Ήχος εικόνα show Athens 2018

Reaction score
11
Εγώ στην έκθεση ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ πηγαίνω κυριως για την εικόνα και ειδικότερα για τη μεγάλη εικόνα και το home cinema. Αν η έκθεση ήταν σαν την προπερσινη, που ηταν η χαρα των φιλων της βιντεοπροβολης, θα πληρωνα ευχαρίστως και για τις 2 μέρες.
Μάλλον όμως θα είναι στα επίπεδα της περσινής έκθεσης η οποία ήταν ουσιαστικά έκθεση ΗΧΟΣ σκετο και μετάνιωσα που έχασα την ώρα μου, έστω και δωρεαν.

Reaction score
35
Παραβλέπουμε ότι αφιερώνουν αρκετό χρόνο και συνήθως προσωπικό όλοι όσοι συμμετέχουν εργαζόμενοι ή μη ώστε
να έχουμε τη δυνατότητα μέσα σε ένα τόσο μικρό χώρο να θαυμάσουμε τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Τυχάρπαστοι συλλέκτες στυλό & διαφημιστικών ή περαστικοί εμποδίζουν όλους τους πραγματικούς ενδιαφερόμενους.
Αρα αξίζει να πληρώσεις και πάνω από 3€ (2 καφέδες) για την αποτροπή των περίεργων.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
702
Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του διοργανωτή, θα έβαζα 5 ευρώ εισιτήριο για το διήμερο και 3 ευρώ την ημέρα.

Για ΑμεΑ, άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, ανήλικους, θα είχα φθηνότερη τιμή, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών και δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Μου φαίνεται τουλάχιστον υποκριτικό για κάποιους που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο, είναι το χόμπι τους, ξοδεύουν δεκάδες ή εκατοντάδες ευρώ για καλώδια, στηρίξεις κ.λπ. να αρνούνται την οικονομική υποστήριξη μίας έκθεσης με ένα τόσο χαμηλό εισιτήριο αλλά από την άλλη να διαμαρτύρονται αν δε γίνει ή αν δεν είναι αντάξια των προσδοκιών τους.

Έσοδα από έκθεση σημαίνει, τουλάχιστον για τις διοργανώτριες εταιρίες του εξωτερικού, μεγαλύτερο διαφημιστικό πλάνο για την επόμενη χρονιά ή εύρεση καλύτερου χώρου άρα μεγαλύτερη προσέλευση κοινού αλλά και θέλγητρο, ερέθισμα, για μεγαλύτερη συμμετοχή εταιριών άρα περισσότερα εκθέματα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.771
Πώς ορίζετε εσείς τούς πραγματικούς ενδιαφερομενους?
Αυτοί που ανήκουν στην ομάδα των δυνητικών αγοραστών.
Δυστυχώς, η τρέχουσα οικονομική κατάσταση δεν μπορεί να συντηρήσει εκθέσεις τύπου "δωρεάν event" για να περνάμε την ώρα μας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
περα της κρισης......περα των παλιων πελατων
Το ιντερνετ εφερε πιο κοντα τον καθε πιθανο ενδιαφερομενο με το προιον......ειδικα αυτοι που μενουν far away............
Και καταντησε (σχεδον) το παμε εκθεση να δουμε κανα φιλο που μονο εκει μπορουμε να τον δουμε............
Η εποχη των παχιων αγελαδων (για τους αντιπροσωπους ) περασε
.....πλεον ζουνε (οχι ολοι) στην εποχη .....του χαλαμε απο το κομποδεμα......και οσο παει........

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.276
- εξ άλλου ήδη άρχισαν να στέλνουν δωρεάν επώνυμες προσκλήσεις :) . . . θα είμαι εκεί

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.276
- εξ άλλου ήδη άρχισαν να στέλνουν δωρεάν επώνυμες προσκλήσεις :) . . . θα είμαι εκεί
- άκυρο , μου έχουν στείλει το κλασικό mail που κατεβάζουμε την πρόσκληση , αλλά δεν λειτουργεί . . . εν αναμονή λοιπόν του νέου τεύχους

Reaction score
131
Για εμάς τους ¨"far away" είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε τόσα πολλά μηχανήματα σε δύο μέρες.
Για το εισητήριο είναι πολύ μικρο το ποσό, και δυστυχώς δεν θα κρατήσει μακριά τους "πολύξερους" και 'δικηγόρους"!!!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.276
Alchemy
Acapella
Acoustic Revive
Acoustics Signature
Air Tight
Amazon
Antipodes
Arcadian Audio
Arcam
Arle Forma Audio
Atlas Cables
Audeze
Audio Alchemy
Audio Exklusiv
Audio Note
Audio Physics
Audio Technica
Audio Technologies
Audio Valve
Auralic
Aurender
Avantgarde Acoustic
Bassocontinuo
Bel Canto
Benq
Benz Micro
Blumenhofer
Bonnec
Boulder Amplifiers
Brik
Brodmann
Bryston
Burmester
Cabasse
Cambridge Audio
Canary Audio
Clearaudio
Como Audio
Comtevision
Copland
Cyrus
D'Agostino Master Systems
dCS
dCS
Definitive Audio
Densen
DPS
Dual
Dynavector
Dynavox
Einstein
Ekco
ELAC
Electrocompaniet
Elipson
Elrog
FiiO
Focal-JMLab
Fos Audio
Furutech
Gigawatt
GoldenEar
GreenWay Records
Hana
Harberth
Harman/Kardon
Heil
HIFI MAN
Hisense
Icon Audio
Ideon Audio
ifi Audio
IKEDA
IsoAcoustics
Isotek
J.C. Verdier
Jadis
Jarr
JBL
Joseph Audio
JVC
KEF
Kii Audio
Kiseki
Koetsu
Kondo
Krell Industries
Kuzma
LAB12
Lavardin
Leben
LFD
LG
Linn
Luxman
Lyra
Lyric
M2Tech
Mag-Lev Audio
Magnepan
Marantz
MBL
Meridian
Metrum
Meze Audio
Miyajima
Mulidine
Naim
Neat Acoustics
Nordost
North Star
Okki Nokki
Optoma
Origin Live
Ortofon
Paeactree Audio
Pathos Acoustics
Perpetuum Ebner
Phasemation
Pioneer
Pluto Audio
PMC
Polk Audio
PrimaLuna
Primare
Pro-Ject
Quad
Quadral
Questyle
Recable
Reed
Reference 3A
Remton Audio
Rois Acoustics
Samsung
Shelter Harmony
Sigma Acoustics
SME
Sonneteer
Sony
Sotm
Stax
Sumiko
Symphonic Line
Synergistic Research
System Audio
Talk Electronics
Taoc
TechDAS
Tellurium Q
Torus Power
Triangle
Trichord Research
Tsakiridis Devices
Unison Research
Velodyne
Vienna Acoustics
Vincent
VTL
Wilson Audio
Wirewolrd
ZYX

http://www.hxoseikona.gr/nea/6731-6o-hchos-eikona-show-24-25-noe-2018.html

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Τι ωραια θα ηταν ολες αυτες οι φιρμες να ηταν παρατεταγμενες εν σειρα, στατικες εστω, προς "ματι" , αντι σκορπιες και να μην ξερεις τι και που...

Reaction score
1.469
Μου ήρθε στο email πρόσκληση ήχος εικόνα 2018 και όταν μπαίνω κ κανω download μου βγάζει πρόσκληση για το 2016
:D

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.276
Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.547
Members
38.195
Νεότερο μέλος