Θα αγοράζατε τα ίδια μηχανήματα; Ας, πούμε τα ίδια ηχεία;

Ας υποθέσουμε ότι γίνεται ανεπανόρθωτη ζημιά στα ηχεία μας ή μπαίνουν κλέφτες και μας τα σηκώνουν!

• Total voters
    80
  • Poll closed .
Reaction score
15.543
0.jpeg

Τα τελευταία 20+ χρόνια, 1 φορά άλλαξα ηχεία, και πήρα ...τα ίδια στο καινούργιο τους (μαγκνεπαν).

Αν είχα ενεργά μόνιτορ στημένα, δε θα τα άλλαζα με τίποτα, ποτέ.

Τώρα, ψάχνω ευκαιρία... ;)

τι ενεργα και π@π@ριες λετε ωρε !!!!!
....ουτε κλανια δεν μπορουν να αποδωσουν αυτα :roflmao:

ψηφισα το 1
....αν αλλαξεις για να πεις οτι αλλαξες πας στο απολυτο αλλα susano lx90
ομως με JTR :p :D

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.693
Θα απαντούσα με ένα ρητορικό ερώτημα: «Αν μπορούσατε να χωρίσετε τη γυναίκα σας, θα ξαναπαντρευόσασταν την ίδια?»!!!!
- όχι , είναι ενεργή και με έχει κουράσει , θα πήγαινα σε παθητική με μεγάλη ευαισθησία ( λόγω ηλικίας) δηλαδή κόρνα δηλαδή horn

Reaction score
574
Τι ενεργά με τίποτα, να χαθεί το παιχνίδι με τους ενίσχυτες και τα πάντρεματα,άμα είναι περνούμε και έναν κουμπάρα από κωτσοβολο που τα έχει όλα μέσα cd ράδιο κτλ και τέλος. Μαύτα τα ενεργά.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Να μας πει ο @TERMATOGAZI τι θα έπαιρνε, δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει στο μυαλό του.
Αν ειχα το budget αυτα:
http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/m2/m2-master-reference-monitor#.W9QXzvm_wwA
Με βασανιζουν το μυαλο τον τελευταιο καιρο αυτα:
http://www.jblpro.com/www/products/cinema-market/screenarray-systems-2-way/4722_4722n#.W9QYNfm_wwA
[DOUBLEPOST=1540627096][/DOUBLEPOST]Τα sub θα μας τα σηκωναν και αυτα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ε......οχι....παντα παω ενα βημα παραπερα....
κανα ενεργο η παθητικο 3δρομο....ιλεκτροβοις.......
αν ειχα πολλα λεφτα ενεργα μεγαλα jenelec ή adam.......
ιδανικα και τα 2........αν ειχα και αλλα λεφτα και τριτο χωρο wisdom.......
Ολα για σινεματζιδκες καταστασεις,.....
για ηχο εχω ηδη στημενο συστηματακι.....το οποιο παιζει μουσικουλα για να ευφραινεται η πσυχη μου.....οχι το αχορταγο ματι ή μυαλο....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.478

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.714
3 αγνά βαττάκια αρκούν με τα υπερευαίσθητα* Κλιψ.

*Σαν τις ρώγες μου. Νιάρ.
Total...Eklipsch of the Heart με άλλα λόγια...:p
Εννοείται ρε φίλε! Ξέρεις πολλές συζύγους που να είπαν στους συζύγους τους " Τώρα, με την ανακαίνιση, βεβαίως και θα φτιάξουμε dedicated χώρο για να ακούς μουσική"! Εγώ ξέρω μία - τη δική μου! Και δεν την αλλάζω με καμία! Σιγά μην χώριζα τέτοια σύζυγο-θησαυρό!
Δεν επιδιώκω να σε απογοητεύσω...yeezy (κατά...Kanye),αλλά απώτερος σκοπός ήταν μάλλον να μη σ'έχει στα πόδια της και στο ΄΄δικό της΄΄ χώρο ευθύνης.:whistling:

Ας μην αισθάνονται κατοχυρωμένοι οι κάτοχοι ευκίνητων ενεργών ηχείων...Κάτι τέτοια ΄΄σηκώνονται΄΄ εν ριπή οφθαλμού,ακόμα και αν ο διαρρήκτης δεν έχει ιδέα περί...ενεργών.

Μια ασφάλεια κλοπής για να χρηματοδοτήσει το όποιο νέο απόκτημα δεν θα έβλαπτε πάντως....Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού,στις δοθείσες. ΄΄ευκαιρίες΄΄ δεν κάνει να γυρνάμε την πλάτη.;)

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.788
Μη τα λες αυτά εδώ μέσα έτσι απλα:D:D:p Εμείς ούτε σεμεδακι δε κουνάμε.
:D:D Μπορεί να ατύχησα σε αλλά πράγματα, σε αυτό ευτύχησα 1000%!

Συγνώμη φιλε, αλλά αυτό ούτε σε ταινίες απιστημονικής φαντασίας δεν γίνεται!
Συνεπώς: ή έχεις βρει την μία στο εκατομμύριο, την οποία πρέπει να γράψει η ιστορία, ή.....είναι κι αυτή μέλος του site και ξέρεις ότι διαβάζει τι γράφεις!!!
Δεν είναι μέλος στο forum, αλλά θα της φτιάξω λογαριασμό με nickname "One-In-A-Million" για να ξεκινήσει να γράφει!

Δεν επιδιώκω να σε απογοητεύσω,αλλά απώτερος σκοπός ήταν μάλλον να μη σ'έχει στα πόδια της και στο ΄΄δικό της΄΄ χώρο ευθύνης.:whistling:
Αν είναι όντως αυτό το ζητούμενο, καμία απογοήτευση!

Μια ασφάλεια κλοπής για να χρηματοδοτήσει το όποιο νέο απόκτημα δεν θα έβλαπτε πάντως....
Εκ των ων ουκ άνευ, αγαπητέ!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.693
- δεν στήνουμε μια " Υπεξαιρεσεις Ε.Π.Ε." , να δούμε και in vivo το poll

Reaction score
14.360
Αν και θεωρώ ότι είναι κομμάτι δύσκολο να τα βγάλουν / κουβαλήσουν εύκολα εκτός σπιτιού λόγω όγκου και βάρους, όμως εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, από την στιγμή που τα ηχεία των ονείρων μου (B & W 801 Nautilus) Αχ Αχ Αχ!!!:(

bandw_801_d_loudspeaker_system.jpg

είναι λόγω τιμής άπιαστα και απαγορευμένα ώς προς την απόκτησή τους..

Αναγκαστικά θα πήγαινα σε αυτά;)
Τα Cewrin Vega XLS 215..
cerwin-vega-xls215-01.jpg

Για τα οποία δεν σας κρύβω ψήνομαι να τα αποκτήσω προσθέτοντας τα στα ήδη υπάρχοντα VE-15 που έχω..
Κάτι ψηλά προβληματάκια με την γυναίκα μου θα ξεπεραστούν θεωρώ..!:whistling:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.316
Θα απαντούσα με ένα ρητορικό ερώτημα: «Αν μπορούσατε να χωρίσετε τη γυναίκα σας, θα ξαναπαντρευόσασταν την ίδια?»!!!!
Και βέβαια. Για πολλούς λόγους. Ένας είναι η σύμφωνη γνώμη της να φτιάξουμε dedicated home cinema room.

Η εταιρία των ηχείων μου δεν υπάρχει πλέον, την πάτησε το τρένο. Θα μου λήψη αυτή η τεράστια εικόνα που είχα μπροστά μου είτε σε μουσική είτε σε ταινίες, αλλά ΟΚ, πάμε παρακάτω.
Αν έμπαιναν λοιπόν κλέφτες και μας έκαναν άρχοντες, με τα λεφτά της ασφάλειας θα έπαιρνα ένα Full Active Home Theater Setup, Adam, Genelec ή Focal και θα ήμουν άρχοντας.
Ασε που θα έφτιαχνα το χώρο από την αρχή.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.714
...
Κάτι ψιλά προβληματάκια με την γυναίκα μου θα ξεπεραστούν θεωρώ..!:whistling:
"...Εσύ στο χώμα / κι εγώ στη φυλακή..." που λέει το γνωστό άσμα...:p
(Ποιος θα είναι ποιος δεν μπορούμε μόνο να είμαστε σίγουροι...)
Εδω ο αλλος εχει «Full active home cinema setup» με Focal και θελει να τα αλλαξει με Κλιψ (κλαψ) παθητικα λεει!
Ρε ειστε ολοι παλαβοι!
:headbang:
O φίλτατος Zizik με τόσο εκτεταμένη ενεργή συμμετοχή από άλλα μέλη έχει οδηγήσει το status του συστήματός του πέρα από το full active,σε full...interactive.;)

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.015
Εδω ο αλλος εχει «Full active home cinema setup» με Focal και θελει να τα αλλαξει με Κλιψ (κλαψ) παθητικα λεει!
Ρε ειστε ολοι παλαβοι!
:headbang:
Καλέ μην πάθεις τίποτα, πλάκα έκανα για τα Κλιψ. :p
Θα έπαιρνα μεγαλύτερα ενεργά.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.064
Καλέ μην πάθεις τίποτα, πλάκα έκανα για τα Κλιψ. :p
Θα έπαιρνα μεγαλύτερα ενεργά.
Τωρα, παει...
Το εβγαλα το καρουμπαλο.
Καλα, δεν μπορουσατε να βαλετε κατι ποιο μαλακό να χτυπαμε το κεφαλι μας? Ηταν αναγκη να ειναι τοιχος απο τουβλα?

Τι μεγαλυτερα καλε? Πως θα μπαινεις μεσα στον καναπε μετα?
:roflmao:

Reaction score
14.360
"...Εσύ στο χώμα / κι εγώ στη φυλακή..." που λέει το γνωστό άσμα...:p
(Ποιος θα είναι ποιος δεν μπορούμε μόνο να είμαστε σίγουροι...)

O φίλτατος Zizik με τόσο εκτεταμένη ενεργή συμμετοχή από άλλα μέλη έχει οδηγήσει το status του συστήματός του πέρα από το full active,σε full...interactive.;)
Α.. καλά δεν το συζητώ..
Θα γίνει της αλέσια όπως έλεγε κ ο μαθουσαλίξ στον αστερίξ!!:D:roflmao::D

Reaction score
1.213
θα επαιρνα ενα μικρο λαμπατο με τα εξης αυστηρα ηχοτεχνοκρατικα κριτηρια : :D
Ξυλινο σασι, με χαλκινες η εστω αλουμινενιες λεπτομερειες και λαμπιτσες να φεγγουν .Μεγαλωσα ,εχω κουραστει απο τον καθημερινο αγωνα της βιοπαλης , θελω να πηγαινω σπιτι και να χουχουλιαζω με το ηχητικο ρομαντικο φωτιστικο μου.Να διαβαζω και ενα βιβλιο υπο το φως των λαμπτηρων :D

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.290
Members
38.293