A
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ναι μπορείς Γιατί να μην μπορείς; Αν δεις τις τεχνικές προδιαγραφές των δύο συσκευών φαίνεται ότι κάλλιστα μπορείς. Φυσικά τα περί εθνικότητας των συσκευών και ταιριάσματος αυτών είναι παρα-επιστήμη και παρα-φιλολογία. Καμμιά σχέση με την πραγματικότητα!Παιδια σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε και με βοηθησατε οσο ηταν αυτό δυνατό στο θέμα Polk.
Tωρα δωστε μου καμμια πληροφορια για τα Γερμανικά ηχεία Elac και συγκεκριμένα το μοντελο Elac FS 267 αν μπορω να το συνδυασω με τον Roksan K3
Eυχαριστω πολυ προκαταβολικα
Προσοχή να απαντήσετε με ουσία
και οχι με μ@λ@κιες και αερολογίες...
Παλιά, πριν το 1453..To ροκσαν δεν ηταν τραγουδι των πολις ?
Ώρα είναι να πω και εγώ τίποτα για "ταβέρνες κάτω από πλατάνια", "πανηγύρια με ρομά και ρευματοκλοπή", "νοτισμένα βέτεξ ελβετικά" και "Εγγλέζικα ATC που ξεβάφουν"!
Παλιά, πριν το 1453..
Μετά η πόλις εάλω..!
Προσοχή να απαντήσετε με ουσία
και οχι με μ@λ@κιες και αερολογίες...
Όχι τίποτε άλλο,αλλά...δεν δουλεύουν κιόλας.πολλά ναρκωτικά παίζουν εδώ στο avsite
Αυτοί είναι Σκόρπιονς,αλλά εσύ είσαι...Σκόρπιος.δεν με καταλαβατε
αγγλοι δεν ειναι οι πολις ?
ροκ δεν παιζουν ?
το ιδιο και οι γερμανοι σκορπιονς.........
τι δεν καταλαβαινετε...
δεν ματσαρουν σε συναυλια οι δυο τους.....
κοιμαστε με τα τσαρουχια και την αγκλιτσα αγκαλια
μα τι λετε ... τι λετε ... ?Όχι τίποτε άλλο,αλλά...δεν δουλεύουν κιόλας.
Αυτοί είναι Σκόρπιονς,αλλά εσύ είσαι...Σκόρπιος.![]()
Έχει φτάσει ήδη στο season 2 του Faulty Towers...ο νταλιμπαν δε θωρω να απαντα ... θα 'ν' ετοιμαζει κιαμμια βομβα μεγατονων ,,,
παναγγγια μου !!!Έχει φτάσει ήδη στο season 2 του Faulty Towers...![]()
[DOUBLEPOST=1540571555][/DOUBLEPOST]Έχει φτάσει ήδη στο season 2 του Faulty Towers...![]()
παναγγγια μου !!!
ηντα νε τονα !
να παρω τηλεφωνο στα ζωνιανννα ?
που να παρω ?
Το νετφλικς έχει το οριτζινάλε...εμείς μιλάμε για το ρημέικ...Το ΄χει το νετφλίκς αφού.
[DOUBLEPOST=1540571555][/DOUBLEPOST]