lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Συμφωνω - απλα σε αλλο ...αντικειμενο "εργασιας"Καμία σχέση.
Συμφωνω - απλα σε αλλο ...αντικειμενο "εργασιας"Καμία σχέση.
Μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον τομέα της εικόνας σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση του HXOS EIKONA
Η LEC με τους προβολείς της JVC 8K Shift στην Έκθεση !
''Στα χέρια μου έχω εδώ και μερικές μέρες την ναυαρχίδα της σειράς, τον DLA-NX9. O προβολέας ήρθε ειδικά από την Ιαπωνία για την παρουσίαση του στην έκθεση ήχος & εικόνα show 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park hotel στις 24-25 Νοεμβρίου με την συμμετοχή της εδώ επίσημης JVC αντιπροσωπείας LEC HELLAS (www.projectorcenter.gr). Αυτά για όσους θελήσουν να τον δουν και από κοντά...''Ναι καλά .
Δεν υπάρχει περίπτωση ειδικά για τον n9
Δηλαδή, τι θα έπρεπε να κάνουν; Και γιατί να ντρέπονται να τον παρουσιάσουν στην έκθεση;Ενδιαφέρουσα η κίνηση της αντιπροσωπείας να φέρει τον προβολέα στη μικρή μας αγορά και μπράβο τους που το κατάφεραν.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ όμως να κάνουν τέτοιες επιλογές παρουσίασης του προϊόντος τους
Καταλαβαίνω τη λες, αλλά αυτή ήταν η απάντηση σε σχετική ερώτηση στο παρελθόν.Καλημέρα Αλέξη και Ευχαριστω για την απάντηση αλλα... θα περάσουν πιο πολλοί απο εκει;
Μια χαρά σχόλιο, εκφράζει άποψη και μ αρέσει .Τέλος πάντων ας σταματήσετε να σχολιάζεται (όσοι σχολιάζεται, γνωστικοί και μη) αρνητικά όλους όσους πάνε στις εκθέσεις και είναι "χαβαλέδες" και μ' αυτό τον όρο αναφέρομαι σε όλους όσους δεν αγοράζουν, σ΄ αυτούς που λέτε "νεκροθάφτες" κλπ κλπ... Άμα δεν τους θέλετε μη πάτε εσείς στην έκθεση, ή κάντε prive εκθέσεις... δεν έχετε όμως το δικαίωμα να βάζετε "πόρτα" σ' ένα open (sales) event .
Δυστυχώς στην Ελλάδα οι "επαγγελματίες" πωλητές, θέλουν να πουλάνε χωρίς καν να ανοίξουν το στοματάκι τους... Τον όρο δυνητικός πελάτης τον έχουν ξεχάσει... την ευγένεια, την εξυπηρέτηση, την φιλοξενία την έχουν ξεχάσει.... Καλό θα ήταν όποιος μπαίνει μέσα στο δωμάτιο να αγοράζει κιόλας, στο χέρι σας είναι, είτε τώρα, είτε μετά... ή και πολύ μετά! και για να σας δώσω το ερέθισμα, ο πατέρας μου, ποτέ δεν θα έρθει σε μια τέτοια έκθεση, ο γιος μου ωστόσο (που όταν μας βλέπεται να περιφερόμαστε στους διαδρόμους, με τα δεκάδες προσπέκτους και "άδεια" τα χέρια, είμαι σίγουρος πως σχολιάζεται με τα ανάλογα σχόλια που κάνετε κι εδώ) που τον έχω μαζί στις τελευταίες εκθέσεις , σε λίγα χρόνια θα γίνει πελάτης σας!
Αγαπητοί φίλοι, θα πρέπει να μάθετε να "τοποθετήστε" με θετικό παλμό,στις νέες πραγματικές προκλήσεις που καλείστε ν' αντιμετωπίσετε, τους «τύπους» και τις επιδιώξεις των αγοραστών, επισκεπτών... κλπ
Αυτά, και με το συμπάθιο!
Μια χαρά σχόλιο, εκφράζει άποψη και μ αρέσει .
Όμως δεν συμφωνώ.
Δυνητικός πελάτης δεν είναι αυτός που αγόρασε ένα σύστημα ήχου-εικόνας πριν 10 χρόνια και νομίζει πως τα ξέρει όλα.
Αυτός ο τύπος θέλει να μπαινοβγαίνει στα δωμάτια και να θάβει τα πάντα μετά .
Σαν εκθέτης εγώ θέλω νέο κόσμο , που θα εκτιμά τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο audio.
Ακριβώς για αυτό μιλησα παραπάνω... και αναφέρθηκα στην ευγένεια, την εξυπηρέτηση και την φιλοξενία !Δυνητικοί πελάτες είναι ολοι με τον ενα η άλλο τροπο.
Οι εκθέσεις έχουν μια επιδραση περίεργη όταν γίνονται σωστα.
Υπαρχουν όμως επισκέπτες με θέματα.
Απο αργοσχολους μεχρι ανικανοποιητους λεπτολογους με σύνδρομο Στοκχόλμης...
Οπως εκθέτες που εκθετουν άγνοια και σνομπισμο.
Θέλω να πιστεύω οτι αυτες είναι μειοψηφιες.
Αγαπητέ, βλέπουμε συμπεριφορές κι εδω μέσα απο τα προεόρτια.. δε χρειάζεται να ζητάτε κάτι πιο συγκεκριμένο... εσείς δηλωνετε άγνοια του θέματος, δηλαδη;Ποιος εκθετης τελευταία έβγαλε σνομπισμο αγενεια η οτιδήποτε τέτοιο άρνητικο
Πιο συγκεκριμένα?
Η κουβεντα να γίνεται?
Άμα η βλακεία που έχει αποφασίσει να πουλήσει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος κάνει μόνο για πιλαφια μόνο πιλαφια θα ακούσεις ότι και να ζητήσεις...Ποιος εκθετης τελευταία έβγαλε σνομπισμο αγενεια η οτιδήποτε τέτοιο άρνητικο
Πιο συγκεκριμένα?
Η κουβεντα να γίνεται?
Δεν εχω βιωσει κακή συμπεριφορά εκθετη εγω κ ρωταω ποιον εννοείταιΑγαπητέ, βλέπουμε συμπεριφορές κι εδω μέσα απο τα προεόρτια.. δε χρειάζεται να ζητάτε κάτι πιο συγκεκριμένο... εσείς δηλωνετε άγνοια του θέματος, δηλαδη;
Άμα η βλακεία που έχει αποφασίσει να πουλήσει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος κάνει μόνο για πιλαφια μόνο πιλαφια θα ακούσεις ότι και να ζητήσεις...
Άμα αυτό δεν είναι αγένεια τι ειναι.
Μη το παίρνετε τις μετρητοις, οι λέξεις είναι σαν τα φαντάσματα , εμφανίζονται εκεί που θέλουν, καταλαβαίνετε όμως τι θέλω να πω ή έστω τι υπονοώ, υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα αρκετές άσχημες στοιγμές ... δεν όλοι ίδιοι, όπως δεν έιναι όλοι χαβαλέβες κλπ, απο την άλλη όλους τους χωρά ο ντουνιάς , δεν καταλαβαίνω γιατι δυσανασχετουν μερικοί, όμως ...Πανε κανονιζουν ολο τσιμπουσια κ μετα τους βγαίνει το κακό όνομα
Anyway
το υπεροπτης λόγω μεγαλου πούρου κτλ με κρατάει εξαιρετικά επιφυλακτικο
Αλλα οκ