθρωποι από όσο δείχνετε εκ πρώτης όψεως...
Ε όχι και να κόψωμε τα πιτόγυρα (σουβλάκια στα καθ' υμάς) για τη μια ζωή την έχουμε!Εσύ κοίτα να πάρεις κάνα ενεργό ηχείο να γίνεις άνθρωπος, και δίαιτα, κομμένα τα πιτόγυρα.
Βγάλανε ενεργά πιτόγυρα??Άλλωθτε, αν δεν έχει ακόμα ενεργά, σιγά και τι τη θέλει τέτοια ζωή
Έτσι γίνεται πιο ενεργή. Σίγουρα.στη φασολάδα προτιμώ μπούκοβο.
OK Doc!Εσύ κοίτα να πάρεις κάνα ενεργό ηχείο να γίνεις άνθρωπος
Εδώ και δεκαετίες είναι για μήνυση οι τιμές τους..
Project RSΥπάρχουν οικονομικά (ή περίπου) με XLR εισόδους? ..