Ήχος εικόνα show Athens 2018

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.849
Και εγώ.... Όταν τελείωσα την ΑΒΣΠ το Τμήμα Οικονομικό, γύρω στο 1980-1981 αν θυμάμαι καλά, γράφτηκα στο β έτος του Τμήματος Διοίκησης, πέρασα τα μαθήματα του β & γ έτους και τα παράτησα στο 4ο. Έκτοτε (λογικά) είμαι φοιτητής.. ακόμη και σήμερα 62 ετών και κάτι ψηλά...

Reaction score
6.191
Και εγώ.... Όταν τελείωσα την ΑΒΣΠ το Τμήμα Οικονομικό, γύρω στο 1980-1981 αν θυμάμαι καλά, γράφτηκα στο β έτος του Τμήματος Διοίκησης, πέρασα τα μαθήματα του β & γ έτους και τα παράτησα στο 4ο. Έκτοτε (λογικά) είμαι φοιτητής.. ακόμη και σήμερα 62 ετών και κάτι ψηλά...
Καλά εντάξει και εγώ δεν είπα ότι είμαι 20 χρονων και ότι πρόκειται για το πρώτο πτυχιο ;).

P

PMC

Guest
Βλέπουμε ότι οι εκθέτες είναι αρκετοί.
Γιατί δεν γίνεται τρεις μέρες η και τέσσερις η έκθεση ?
Σε δυο μέρες θα γίνει χαμός .και μάλιστα Σαββατοκύριακο θα πάνε και πολύ άσχετοι.
Πιστεύω πως καθημερινή θα πήγαιναν αυτοι που ενδιαφέρονται πραγματικά.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.805
Γιατί 4 μέρες είναι διπλάσια η αμοιβή των δωματίων;

• Like
Reactions: PMC

P

PMC

Guest
Γιατί 4 μέρες είναι διπλάσια η αμοιβή των δωματίων;

Αν προβληματίζονται οι αντιπροσωποι του hi end για 300€? παραπάνω τότε πάω πάσο.
Αλλά αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν πουλάνε τίποτα από όλα αυτά τα εξωτικά προϊόντα που προφανώς και κουράζονται να κουβαλήσουν από και προς το ξενοδοχείο μέσα σε δυο μέρες.

Reaction score
139
Να κάνω μία ερώτηση που ίσως ακουστεί αφελής.
Ποιος είναι ο οδηγός σωστής συμπεριφοράς ενός επισκέπτη μίας έκθεσης εικόνας-ήχου και ποιος ενός εκθέτη? ή αλλιώς, τι δικαιώματα και τι υποχρεώσεις έχει ένας επισκέπτης και αντίστοιχα ένας εκθέτης κατά την ακρόαση ή την θέαση ενός συστήματος?

Reaction score
4.673
τι δικαιώματα και τι υποχρεώσεις έχει ένας επισκέπτης και αντίστοιχα ένας εκθέτης κατά την ακρόαση ή την θέαση ενός συστήματος?
Χρειαζεται κατι παραπανω απο ευγενεια και κοινη λογικη;

Reaction score
139
Αυτό εννοείται αν και πολλές φορές αναζητείται! :)
Ένα τυχαίο παράδειγμα.. σε μία έκθεση ένας δυνητικός πελάτης μπορεί να φέρει μαζί του υλικό και να ζητήσει να το ακούσει σε ένα πανάκριβο σύστημα και ο εκθέτης θα πρέπει να το δεχθεί ή να το αρνηθεί χωρίς να χαρακτηριστεί αντι-επαγγελματίας?
Η ερώτησή μου είναι γενική διότι έχω την εντύπωση ότι τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, απλώς περνάμε ένα ευχάριστο απόγευμα σε καλοστημένα μυσταγωγικά δωμάτια χωρίς πραγματικά να "εκμεταλλευόμαστε" (με την καλή έννοια) την ευκαιρία της έκθεσης.

Reaction score
3.089
Θα μπορούσες και υπουργός να γίνεις.Εδώ έγιναν του δημοτικού

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Η έκθεση είναι 2 μέρες, γιατί σχεδόν κανείς δεν θέλει να έχει κλειστό μαγαζί Πέμπτη & Παρασκευή.

P

PMC

Guest
Η έκθεση είναι 2 μέρες, γιατί σχεδόν κανείς δεν θέλει να έχει κλειστό μαγαζί Πέμπτη & Παρασκευή.

Καλημέρα Αλέξη και Ευχαριστω για την απάντηση αλλα... θα περάσουν πιο πολλοί απο εκει;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.805
Αν προβληματίζονται οι αντιπροσωποι του hi end για 300€? παραπάνω τότε πάω πάσο.
Δηλαδή 150€ την ημέρα!

Ε δε νομίζω να είναι τόσο φθηνό το δωμάτιο.

A

AKARL

Guest
Ένα τυχαίο παράδειγμα.. σε μία έκθεση ένας δυνητικός πελάτης μπορεί να φέρει μαζί του υλικό και να ζητήσει να το ακούσει σε ένα πανάκριβο σύστημα και ο εκθέτης θα πρέπει να το δεχθεί ή να το αρνηθεί χωρίς να χαρακτηριστεί αντι-επαγγελματίας?
Υποθέτω ότι εξαρτάται από την περίπτωση:

1) Αν εμφανιστεί κανένας υψιτελής ακροαματικόφιλος με χρυσό ΨΔ ή κάνα δίσκο 350 γρ. ή κάνα στικάκι με επίστρωση ροδίου τση Νταϊάνας τότε ο εκθέτης θα πρέπει να το δεχθεί... :newrussian: :king: :newrussian:

2) Αν σκάσει μύτη κάνας Στάθης, Γιωργησόδας, Γουίζζυς κουλουπού κραδαίνοντας σόφτγουερ από τα έγκατα του σάπχιου ο εκθέτης ΔΕΝ θα πρέπει να το δεχθεί (διότι, εκτός των άλλων και κατά πάσα πιθανότητα, θα κσεφτυλιστεί το πανάκριβο το ηχοσύστημα και τα πάντα όλα)... :devilish: :devilish: :devilish:

3) Αν σκάσει μύτη κάνας Αφτχιάς με τίποτα Μόμπυδες από σποτιφύ του κινητού του και επιμένει να τα ακούσει μέσω μπλεδοντγιού από τo θεϊκό ηχοσύστημα ΣΕΤ-Κόρνα-Βιgνύλιο ο εκθέτης θα πρέπει ... να τόνε πάρει στο κυνήγι με το χοντρότερο καβλώδιο ρέβματος που έχει ώστε να δει, επιτέλους, ο Αφτχιάς που έχει η αχλάδα την ουρά... :rofl: :roflmao::roflmao::roflmao:

P

PMC

Guest
Δηλαδή 150€ την ημέρα!

Ε δε νομίζω να είναι τόσο φθηνό το δωμάτιο.

Σίγουρα εσυ ξέρεις καλύτερα αλλά αν μέσα Νοεμβρίου και για τόσο μεγάλο αριθμό δωματίων δίνεται περισσότερα από 150€/μέρα τότε μάλλον δεν είναι καλή η συμφωνία ( και δεν είναι και δίκη μου δουλειά)
Είναι κρίμα όμως για αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά να δουν τι προσφέρει η τεχνολογια πριν αποφασίσουν να αγοράσουν το ότι θα πρέπει να στριμώχνονται και από τον χώρο και από τον χρόνο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
Υποθέτω ότι εξαρτάται από την περίπτωση:

[…]
2) Αν σκάσει μύτη κάνας Στάθης, Γιωργησόδας, Γουίζζυς κουλουπού κραδαίνοντας σόφτγουερ από τα έγκατα του σάπχιου ο εκθέτης ΔΕΝ θα πρέπει να το δεχθεί (διότι, εκτός των άλλων και κατά πάσα πιθανότητα, θα κσεφτυλιστεί το πανάκριβο το ηχοσύστημα και τα πάντα όλα)... :devilish: :devilish: :devilish:
[…]
Αφενός ξεχνάς τους @cosmarpan και @PAULT - και για αυτό θα υποχρεωθείς να αναρτήσεις σχετικό με το επίμαχο thread μουσικό κομμάτι (να είσαι προσεκτικός στην επιλογή, διότι το Κτήνος παραμονεύει...) κι αφετέρου νομίζω ότι εμάς τους πτωχούς πλην τίμιους κάφρους του σάπιου thread μας έχετε παρεξηγήσει...! Είμαστε καλά παιδιά κι όταν πηγαίνουμε σε εκθέσεις συμπεριφερόμαστε κόσμια. ...not...

melina

Cargo 200
Reaction score
42.882
Έχει πλακα που όλοι ξέρετε καλύτερα από τους επαγγελματίες.
Εξαιρετική ιδεα μια έκθεση που απευθύνεται σε ένα περιορισμένο κοινό στην Αθήνα (για πολλούς λόγους) να είναι ανοικτή και καθημερινές εργάσιμες μέρες.
Λογικά θα αφήσει ο άλλος τη δουλειά του, θα πάρει άδεια, θα γράψει αναρρωτική για να πάει να δει και να ‘ακουσει’...σιγά μην αγοράσει κιόλας :D
Προτείνω για την επόμενη φορά να στείλετε ένα μειλ με μέρα και ώρα που βολεύει τον καθένα. Α, και μέχρι πόσα λεφτά αν σας δώσουν θα είστε διατεθειμένοι να το σκεφτείτε για να πάτε.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof