Αγορά τηλεόρασης 43'..!!!!!

Reaction score
1
Γειά σας η παλιά που έχω έσπασε η οθόνη της και μου είπαν ότι δεν συμφέρει η επισκευή της και υπάρχει ανάγκη για αγορά νέας τηλεόρασης. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 400 euro.Ποια μάρκα καταρχήν μου προτείνετε Samsung, LG ή την νέα Hisense..;;; Από ότι έχω διαβάσει στο διαδίκτυο το 4κ δεν είναι εμφανές σε αυτές τις ίντσες άρα να πάρω FHD η 4Κ..;; Η χρήση της θα είναι για bluray, dvd, τα κανάλια της Digea καλό θα ήταν να είναι και smart. Το ποιο σημαντικό όμως για μένα είναι να αντέξει στο χρόνο δηλαδή να μην χρειαστεί να αλλάξω τηλεόραση σε 2 με 3 χρόνια. Περιμένω τις απόψεις σας..!!!!!

BLUES

TV
Reaction score
974
Καλημερα
Στην κατηγορια τιμης που διαθετεις προτεινω
1.https:www.skroutz.gr/s/1469653/LG-43UK6750.html
4k -ips-smart-hdr-led-2018
Αν ο χωρος επιτρεπει μεγαλυτερο μεγεθος τις πιο κατω
1.https://www.skroutz.gr/s/14696412/LG-49UK6400.html
4k -hdr-ips-smart-led-2018
2.https://www.skroutz.gr/s/16185869/Philips-50PUS6503.html
4k -hdr-va-smart-led-2018
Προσπαθησε να τις δεις ζωντανα,και παιξε απο στικακι δικα σου αρχεια,αν ειναι ευκολο
Τα προιοντα της Σαμσουνγκ σε αυτη την κατηγορια τιμης που εισαι δεν ειναι πιο ανταγωνιστικα,η δε σονυ ειναι πολυ πιο ακριβη,για δε την Χισενς δεν εχω αποψη
Καλυτερη εικονα θα παρεις απο va panel
Ευχαριστω

Reaction score
5.609
Σε αυτή την κατηγορία τιμής πρώτα από όλα θα πάρεις επέκταση εγγυησης. Τα led στα 2 με 3 χρόνια μπορεί και να καουν. Δεν είναι κάτι πολύ ακριβό σαν βλάβη, αλλά αν μπορείς να το γλυτωσεις γιατί όχι. Δες και τις JVC οι οποίες κατασκευάζονται στην vestel και κάποιες έχουν va panel(και αυτή που έχω va έχει), και έχουν αρκετά καλή εικόνα. Αυτές που θα βρεις τώρα σε γνωστό πολυκατάστημα είναι και smart ,και με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις αγοράζεις και 50".

Reaction score
1
Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Δυστυχώς μένω στην περιφέρεια και εδώ δεν έχουμε τέτοια καταστήματα, αν είναι μέσω του ίντερνετ θα την παραγγείλω και μάλλον θα περιμένω την Black Friday. Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας, ψάχνοντας βρήκα και αυτά τα μοντέλα την LG 43UJ670V TV 43, την LG 43UJ6517 TV 43 και την Samsung LED TV UE43NU7122 43 τι γνώμη έχετε γι αυτά .;; Βλέπω ότι από αυτά που γράφετε όσο ποιο μεγάλη τόσο το καλύτερο. Η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των 43 και 49-50 ιντσών πόσο είναι γιατί θα την βάλω σε υπνοδωμάτιο και το σκέφτομαι να ανέβω παραπάνω. Πάντως θέμα απόστασης δεν υπάρχει καθώς είναι πάνω από τα 3 μέτρα η απόσταση..!!!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των 43 και 49-50 ιντσών πόσο είναι γιατί θα την βάλω σε υπνοδωμάτιο και το σκέφτομαι να ανέβω παραπάνω. Πάντως θέμα απόστασης δεν υπάρχει καθώς είναι πάνω από τα 3 μέτρα η απόσταση..!!!!
Πάρε τη μεγαλύτερη δυνατή.

gid

Reaction score
9.468
Δε θα υπάρχει θέμα όμως, αν βλέπει π.χ. Digea σε 4Κ, με artifacts/pixelation?

gid

Reaction score
9.468
Ρώτησα γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για τιβί 43άρα περίπου, FHD, με απόσταση 3.5μ, αλλά κατεβάζω αρκετό υλικό χαμηλής ανάλυσης στυλ 400χ700, οπότε δεν ξέρω τι φίδια θα δω στην οθόνη... Δεν έχω μπεί ακόμη στη διαδικασία να βάλω κάτι τέτοιο στο στικ και να πάρω βόλτα τα μαγαζιά...

Reaction score
11.204
Μια χαρά θα βλέπεις. Προχτες είδα ταινία από vhs rip στις 100++ inches από απόσταση 3 μέτρων και ήταν θεάσιμη.

Reaction score
1
Γεια σας τελικά αξίζει να κοιτάξω από 50' ίντσες και πάνω. Ψάχνοντας στις 50' βρήκα τη SAMSUNG UE50NU7402UXXH και την LG 50UK6750PLD πια είναι η γνώμη σας..;;; Για τις 55' ίντσες περιμένω τις προτάσεις σας κοντά στα 500 με 600 ευρώ. Αξίζει να κοιτάξω και τα μοντέλα του 2017..;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.855
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29