- Reaction score
- 90.545
Η γνώμη μου είναι πως ,ωπ με πρόλαβε ο νικαρβανιτ, μαζί γράφαμε.Η γνώμη σου στην ερώτησή μου ποια είναι;
Η γνώμη μου είναι πως ,ωπ με πρόλαβε ο νικαρβανιτ, μαζί γράφαμε.Η γνώμη σου στην ερώτησή μου ποια είναι;
μα καλά....τι δεν καταλαβαίνεις...Εσύ μην δείς νήμα με επαγγελματικούς τελικούς αμέσως να πεταχτείς με τα ίδια γραφικά ποστ,ποιόν ''τσούζει'' δεν χωράει συζήτηση προφανώς!![]()
Αρβανίκ είναι το σωστό γιατρέ μου!Η γνώμη μου είναι πως ,ωπ με πρόλαβε ο νικαρβανιτ, μαζί γράφαμε.
Είναι νέος, μη τον παρεξηγείς..Αρβανίκ είναι το σωστό γιατρέ μου!![]()
Παιδί...Είναι νέος, μη τον παρεξηγείς..![]()
Παραλλαγές σε ένα θέμαΑρβανίκ είναι το σωστό γιατρέ μου!![]()
Όλοι αυτοί οι "Hi-Fi" ψηφιακοί τελικοί με τα πολλά λαμπάκια, τα ανεμιστήρια και τις "χαμηλές τιμές" είναι κατάλληλοι για:
* Πανηγύρια με δημοτικά τραγούδια, φουλ echo και reverb, κάτω από πλατάνια και δίπλα σε κοντοσούβλια και ρετσίνες και με τροφοδοσία από γεννήτριες μπεντζίνας, πάνω σε αγροτικά (βλέπε: Φυλιώ Πυργάκη, "Σαν περπατάς, παραπατάς", live)
* Pubs, bars, clubs, καφενεία, μπιτσόμπαρα και σκυλάδικα ΣΤ' κατηγορίας, γεμάτα κάπνα, σκόνη, φτηνά ουίσκια, κοντοπούτανα, κλαρινογαμπρούς και φουλ παραμόρφωση.
(βλέπε: ΠΑΛΟΜΑ, "Λουιζιτάνια", live)
* Έφηβους (με σπυριά και πεσμένα πανταλόνια) και ξεχασμένους 50άρηδες (με σπυριά και τιράντες) που ακούνε τέρμα κάτι χιτάκια, βλέπε: Φουρέιρα "Καραμέλα" και τίποτα Scorpions και παρόμοια!
* Να χαζεύουν τα πιτσιρίκια με τα λεντάκια τους και να κάνουν μαμ!
ΚΛΠ, ΚΛΠ....
(Πω-πω κάτι αλήθειες που τσούζουν Παρασκευιάτικα!)![]()
![]()
Φικσντ...3) Βάλε στο πικάπιον έναν αντρίκειο δίσκο, σαν κι αφτόν που ακούω τώρα, και όχι εκείνα τα κλαπσομούνικα του Ρογήρου του Νερουλά που ακούω συνήθως.
Μετά τις λεπτομέρειες που μου ζήτησες και σου έδωσα, συνεχίζεις να πιστεύεις πως τα 150 βατ ανά κανάλι θα μου ήταν ανεπαρκή;Η γνώμη μου είναι πως ,ωπ με πρόλαβε ο νικαρβανιτ, μαζί γράφαμε.
Ρε μπαγάσα κλαίω τώρα.
Λοιπόν, άκου να δεις ήντα πρέπει να κάνεις πριν μιλήσεις για τον Κραουνάκη:
1) Δανείσου, νοίκιασε, αγόρασε, κλέψε έναν Κραουνάκη.
2) Χώστον στο ρακ σου και σύνδεσέ τον.
3) Βάλε στο πικάπιον έναν αντρίκειο δίσκο, σαν κι αφτόν που ακούω τώρα, και όχι εκείνα τα φλούφλικα που ακούς.
4) Χώσε γκάζια να νιώσε τη δύναμη του κτήνους και το λάιβ φήλινγκ. Τα εϊτισχιά σου θα πούνε το δεσπότη Παναγιώτη. Σατισφάξιο γκαραντήντ!
Μετά τα ξαναλέμε.
ΥΓ: Πούσαι ΕΑΡ, βάλε στο σπότι την παρακάτω δισκάρα ΤΩΡΑ... ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!
![]()
μα ηντα 'χετε παθει με τονα το μποναμασα επαδα στη χωρα ... ?
Ρε μπαγάσα κλαίω τώρα.
Λοιπόν, άκου να δεις ήντα πρέπει να κάνεις πριν μιλήσεις για τον Κραουνάκη:
1) Δανείσου, νοίκιασε, αγόρασε, κλέψε έναν Κραουνάκη.
2) Χώστον στο ρακ σου και σύνδεσέ τον.
3) Βάλε στο πικάπιον έναν αντρίκειο δίσκο, σαν κι αφτόν που ακούω τώρα, και όχι εκείνα τα φλούφλικα που ακούς.
4) Χώσε γκάζια να νιώσε τη δύναμη του κτήνους και το λάιβ φήλινγκ. Τα εϊτισχιά σου θα πούνε το δεσπότη Παναγιώτη. Σατισφάξιο γκαραντήντ!
Μετά τα ξαναλέμε.
ΥΓ: Πούσαι ΕΑΡ, βάλε στο σπότι την παρακάτω δισκάρα ΤΩΡΑ... ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!
![]()
Νομίζω το έχω παρακολουθήσει σε μια εκπομπή αυτό το στούντιο στην Σαντορίνη
Ρε συ... αυτός είναι ο "αντρίκιος" δίσκος;;;Βάλε στο πικάπιον έναν αντρίκειο δίσκο, σαν κι αφτόν που ακούω τώρα, και όχι εκείνα τα φλούφλικα που ακούς.
Ναι.Μετά τις λεπτομέρειες που μου ζήτησες και σου έδωσα, συνεχίζεις να πιστεύεις πως τα 150 βατ ανά κανάλι θα μου ήταν ανεπαρκή;
Συμπληρώνω: ακούω CD του εμπορίου από τα 3 μέτρα.