Ήχος εικόνα show Athens 2018

S

sk4t4

Guest
Υποθέτω ότι εξαρτάται από την περίπτωση:

1) Αν εμφανιστεί κανένας υψιτελής ακροαματικόφιλος με χρυσό ΨΔ ή κάνα δίσκο 350 γρ. ή κάνα στικάκι με επίστρωση ροδίου τση Νταϊάνας τότε ο εκθέτης θα πρέπει να το δεχθεί... :newrussian: :king: :newrussian:

2) Αν σκάσει μύτη κάνας Στάθης, Γιωργησόδας, Γουίζζυς κουλουπού κραδαίνοντας σόφτγουερ από τα έγκατα του σάπχιου ο εκθέτης ΔΕΝ θα πρέπει να το δεχθεί (διότι, εκτός των άλλων και κατά πάσα πιθανότητα, θα κσεφτυλιστεί το πανάκριβο το ηχοσύστημα και τα πάντα όλα)... :devilish: :devilish: :devilish:

3) Αν σκάσει μύτη κάνας Αφτχιάς με τίποτα Μόμπυδες από σποτιφύ του κινητού του και επιμένει να τα ακούσει μέσω μπλεδοντγιού από τo θεϊκό ηχοσύστημα ΣΕΤ-Κόρνα-Βιgνύλιο ο εκθέτης θα πρέπει ... να τόνε πάρει στο κυνήγι με το χοντρότερο καβλώδιο ρέβματος που έχει ώστε να δει, επιτέλους, ο Αφτχιάς που έχει η αχλάδα την ουρά... :rofl: :roflmao::roflmao::roflmao:
Παντως,εγω εχω να το λεω οτι ο μακαριτης ο Κωστας Αντωνοπουλος ειχε βαλει αμεσως τη διασκευη του Paint it black απο τους Feelies,σε Ιαπωνικη εκδοση,που του ειχα δωσει.Εν ριπη οφθαλμου,γεμισε το δωματιο απο κοσμο και μερικοι ρωτουσαν ποιοι επαιζαν γιατι δεν ειχαν ξανακουσει την εκτελεση.:DΤο συγκεκριμενο συστημα επαιζε απαραδεκτα αλλα αρεσε σε πολλους.Οσο για το ανωτερω μελος,γνωμη μου ειναι να δοκιμασει την τυχη του σε συστημα βινυλιο-τρανζιστορ-ηλεκτρομαγνητοστατικα.Αν γλυτωσει ττο κυνηγι,σιγουρα θ' ακουσει καλυτερα απ' ο,τι με το προηγουμενο.;)

A

AKARL

Guest
Παντως,εγω εχω να το λεω οτι ο μακαριτης ο Κωστας Αντωνοπουλος ειχε βαλει αμεσως τη διασκευη του Paint it black απο τους Feelies,σε Ιαπωνικη εκδοση,που του ειχα δωσει.Εν ριπη οφθαλμου,γεμισε το δωματιο απο κοσμο και μερικοι ρωτουσαν ποιοι επαιζαν γιατι δεν ειχαν ξανακουσει την εκτελεση.:DΤο συγκεκριμενο συστημα επαιζε απαραδεκτα αλλα αρεσε σε πολλους.Οσο για το ανωτερω μελος,γνωμη μου ειναι να δοκιμασει την τυχη του σε συστημα βινυλιο-τρανζιστορ-ηλεκτρομαγνητοστατικα.Αν γλυτωσει ττο κυνηγι,σιγουρα θ' ακουσει καλυτερα απ' ο,τι με το προηγουμενο.;)
Κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί στο Bristol Hi-Fi Show γύρω στο 2004-2006 όπου, έχοντας πσωνίσει καμνιά σαρανταργιά ΨΔιά και βινύλια στην έκθεση, μπήκα σε ένα δωμάτιο πσιλοάδειο και ζήτησα να παίξει ένα ΨΔ του Στήβι Ρέϊ (το Κουντντ Σταντ δε Γουέδερ). Για πότε γέμισε το δωμάτιο με ανθρώπους να γουστάρουν τη μουσική και κάποιους να ρωτάνε τι παιζ (όχι με τι παιζ) δε λέγεται. :party:

S

sk4t4

Guest
Κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί στο Bristol Hi-Fi Show γύρω στο 2004-2006 όπου, έχοντας πσωνίσει καμνιά σαρανταργιά ΨΔιά και βινύλια στην έκθεση, μπήκα σε ένα δωμάτιο πσιλοάδειο και ζήτησα να παίξει ένα ΨΔ του Στήβι Ρέϊ (το Κουντντ Σταντ δε Γουέδερ). Για πότε γέμισε το δωμάτιο με ανθρώπους να γουστάρουν τη μουσική και κάποιους να ρωτάνε τι παιζ (όχι με τι παιζ) δε λέγεται. :party:
Θα την πω την κακια μου.Αν περνουσα εγω εξω απο το δωματιο που επαιζε Stevie Wonder,θα στεκομουν εξω απο την πορτα του και θα απετρεπα τον κοσμο να μπει,λεγοντας:Μη μπειτε! Δεν ακουγεται το συστημα!:D

P

PMC

Guest
Έχει πλακα που όλοι ξέρετε καλύτερα από τους επαγγελματίες.
Εξαιρετική ιδεα μια έκθεση που απευθύνεται σε ένα περιορισμένο κοινό στην Αθήνα (για πολλούς λόγους) να είναι ανοικτή και καθημερινές εργάσιμες μέρες.
Λογικά θα αφήσει ο άλλος τη δουλειά του, θα πάρει άδεια, θα γράψει αναρρωτική για να πάει να δει και να ‘ακουσει’...σιγά μην αγοράσει κιόλας :D
Προτείνω για την επόμενη φορά να στείλετε ένα μειλ με μέρα και ώρα που βολεύει τον καθένα. Α, και μέχρι πόσα λεφτά αν σας δώσουν θα είστε διατεθειμένοι να το σκεφτείτε για να πάτε.

Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι ξέρω καλύτερα από τους επαγκελματιες.
Πραγματικά μιλάω μόνο για μένα και τι θα με βόλευε εμένα προσωπικά σαν πελάτη .
Για κάποιον που ψάχνει να αγοράσει η έκθεση είναι πολύ καλή ευκαιρία να δει να ακούσει και να μιλήσει με πολλούς επαγγελματίες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. και υπάρχουν και ένα σωρό αλλά πλεονεκτήματα...
Την περσινή έκθεση δεν την λες περιορισμένη σε κοινό. Δυο φορές πήγα και τις δυο γίνονταν χαμός .
Θα μπορούσε να γίνει Σάββατο με Τρίτη .
Αν κάποιος δουλεύει πρωί να πάει το απόγευμα ,αν κάποιος δουλεύει απόγευμα να πάει το πρωί.

Αυτό που καταλαβαίνω βέβαια είναι η ταλαιπωρία των υπαλλήλων των αντιπροσωπειών που πολλοί από αυτούς δουλεύουν ολη την μέρα και αν ήταν τέσσερις μέρες θα είχαν μεγάλη κούραση ( να μιλάνε και να εξηγούν σε τόσο κόσμο ολη μέρα )

Τα υπόλοιπα που λες με στεναχώρεσαν .δεν ξέρω γιατί τα λες . Ειλικρινά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.849
Θα μπορούσες και υπουργός να γίνεις.Εδώ έγιναν του δημοτικού
Με τα σημερινά κριτήρια, όχι. Μόνο με χαρτί δημοτικού, άντε γυμνασίου, αφισοκόλληση, συμμετοχή σε πορείες και παρόμοιες ''ειδικότητες '', μπορεί κάποιος να γίνει.
[DOUBLEPOST=1542208479][/DOUBLEPOST]
Αν προβληματίζονται οι αντιπροσωποι του hi end για 300€? παραπάνω τότε πάω πάσο.
Αλλά αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν πουλάνε τίποτα από όλα αυτά τα εξωτικά προϊόντα που προφανώς και κουράζονται να κουβαλήσουν από και προς το ξενοδοχείο μέσα σε δυο μέρες.
Ο κλάδος όπως είναι φυσικό περνά κρίση. Είναι που είναι χόμπι για λίγους. Έπεσε και η κακομοιριά στην Χώρα, άντε να τα βγάλουν πέρα οι άνθρωποι. Άσε το κόστος διατήρησης της επιχειρηματικότητας.
Πάλι καλά να λέμε.

• Like
Reactions: PMC

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Μη στενοχωριέσαι, περνάει κλιμακτήριο η καψερή και της φταίνε όλοι και όλα.
Ένα δίκιο το΄χει η καψερή Melina.

Ρίχνετε στην κουβέντα νούμερα και ημέρες που δεν υπάρχουν.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.882
Τα υπόλοιπα που λες με στεναχώρεσαν .δεν ξέρω γιατί τα λες . Ειλικρινά.
Δεν έκανα reply ή quote σε δικό σου ποστ. Η αναφορά μου για τις μέρες που θα είναι ανοικτή η έκθεση πάει στο δικό σου σχόλιο αλλά η αναφορά για το κόστος πάει στη γκρίνια που γράφτηκε για το εισιτήριο των 2 ευρώ.

Γενικά, δεν πολυκαταλαβαίνω τη γκρίνια. Είναι 2 μέρες, μη εργάσιμες, όπου όλοι όσοι ενδιαφέρονται θα μπορέσουν να πάνε να δούνε μαζεμένες όπως πολύ σωστά λες από κοντά όλες τις εταιρείες και τα μοντέλα που προσφέρουν στην αγορά. Το θεωρώ απίθανο, και άστοχο, κάποιος να περιμένει την έκθεση για να κάτσει να επεξεργαστεί με την ησυχία του και σε βάθος το κάθε μηχάνημα για να δει αν καλύπτει τις προδιαγραφές του για αγορά. Προφανώς θα πρέπει να πάει μετά στο μαγαζί τις ώρες και μέρες που τον βολεύει, και κατόπιν ραντεβού συνήθως, ώστε να δει και να ακούσει με την ησυχία του αυτά που θέλει. Αυτό θα (πρέπει) να κάνει το 90% των εν δυνάμει αγοραστών. Ένα 5% θα αγοράσει από την έκθεση, είτε λόγω κάποιας ειδική προσφοράς τιμής λόγω έκθεσης και για μηχανάκι που έχει από πριν αποφασίσει ότι θέλει να πάρει είτε λόγω άγνοιας.
Το υπόλοιπο 5% είναι οι πραγματικά ψαγμένοι και γνώστες που αγοράζουν από τα pdf και τέλος.
Από ότι δε μαθαίνω αυτό που πουλάει περισσότερο στις εκθέσεις είναι οι πάγκοι με τα βινύλια....

Το κόστος για τη συμμετοχή σε μια έκθεση δεν είναι καθόλου μικρό. Καταρχάς οι τιμές για τα δωμάτια που ακούστηκαν είναι τελείως άσχετες. Νομίζετε ότι το ξενοδοχείο δίνει το δωμάτιο όσο θα το έδινε σε κάποιον που θα πήγαινε για ύπνο; ή μήπως ο κάθε εκθέτης συναλλάσσεται με το ξενοδοχείο; Ο διοργανωτής παίρνει μια fix τιμή για όλο το κλείσιμο του lobby, των χώρων στο υπόγειο και για τα δωμάτια στους ορόφους που κλείνει και μετά τα μεταπωλεί στους εκθέτες σε τέτοια τιμή που και αυτός να βγαίνει και οι εκθέτες να μπορέσουν να σηκώσουν το κόστος της παρουσίας τους σε μια έκθεση που μάλλον λίγες ως μηδενικές πωλήσεις θα τους φέρει. Στην εγχώρια αγορά εκτιμώ ότι οριακά συμφέρει τόσο τους διοργανωτές όσο και τους εκθέτες. Από την άλλη είναι αναγκαστικό να γίνεται για τους μετέχοντες στην αγορά (ισχύει για όλες τις αγορέ αυτό). Αν γίνει η έκθεση και πάει έστω και ένας δεν μπορείς να μην πάει και ο πιο δίπλα και ας μην βλέπει κανένα άμεσο όφελος. Οποίος το κάνει (και δεν πάει) ρισκάρει πολύ να βρεθεί τελείως εκτός αγοράς.
Τα 2 ευρώ εισιτήριο και εγώ δεν το πολυκαταλαβαίνω αλλα μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε, π.χ. να είναι υποχρεωτικό από κάποια γαμοδιάταξη που επιβάλλει να υπάρχει αντίτιμο γιατί έτσι το σκέφτηκε κάποιος γραφειοκράτης. Μπορεί να είναι οριακό το κέρδος του διοργανωτή και να θέλει να βγάλει άλλα 2 χιλιάρικα (σιγά μην μείνουν τόσα μετά τους φόρους) για να έρθει στα ίσα του. Πάντως δεν θα τα κονομήσει από το δίευρο. Μπορεί χίλια δυο άλλα που δεν πάει το μυαλό μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι απαγορευτικό για κανέναν και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να λειτουργήσει και αποτρεπτικά στο να μαζευτεί ο κάθε περίεργος που δεν έχει γνήσιο ενδιαφέρον αλλά είδε φως και μπήκε και κάνει σε μας την επίσκεψη δύσκολη που δεν βρίσκουμε καρέκλα στο sweet spot να κάτσουμε να ακούσουμε Diana Krall.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Το κόστος για τη συμμετοχή σε μια έκθεση δεν είναι καθόλου μικρό
Ωραία πάσα Βασίλη, αν είναι ασιστ θα φανεί αργότερα.

Κόστος έκθεσης δεν είναι μόνο αυτά που ζητάει ο διοργανωτής.
Είναι οι επιπλέον ώρες που πρέπει να πληρωθούν στους συνεργάτες των εταιρειών αλλά περισσότερο απ αυτό είναι κάτι άλλο.
Τα μηχανήματα που θα εκτεθούν , θα τα συνοδεύει πάντα ο τίτλος του ex demo.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.882
Ωραία πάσα Βασίλη, αν είναι ασιστ θα φανεί αργότερα.

Κόστος έκθεσης δεν είναι μόνο αυτά που ζητάει ο διοργανωτής.
Είναι οι επιπλέον ώρες που πρέπει να πληρωθούν στους συνεργάτες των εταιρειών αλλά περισσότερο απ αυτό είναι κάτι άλλο.
Τα μηχανήματα που θα εκτεθούν , θα τα συνοδεύει πάντα ο τίτλος του ex demo.
Ναι όλα αυτά, και οι υπερωρίες στον κόσμο, και οι μεταφορές, και το ρίσκο των ζημιών, και το ρίσκο κάτι να μην πάει καλά και να χαλάσει η φήμη, και το ρίσκο από τους πολύ περίεργους που δεν θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο και θα βγαίνουν μετά στο φόρα και θα λένε το μακρύ και το κοντό τους και ποσά άλλα που τα ξέρουν καλύτερα αυτοί που έχουν ζήσει στο πετσί τους τη συμμετοχή σε μια έκθεση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.549
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof