S
sk4t4
Guest
Παντως,εγω εχω να το λεω οτι ο μακαριτης ο Κωστας Αντωνοπουλος ειχε βαλει αμεσως τη διασκευη του Paint it black απο τους Feelies,σε Ιαπωνικη εκδοση,που του ειχα δωσει.Εν ριπη οφθαλμου,γεμισε το δωματιο απο κοσμο και μερικοι ρωτουσαν ποιοι επαιζαν γιατι δεν ειχαν ξανακουσει την εκτελεση.Το συγκεκριμενο συστημα επαιζε απαραδεκτα αλλα αρεσε σε πολλους.Οσο για το ανωτερω μελος,γνωμη μου ειναι να δοκιμασει την τυχη του σε συστημα βινυλιο-τρανζιστορ-ηλεκτρομαγνητοστατικα.Αν γλυτωσει ττο κυνηγι,σιγουρα θ' ακουσει καλυτερα απ' ο,τι με το προηγουμενο.Υποθέτω ότι εξαρτάται από την περίπτωση:
1) Αν εμφανιστεί κανένας υψιτελής ακροαματικόφιλος με χρυσό ΨΔ ή κάνα δίσκο 350 γρ. ή κάνα στικάκι με επίστρωση ροδίου τση Νταϊάνας τότε ο εκθέτης θα πρέπει να το δεχθεί...
2) Αν σκάσει μύτη κάνας Στάθης, Γιωργησόδας, Γουίζζυς κουλουπού κραδαίνοντας σόφτγουερ από τα έγκατα του σάπχιου ο εκθέτης ΔΕΝ θα πρέπει να το δεχθεί (διότι, εκτός των άλλων και κατά πάσα πιθανότητα, θα κσεφτυλιστεί το πανάκριβο το ηχοσύστημα και τα πάντα όλα)...
3) Αν σκάσει μύτη κάνας Αφτχιάς με τίποτα Μόμπυδες από σποτιφύ του κινητού του και επιμένει να τα ακούσει μέσω μπλεδοντγιού από τo θεϊκό ηχοσύστημα ΣΕΤ-Κόρνα-Βιgνύλιο ο εκθέτης θα πρέπει ... να τόνε πάρει στο κυνήγι με το χοντρότερο καβλώδιο ρέβματος που έχει ώστε να δει, επιτέλους, ο Αφτχιάς που έχει η αχλάδα την ουρά...